fbpixel

Search icon
Search
Τα 5+1 must-visit ξενοδοχεία στον κόσμο για ερωτευμένα ζευγάρια
SAINT VALENTINE

Τα 5+1 must-visit ξενοδοχεία στον κόσμο για ερωτευμένα ζευγάρια

Ειδυλλιακές τοποθεσίες και μοναδική ατμόσφαιρα για ένα ταξίδι τις γιορτές και όχι μόνο


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, από το να ετοιμάσει βαλίτσες και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης κι απόλαυσης σε κάποιο από τα πιο όμορφα μέρη της γης. Η χρονιά που προηγήθηκε ήταν αρκετά απαιτητική κι οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, έρχονται να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, συνεπώς, είναι ξεκάθαρο πως όλοι μας έχουν την ανάγκη να κάνουμε ένα mini break. Ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία; Εμείς επιλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα κι εντυπωσιακά ξενοδοχεία του κόσμου, που μοιάζουν ιδανικά για το απόλυτο, ρομαντικό ταξίδι κι εσείς, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε στην travel-bag σας μόνο τα απαραίτητα και να απολαύσετε τις διακοπές σας, με τον σύντροφό σας. 

Ρομαντικά getaways σε μοναδικά μέρη!

Grand Hotel Tremezzo, Lake Como, Italy

259957670-236248955243548-2694082276273273840-n.jpg

Θέλετε να βιώσετε την απόλυτη luxurious εμπειρία; Το Grand Hotel Tremezzo, βρίσκεται στη Lake Como της Ιταλίας κι αποτελεί ιδανική επιλογή, για couples που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο, για τις διακοπές τους. Ο glamour χαρακτήρας των δωματίων, τα έντονα rich χρώματα που κυριαρχούν σε αυτά κι η μοναδική θέα στο απέραντο μπλε, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θυμίζει τον περασμένο αιώνα και ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μία άλλη εποχή, γεμάτη λάμψη και χλιδή. Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο resort διαθέτει τρεις μεγάλες πισίνες και φυσικά, must-visit αποτελεί το T Spa, μία multi-award winning όαση για τους wellness-lovers. Το spa ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 9 το πρωί και παραμένει ανοικτό μέχρι και τις 20:00 το βράδυ κι όσοι βρίσκονται σε αυτό, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα από το εξειδικευμένο προσωπικό ή να κάνουν sauna, massage, αρωματοθεραπεία και hammam. Last but not least, διατίθενται και yoga classes, για όσους θέλουν να απολαύσουν μία άκρως αναζωογονητική εμπειρία με θέα το μπλε της θάλασσας. Η απόλυτη εμπειρία απόλαυσης, ολοκληρώνεται με ένα γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου η ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της!

Les Sources de Caudalie, Martillac, France

259468887-584972622735347-7177779302477858729-n.jpg

Πώς θα σας φαινόταν να μένατε μία... ανάσα από έναν από τους πιο εμβληματικούς αμπελώνες της Γαλλίας, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από την πόλη του Bordeaux; Το Les Sources de Caudalie δεν είναι ένα ξενοδοχείο, όπως όλα τα άλλα... Διαθέτει μεγάλα δωμάτια, που ξεχωρίζουν για τον minimal χαρακτήρα τους κι εντυπωσιακές suites που είναι ικανές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τα «θέλω» ακόμη και των πιο απαιτητικών guests και φυσικά, must-visit αποτελεί και το υπερσύγχρονο spa, που προσφέρει αμέτρητες υπηρεσίες που χαρίζουν χαλάρωση κι ευεξία. Στα βραβευμένα με Michelin εστιατόρια συναντά κανείς ένα menu γεμάτο αρώματα, μοναδικές γεύσεις και μικρούς, γαστρονομικούς θησαυρούς και φυσικά, όλα τα πιάτα συνδυάζονται άψογα με τις πιο εκλεκτές ετικέτες κρασιών. Ουσιαστικά, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητη να βιώσουν την αυθεντική «like a local» εμπειρία, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ιδανικό για ερωτευμένα ζευγάρια, που θέλουν να δημιουργήσουν μαζί κοινές εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά τους. Άλλωστε, ένα ταξίδι στη Γαλλία, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα!

Heckfield Place, Hampshire, England

259868680-127835632988816-5276048139516900207-n.jpg

Η Μεγάλη Βρετανία μοιάζει ιδανική επιλογή για ένα ζευγάρι που ψάχνει το κατάλληλο μέρος για μία ρομαντική απόδραση -μακριά από όλους κι από όλα- κι αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, must-visit αποτελεί το Heckfield Place. Πρόκειται για ένα resort, διαφορετικό από τα άλλα, που ταξιδεύει τους guests στο παρελθόν, τότε που οι βόλτες στην εξοχή αποτελούσαν την επιτομή της χαλάρωσης και της ευεξίας. Κάθε ένα από τα δωμάτια και τις suites του ξενοδοχείου, ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, αλλά και τη μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα, στο απέραντο πράσινο. Φυσικά, must αποτελεί μία -τουλάχιστον- επίσκεψη στο spa, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς μοναδικές θεραπείες και να αφεθεί στα χέρια των experts που κάνουν... θαύματα, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Plus: Ένα ποτήρι ζεστό τσάι στους κήπους του ξενοδοχείου, με τη συνοδεία των πιο απολαυστικών desserts, αποτελεί το καλύτερο finale μετά από μία γεμάτη ημέρα. 

Hôtel Barrière Le Carl Gustaf, St. Barts

132764121-682006565810769-7217612233677046762-n.jpg

Ένα boutique hotel στο πανέμορφο, St. Barts, που συνδυάζει τη γαλλική φινέτσα, με τα caribbean vibes ιδανικά. Αν αυτή η σκέψη σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, τότε το Hôtel Barrière Le Carl Gustaf αποτελεί αυτό ακριβώς που ψάχνετε και σίγουρα, δε θα σας απογοητεύσει. Διαθέτει 21 υπερπολυτελή δωμάτια, suites και bungalows με θέα στον ωκεανό και το resort προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι, για να απολαύσει την παραμονή του σε αυτό. Το πεντανόστιμο πρωινό με τις αμέτρητες επιλογές, το massage μπροστά στο απέραντο μπλε και τα late dinners στο πιο cozy περιβάλλον, είναι μόνο μερικά από αυτά που απολαμβάνουν όσοι μένουν σε αυτό. Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν ικανά να σας πείσουν, το μαγικό ηλιοβασίλεμα, που θα μπορέσετε να απολαύσετε από τη suite σας παρέα με το άλλο σας μισό, φαντάζει αρκετό...

Badrutt’s Palace Hotel, St. Moritz, Switzerland

269652789-630767078348870-1878534969874623752-n.jpg

Για τους λάτρεις του ski και των χιονισμένων τοπίων, το Badrutt’s Palace Hotel στο St. Moritz φαντάζει ιδανικό! Πρόκειται για ένα κλασικό, glamorous chalet στην Ελβετία, που προσφέρεται για ένα χαλαρωτικό getaway για romantic couples, που θέλουν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία και να αισθανθούν -κατά τη διαμονή τους σε αυτό- σαν star του Hollywood. Διαθέτει συνολικά 157 δωμάτια, εκ των οποίων τα 40 ανακαινίστηκαν πρόσφατα κι ένα εντυπωσιακό spa, που παραμένει ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί πλήρως! Αγαπημένη συνήθεια των guests αποτελεί ένα cocktail στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου το βράδυ, με θέα το χιονισμένο τοπίο.

One & Only Mandarina, Riviera Nayarit, Mexico

267176969-642902733810017-6544507667105522691-n.jpg

Ένας επίγειος παράδεισος, μέσα στο καταπράσινο τοπίο και μπροστά ακριβώς στη θάλασσα. Αυτό είναι το One&Only Mandarina, Riviera Nayarit στο Mexico, που αποτελεί πόλο έλξης για ερωτευμένα ζευγάρια όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτει 105 luxurious, free-standing villas, με θέα στον Ειρηνικό κι όσοι το επιλέγουν, έχουν την ευκαιρία να αποσυνδεθούν για λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο, απολαμβάνοντας την παραμονή τους στη ζούγκλα και να κάνουν αμέτρητες βουτιές στα καταγάλανα νερά, πλάι στην χρυσαφένια αμμουδιά. Plus: Στο resort μπορείτε να δοκιμάσετε μία σειρά από spa treatments, μαζί με το άλλο σας μισό, ενώ όταν πέφτει ο ήλιος, ο ουρανός αποκτά τα πιο όμορφα χρώματα και δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, ιδανικό, για να χαλαρώσετε μαζί με το ταίρι σας. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

*Κεντρική φωτογραφία: Heckfield Place