fbpixel

Search icon
Search
Royal Wedding: O γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr
PEOPLE & MOMENTS

Royal Wedding: O γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr

Οι λεπτομέρειες για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο


Με τα διεθνή μέσα να οργιάζουν και να εύχονται κάθε ευτυχία στο καινούριο βασιλικό ζεύγος που έχει «κλέψει» τις καρδιές μας μπήκε ο Σεπτέμβρης, καθώς τα νέα τρέχουν γρήγορα -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάτι τόσο ευχάριστο. Ο γιος του τέως βασιλικά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr, σε μια μοναδική κλειστή τελετή στην Ελλάδα. 

1-hZxgi.jpg

Η ανακοίνωση έγινε μάλιστα γνωστή στα media μέσα από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο και την σύζυγό του Άννα-Μαρία. Συγκεκριμένα, οι πρώην βασιλείς έδωσαν στον τύπο την εξής δήλωση: «Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του people.com, o μεγαλύτερος αδερφός του groom to be, ο πρίγκιπας Νικόλαος, ήταν εκείνος που τράβηξε τις φωτογραφίες των αρραβώνων του όμορφου ζευγαριού, οι οποίοι φαίνονται να κρατιούνται αγκαλιά, έχοντας περασμένα τα χέρια στη μέση και με φόντο ένα μοναδικά γραφικό πλάνο στη θάλασσα της Ιθάκης. Μάλιστα, τα ξένα μέσα παρατηρούν ότι ο Φίλιππος και η Flohr ίσως πήραν την ιδέα για την πόζα τους από την πριγκίπισσα Eugenie και τον Edoardo Mapelli Mozzi, που τράβηξαν τις δικές τους φωτογραφίες αρραβώνων με τη βοήθεια της αδερφή της πρώτης, πριγκίπισσας Beatrice. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι ο Φίλιππος και η Νina ήταν προσκεκλημένοι στο γάμο τους το 2018.

Μπορεί προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη γαμήλια τελετή του ζευγαριού, ωστόσο η νύφη, Nina επιβεβαίωσε και η ίδια τα ευχάριστα, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες τους με φόντο τα γαλάζια νερά του ωκεανού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με τη σειρά της, «Αγαπητέ μου Φίλιππε. Σ 'αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα. Μας κάνεις πιο ευτυχισμένους, καλύτερους και δυνατούς. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου.»

Τhe Couple 

1-WVT9C.jpg

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι γνωστό πως εργάζεται ως αναλυτής επενδύσεων στη Νέα Υόρκη, ενώ η Flohr είναι η creative director της VistaJet, μιας εταιρίας που ιδρύθηκε από τον πατέρα της. Αν και η χώρα μας έχει καταργήσει τη μοναρχία τους από το 1973, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και τα πέντε του παιδιά, αλλά και η βασίλισσα Άννα-Μαρία διατηρούν τους βασιλικούς τίτλους τους. Ας σημειώσουμε εδώ, ότι η αδερφή της βασίλισσας Anne-Marie είναι η βασίλισσα Margrethe II της Δανίας, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι δεύτερος ξάδερφος με τον πρίγκιπα Κάρολο -καθώς και νονός του πρίγκιπα William!

The Royal News 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν αποτελεί το μόνο αρραβωνιασμένο παιδί του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αυτήν τη στιγμή. Η αδερφή του, πριγκίπισσα Θεοδώρα ανέβαλε το δικό της γάμο -εξαιτίας της πανδημίας- με τον δικηγόρο Matthew Kumar στο Los Angeles. H ίδια μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον μέλλοντα σύζυγό της, βάζοντας λεζάντα «Πως θα έπρεπε να ήταν το σαββατοκύριακο του γάμου μας», φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ποζάροντας μπροστά από ένα τραπέζι για dinner. Συνέχισε λέγοντας, «Η αγάπη και η υποστήριξη φίλων & οικογενειών είναι πολλή σημαντικές για εμάς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί με όλους σας στην Ελλάδα όταν πια θα είναι ασφαλές.»