fbpixel

Search icon
Search
Royal Breaking News: Ο Πρίγκιπας Harry γράφει το δικό του βιβλίο με θέμα τη ζωή στο Παλάτι
PEOPLE & MOMENTS

Royal Breaking News: Ο Πρίγκιπας Harry γράφει το δικό του βιβλίο με θέμα τη ζωή στο Παλάτι

Ο Δούκας του Sussex πρόκειται να είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ στο νέο αυτό εγχείρημα


Όντας συνεχώς στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο Πρίγκιπας Harry, όπως και η σύζυγός του, Meghan, δε σταματούν να μας εκπλήσσουν, φέρνοντας στο προσκήνιο συνεχείς αποκαλύψεις τόσο για τη ζωή τους πριν και μετά το Παλάτι, όσο για τα νέα επαγγελματικά βήματα στα οποία προβαίνουν. Μαζί με τις πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή, μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς τους αποτελούν και οι φιλανθρωπίες και οι κοινωφελείς τους δράσεις, με σκοπό να προσφέρουν την πρέπουσα βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μπορεί να έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που αποδεσμεύτηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά ακόμα και σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται στο επίκεντρο εξαιτίας των αποκαλύψεων σχετικά με τη ζωή που άφησαν πίσω τους και θέλουν να ξεχάσουν. Είναι ξεκάθαρο το ότι αυτό που αποζητούν όσο τίποτα είναι η προσωπική τους ηρεμία, ένα ολοκληρωτικό restart και μια ζωή απλή, μακριά από τις υποχρεώσεις και τον «βαρύ» τίτλο του Παλατιού.

Τις τελευταίες ώρες οι media πλατφόρμες αποκαλύπτουν το νέο εγχείρημα του Πρίγκιπα Harry, ο οποίος αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το δικό του βιβλίο με θέμα τη ζωή στο Παλάτι!

The book

prince-harry-main.jpg

Η συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah Winfrey ήταν η αφορμή για να γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με όσα είπαν για το Παλάτι, την πρώην τους ζωή μέσα σε αυτό και τις πιεστικές καταστάσεις που διαδραματίζονταν. Μάλιστα, πολλά είναι αυτά που γράφονται για τις σχέσεις του ζευγαριού με τη Βασιλική οικογένεια, τη στιγμή που ο Harry φαίνεται να μην έχει μετανιώσει σε καμία περίπτωση για όσα ειπώθηκαν μπροστά στις κάμερες, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας του Sussex αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, όπου θα δίνει λεπτομέρειες για τις εμπειρίες του, τις περιπέτειές του, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον βοήθησαν να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House το 2022, θα περιλαμβάνει και έκδοση με audiobook ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι που όλοι μα θα περιμέναμε από τον ίδιο.

210304-harry-meghan-oprah-interview-al-1105-7f255d59b568b68554591a7ae63d611afit-760w.jpg


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο Harry αποκάλυψε πως γράφει το συγκεκριμένο βιβλίο όχι ως Πρίγκιπας αλλά ως απλός άνθρωπος. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι πως λέγοντας την ιστορία μου, τα καλά και τα άσχημα, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα, μπορώ να βοηθήσω δείχνοντας ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι πιστεύουμε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να μοιραστώ τι έχω μάθει στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν έναν απολογισμό της ζωή μου από πρώτο χέρι που είναι ακριβής και εντελώς αληθινός».

Σε ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος Penguin House ανάφερε πως «ο πρίγκιπας Harry αξιοποίησε την εκπληκτική ζωή τους ως πρίγκιπας, στρατιώτης και υπέρμαχος κοινωνικών θεμάτων κι έγινε ένας παγκόσμιος ηγέτης που αναγνωρίζεται για το κουράγιο του και την ειλικρίνιά του. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε ενθουσιασμένοι που εκδίδουμε την ειλικρινή και συγκινητική ιστορία του».

meghan-harry.jpeg


Συμπερασματικά, το βιβλίο -πέρα από όσα δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας από την πολυπόθητη συνέντευξη στην Oprah- θα κάνει λόγο για τα προσωπικά βιώματα και τις εμπειρίες του Harry στον στρατό, αλλά και την ευτυχία που βρήκε όταν έγινε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την έκδοσή του.

Stay tuned!