fbpixel

Search icon
Search
Season Trend: 1 dark blue τζιν, 4 διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσετε
THE LOOK

Season Trend: 1 dark blue τζιν, 4 διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσετε

Ετοιμαστείτε να «μεταμορφώσετε» μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν


Τα τζιν παντελόνια κατέχουν εδώ και πολλά χρόνια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κάθε σεζόν εναρμονίζονται με τις ανάγκες της εποχής και εμφανίζονται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος είναι τα dark blue jeans. H σκούρα αυτή απόχρωση έχει κερδίσει τις απανταχού fashionistas, οι οποίες δεν χάνουν την ευκαιρία να τα επιλέξουν για τις εμφανίσεις τους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως όλες γνωρίζετε, τα skinny jeans έχουν μπει στην άκρη γι' αυτήν τη season και τη θέση τους έχουν πάρει οι loose γραμμές, που χαρίζουν άνεση. Φυσικά, ένα denim trouser έχει τη δυνατότητα να πάρει το «χαρακτήρα», που εσείς επιθυμείτε κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο high-end looks. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

1. Casual head to toe 

Το casual style είναι αυτό που επιλέγουμε για τις περισσότερες ώρες της ημέρας και σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο τζιν. Συνδυάστε το μ' ένα λευκό top και cardigan της αρεσκείας σας. Ολοκληρώστε με μία tote bag που θα μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. 


Mid Rise Jeans, Emporio Armani, Intervista
T-shirt, Intimissimi
Cardigan, Falconeri
Tote bag, Furla, Atticadps.gr

2. Leather power 

Image source: @pepamack

Πλέον όλες γνωρίζουμε ότι το δέρμα ανήκει στα top υφάσματα όλου του έτους κι όχι μόνο του χειμώνα. Παρόλα αυτά τη συγκεκριμένη περίοδο έχει και πρακτικό χαρακτήρα εκτός από στιλ, καθώς μας προσφέρει έξτρα θερμότητα. Παντρέψτε το τζιν παντελόνι σας με leather blazer κι αντίστοιχα μποτάκια. Το total dark -σχεδόν μαύρο θα σας χαρίσει έξτρα πόντους. 


Mid Rise Jeans, Emporio Armani, Intervista
Vegan leather blazer, Nanushka
Georgette shirt, Marella
Leather boots, nak shoes

3. Denim on denim 

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους συνδυασμούς στον χώρο της μόδας. Είτε είστε fan είτε όχι, το denim on denim κατέχει πια μία περίοπτη θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις. Για να είστε ασφαλείς και να παρουσιάσετε πιο πετυχημένα σύνολα, επιλέξτε τα τζιν κομμάτια σας να είναι στους ίδιους τόνους... ή περίπου στους ίδιους. Επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κινηθείτε σε πιο σκούρες αποχρώσεις προτιμήστε ένα φωτεινό top για περισσότερη λάμψη, καθώς κι ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους. 


Mid Rise Jeans, Emporio Armani, Intervista
Ami de Cœur denim shirt, Ami Paris, Mytheresa.com
Top, ZARA
Hoop Earrings, Kasparian Jewellery

4. The night out 

Image source: @jeannedamas

Ποιος είπε πως το τζιν παντελόνι δε μπορεί να μας συνοδεύσει σε βραδινές εξόδους; Ειδικά αυτή η σκούρα εκδοχή του είναι η κατάλληλη. Μπορείτε να το ταιριάξετε με glam tops, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα flatform sandals και μία statement bag που θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά, το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από την εικόνα σας. 


 Mid Rise Jeans, Emporio Armani, Intervista
Silk organza shirt, Max Mara
Bianca corduroy platform sandals, Saint Laurent, Luisaworld.com
Mirror-effect envelope bag, MAX&Co

Κεντρική φωτογραφία: @thestreetpie