fbpixel

Search icon
Search
Rihanna: Η iconic εμφάνιση στο Halftime Show του Super Bowl και η δεύτερη εγκυμοσύνη!
PEOPLE & MOMENTS

Rihanna: Η iconic εμφάνιση στο Halftime Show του Super Bowl και η δεύτερη εγκυμοσύνη!

Παγκόσμια αποθέωση για την Queen Riri


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανέμεναν με τεράστιο, με απίστευτο ενδιαφέρον το 57ο Halftime Show του Super Bowl. Τα ξημερώματα -λοιπόν- όλη η Αμερική -κι όχι μόνο- απόλαυσε ένα φαντασμαγορικό act, με πρωταγωνίστρια τη Rihanna, που εμφανίστηκε με total κόκκινο outfit στη σκηνή κι αποκάλυψε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της! Ήταν η δική της στιγμή, μία iconic στιγμή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Η queen Riri έκανε το μεγάλο comeback επί σκηνής και μοιράστηκε με ολόκληρο τον κόσμο τα ευχάριστα νέα, με την εμφάνισή της να αποτελεί θέμα συζήτησης παντού τις τελευταίες ώρες και τους fans της να την αποθεώνουν!

Η Rihanna έκανε ξανά το θαύμα της!

The Show

«Έγινε πολλή προετοιμασία. Αυτή είναι η εβδομάδα που πραγματικά δοκιμάζεται. Όλοι, απλώς τελειοποιούμε τα πάντα, όλοι συντονίζονται και είναι πολλά κινούμενα μέρη. Κυριολεκτικά, 300 με 400 άτομα γκρεμίζουν τη σκηνή, την ξαναφτιάχνουν και τη βγάζουν σε οκτώ λεπτά. Είναι απίστευτο. Είναι σχεδόν αδύνατο. Πρέπει να τα χωρέσουμε όλα σε 13 λεπτά, αλλά και να γιορτάσουμε ταυτόχρονα. Και αυτό θα είναι αυτό το show… μια γιορτή. Θα δείτε την Κυριακή, από τη στιγμή που ξεκινάει, απλά δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι να είναι σαν το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μέρος αυτής της παράστασης και ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο αυτή η παράσταση θα είναι τόσο απίστευτη όσο είναι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτούς», ανέφερε πριν από μερικές ημέρες η Rihanna, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Ήταν κάτι που περίμεναν όλοι οι fans της από την ημέρα που έγινε γνωστή η επιστροφή της, με την υπέρλαμπρη Riri, να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επάνω της για περίπου 13 λεπτά στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα.


Η Rihanna έδωσε -για μία ακόμη φορά- τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής, ενώ είχε ετοιμάσει και μία τεράστια έκπληξη, καθώς αποκάλυψε τα πιο ευχάριστα, τα πιο χαρμόσυνα νέα. Ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της, όπως το «Diamonds» και το «Umbrella». Το pop idol ανέβηκε στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου με ένα Loewe total red look, με matchy παλτό κι από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ήταν ξεκάθαρο πως είχε ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη. Τη δική της έκπληξη, την πιο όμορφη, την πιο τρυφερή...

New Era

330971602-145183795068589-7619590234272652422-n.jpg

Η Rihanna δεν ανήκε ποτέ στην κατηγορία των celebrities που μοιράζονται τα πάντα και μιλούν ελεύθερα για την προσωπική τους ζωή. Μάλλον, δεν ήταν ποτέ μία γυναίκα όπως όλες οι άλλες. Ήθελε και θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, μαγνητίζοντας κάθε φορά τα βλέμματα. Τον περασμένο Μάιο, η queen Riri και ο A$AP Rocky κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους, ενώ βρίσκονταν στο Los Angeles. Τώρα, μερικούς μήνες μετά, στο πλαίσιο μίας iconic εμφάνισης, η πασίγνωστη τραγουδίστρια μοιράστηκε με όλο τον κόσμο τα ευχάριστα και μας χάρισε μία μαγική στιγμή. Οι δύο celebrities θα δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο πολύ σύντομα, καθώς η Rihanna είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

329043985-209479191589147-812727795853122910-n.jpg

Η ανακοίνωση της πρώτης εγκυμοσύνης, είχε γίνει μέσα από φωτογραφίες του ζευγαριού στη χιονισμένη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Ιανουάριο, με την Riri να εμφανίζεται τότε με ένα εντυπωσιακό pink coat του οίκου Chanel, ενώ η κοιλιά της ήταν ήδη αρκετά φουσκωμένη. Αυτή τη φορά, επέλεξε έναν πιο... φαντασμαγορικό τρόπο, με την ίδια να εμφανίζεται στην σκηνή με ένα total red look και χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της, έκανε τα αποκαλυπτήρια. Όταν πριν από μερικές ημέρες, έκανε λόγο για έναν εκλεκτό καλεσμένο στο Super Bowl, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν πως μιλούσε για το δεύτερο μωρό της, ωστόσο, η απόλυτη queen έκανε ξανά το θαύμα της και κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει γι' αυτήν και την εμφάνισή της, την ώρα που ο αγαπημένος της, A$AP Rocky, την παρακολουθούσε με θαυμασμό. Έχουν γραφτεί πολλά και για τους δύο, έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα, ωστόσο, όπως φαίνεται η σχέση τους είναι πιο δυνατή απ' ότι πιστεύουν μερικοί και τώρα, ήρθε η στιγμή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ακόμη περισσότερο...