fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Sabina Musayev: To fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά designs για όλες τις περιστάσεις

Ο online fashion προορισμός Mosty.com μας παρουσιάζει τα σχέδια του


Sabina Musayev: To fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά designs για όλες τις περιστάσεις

Η καλοκαιρινή περίοδος φέρνει μαζί της και πολλά events, από γάμους και βαφτίσεις μέχρι gatherings, στα οποία επιθυμούμε να είμαστε εντυπωσιακές και να σταθούμε φυσικά αντάξιες των περιστάσεων. Για πολλές από εμάς η εύρεση formal & polished συνόλων, συχνά αποτελεί μία απαιτητική διαδικασία. Όλες θέλουμε να συνδυάζουμε την άνεση με το στιλ και στα πιο tailored items μπορεί να μην είναι εφικτό. 

Παρόλα αυτά, εμείς ανακαλύψαμε αυτό που αναζητάει κάθε γυναίκα. Μαζί με τον απόλυτο online προορισμό Mosty.com σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό brand, το οποίο ακούει στο όνομα Sabina Musayev και θα γίνει το αγαπημένο σας. Τα designs του είναι κατάλληλα για τις επίσημες - και όχι μόνο - εμφανίσεις σας!

Who is Who

2-nI4sE.jpg


Γυρίζοντας τον χρόνο σχεδόν μια δεκαετία πίσω, το 2011, ένα πολυμήχανο ζευγάρι, ο Meir Moyal και η Sabina Moyal Musayev αποφασίζουν να ιδρύσουν το προσωπικό τους brand, με όραμα να συνδυάσουν τις παραδοσιακές τεχνικές και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ποιοτική, άκρως ενημερωμένη και άνετη μόδα. Η designer Musayev, είχε από μικρή στενή σχέση με τη βιομηχανία της υφαντουργίας. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Shenkar, όπου σπούδασε σχέδιο και μηχανολογία. Είναι η τρίτη γενιά μόδιστρων που μετανάστευσαν από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μια περιοχή με πλούσια υφαντουργική κληρονομιά. Η σχεδιάστρια είναι γνωστή κυρίως για τα κομψά και minimal φορέματά της, τα οποία έχουν μια χαρακτηριστική λάμψη που αντανακλά το φως. Όπως υποστηρίζει και η ίδια:

«Η σχεδιαστική προσέγγιση ήταν ριζωμένη μέσα μου απ' όταν ήμουν παιδί. Αναζητώ πάντα τη μοναδικότητα σε κάθε υλικό που επιλέγω να δουλεύω. Τιμώ το ίδιο και λέω την ιστορία του». 

2-2wV3F.jpg


Η Sabina, «αγκαλιάζει» τις διακοσμητικές παραδοσιακές επιρροές του παρελθόντος, παντρεύοντας τες με μια σύγχρονη ματιά. Το αποτέλεσμα; Η δημιουργία μοναδικών και «ποιητικών» κομματιών, τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Σε κάθε καινούρια collection μία νέα έμπνευση οδηγεί την επιλογή των υφασμάτων και των χρωμάτων, έχοντας πάντα στο μυαλό, την εικόνα του δυναμικού θηλυκού του σήμερα, τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της. Μια γυναίκα, η οποία είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, προσωπικές ανησυχίες, λατρεύει την περιπέτεια και η παρουσία της είναι ξεχωριστή.

The designs

2-ncMn4.jpg


Όλα τα designs είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα να μπορούν να συμβαδίσουν με έναν μοντέρνο τρόπο ζωής. Θα συναντήσετε κομμάτια όλων των ειδών, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο σας. Για παράδειγμα, τα evening dresses είναι απόλυτα κομψά, ενώ παράλληλα κρύβουν μια πιο χαλαρή αισθητική, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και που τους δίνουν τη δυνατότητα να τα επιλέγετε day-to-night.

Οι χρωματικές επιλογές είναι ήσυχες. Βασίζονται κυρίως στους ουδέτερους τόνους με μερικές παστέλ προσθήκες που απογειώνουν τη δυναμική. Το glam στοιχείο κυριαρχεί σε όλα τα items - κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μετατραπεί σε σήμα-κατατεθέν του brand. 

2-bOFh5.jpg


Για όλες εσάς λοιπόν, που θέλετε πάντοτε να είστε in fashion αλλά να μη χάνετε ούτε στο ελάχιστο την άνεση και την ευελιξία σας, το Mosty.com σας παρουσιάζει τον οίκο Sabina Musayev, τα κομμάτια του οποίου θα γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος για τα summer events αλλά και για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Η loose glittery παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν με το αντίστοιχο top κι ένα ζευγάρι high-heeled sandals για την εμφάνισή σας σ' ένα γάμο, καθώς και μ' ένα λευκό t-shirt και sneakers για τις απογευματινές σας βόλτες.

Τα φορέματα χαρακτηρίζονται από αέρινες γραμμές, με ιδιαίτερα κοψίματα και λεπτομέρειες που τονίζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας. Δημιουργήστε ένα πιο polished styling για να παρευρεθείτε ως καλεσμένη σε events, ενώ προσθέστε ένα blazer κι ένα ζευγάρι flat sandals για τα πιο λαμπερά office looks σας. 

Φυσικά, και το big trend των mini skirts δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή. Μην τις φοβηθείτε και σε επίσημες περιστάσεις, αλλά εμείς λατρεύουμε να τις βλέπουμε και στις πιο cool εξόδους μαζί με πουκάμισα και white shoes, όπως mules και υπέροχα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου!

1

Delphina blue dress

Sabina Musayev BUY HERE

2

Coast black pants

Sabina Musayev BUY HERE

3

Aviana mint dress

Sabina Musayev BUY HERE

4

Lilliana mint dress

Sabina Musayev BUY HERE

5

Nasrin black skirt

Sabina Musayev BUY HERE

6

Aviana black dress

Sabina Musayev BUY HERE

7

Andromeda mint dress

Sabina Musayev BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com