fbpixel

Search icon
Search
Royal News: Ο πρίγκιπας Κάρολος ενδέχεται να διαδεχθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο νέο έτος
PEOPLE & MOMENTS

Royal News: Ο πρίγκιπας Κάρολος ενδέχεται να διαδεχθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο νέο έτος

Όλα όσα ισχυρίζεται ένας βασιλικός βιογράφος για τη νέα ζωή στο Παλάτι


Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για να «ταράξουν» τα νερά της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφορικά με τον βασιλικό τίτλο που τόσα χρόνια φέρει η βασίλισσα Ελισάβετ. Μπορεί ο κόσμος να έχει άρρηκτα συνδεδεμένη αυτήν τη θέση με την εμβληματική φιγούρα της, όμως όπως όλα δείχνουν, μια καινούρια πραγματικότητα δίνει στον κόσμο των media ο Robert Jobson -ένας από τους πιο διάσημους royal βιογράφος. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα του True Royal TV, The Royal Beat, ο Jobson εξέφρασε τις πληροφορίες του για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, θέλοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ να παραδίδει τον θρόνο στον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο. 

Σε ένα χρόνο η Ελισάβετ μπαίνει στα 95 της χρόνια, γεγονός που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το Παλάτι!
web-queen-elizabeth-rex.jpg

Ούσα στον θρόνο από το 1952 παίρνοντας τη θέση του πατέρα της, η Ελισάβετ Β' απέδειξε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών πόσο επιδραστική είναι απέναντι στα μέλη της οικογένειάς της, στους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στα 94 της χρόνια, πλέον, κανείς δεν μπορεί να σκιαγραφήσει ένα βασιλικό lifestyle χωρίς εκείνη και τους κανόνες που ορίζει.

Δεδομένου της ηλικίας της όμως, ο Robert Jobson που εδώ και χρόνια μελετά διεξοδικά τις καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα εντός κι εκτός του Παλατιού, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στις οποίες γίνεται ολοκάθαρη επιθυμία της ίδιας να δώσει τον θρόνο, που με τόση προσήλωση παρέμεινε πιστή όλα αυτά τα χρόνια, στον γιο της Κάρολο. τον οποίο ήδη θεωρεί βασιλιά.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η βασίλισσα θα παραιτηθεί όταν γίνει 95 ετών. Νομίζω ότι δεν θα το θέλει. Αλλά ρεαλιστικά θα φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει παραδώσει τα πάντα στον Κάρολο και ύστερα από αυτό πώς θα μπορείς να κοιτάς τον γιο σου στα μάτια και να του λες ότι δεν είναι βασιλιάς;» δήλωσε γεμάτος σιγουριά για την πορεία στο Παλάτι, με τον βασιλικό δημοσιογράφο του Newsweek, Jack Royston, να συμφωνεί και να τον συμπληρώνεις κι εκείνος με τη δική του άποψη επί του θέματος.

Η βασίλισσα αναμένεται να γιορτάσει τα 95α γενέθλιά της τον Απρίλιο του 2021, και πιθανότατα η παραίτηση από τον θρόνο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους έξι μήνες.
59916e030dafe818fb540a08.jpg

Σε δηλώσεις που συμπεριλήφθηκαν σε παλαιότερη βιογραφία για τη βασιλική οικογένεια, είχε γίνει λόγος για ένα πιθανό θάνατο της βασίλισσας -γεγονός που θα αποτελούσε «τραυματικό γεγονός για τη Βρετανία». Εμβαθύνοντας, η Penny Juror κατά την περασμένη άνοιξη είχε προβεί σε κάποια λεγόμενα, στα οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθοριστική σημασία της ύπαρξης της Ελισάβετ που από τη δεκαετία του '50 στέκεται επάξια στον βασιλικό τίτλο και τιμά το στέμμα της. 

«Η βασίλισσα είναι μια τόσο δημοφιλής προσωπικότητα και κατά τη διάρκεια της βασιλείας της έχουν γίνει δραματικές αλλαγές" δήλωσε η Juror στο Town & Country. Δεν υπάρχει μια πτυχή της ζωής που δεν έχει αλλάξει, αλλά εν μέσω αυτής η βασίλισσα παραμένει μια σταθερά, ένας βράχος που βασιζόμαστε», είχε πει η Juror.

«Για να διασφαλιστεί ότι ο βρετανικός θρόνος δεν θα είναι ποτέ κενός, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας, θα γίνει αυτόματα βασιλιάς. Προετοιμάζεται σε όλη του τη ζωή" εξήγησε η Juror. "Είναι τώρα 69 ετών, οπότε πρέπει να είναι καθησυχαστικό ότι θα υπάρχει ένα οικείο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη βασίλισσα» είχε εκφράσει η ίδια το 2017.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που έρχονται στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερες εξελίξεις που σχετίζονται με μια υποτιθέμενη απουσία της βασίλισσας, αλλά και τα σχέδια που δείχνουν να βρίσκονται υπό συζήτηση για τον νέο royal μέλος που θα σταθεί εξίσου ορθά στον θρόνο της.