fbpixel

Search icon
Search
Rihanna: Γιατί θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της με διαφορετικό τρόπο απ' ότι η ίδια;
PEOPLE & MOMENTS

Rihanna: Γιατί θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της με διαφορετικό τρόπο απ' ότι η ίδια;

Η μητρότητα και η σπάνια εξομολόγηση


Πριν από μερικούς μήνες, είδε την οικογένειά της να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, όταν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Έχοντας συνεχώς στο πλευρό της τον A$AP Rocky, η Rihanna βιώνει μία ιδιαίτερη περίοδο κι έχει μπει σε μία διαφορετική φάση στη ζωή της, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα παιδιά της. Σε αυτά αφιερώνει τον περισσότερό της χρόνο, σε αυτά κάνει focus κι αυτά είναι που αποτελούν τη μεγαλύτερή της ανησυχία. 

Όπως λέει, το μόνο που θέλει κι έχει συνεχώς στο μυαλό της, είναι να τα μεγαλώνει με αγάπη και να τους δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μεγαλώσουν σε μία οικογένεια με ισχυρούς και αληθινούς δεσμούς, κάτι που η ίδια δεν είχε την ευκαιρία να βιώσει. Η Rihanna προχώρησε σε μία σπάνια και πολύ ξεχωριστή εξομολόγηση και μετά από καιρό, μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο...

Η άλλη όψη της Rihanna!

H οικογένεια και η μητρότητα

Είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε πάνω στην σκηνή, να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, να μαγνητίζει τα βλέμματα και να πρωταγωνιστεί σε απίστευτα shows. Πλέον -ωστόσο- η Rihanna έχει αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο, χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν εξακολουθούμε να την απολαμβάνουμε στις iconic εμφανίσεις της. Στο πλαίσιο μίας μεγάλης συνέντευξής της στο Access Hollywood, στο πλαίσιο του πάρτι Fenty x Puma Creeper Phatty, στο Λος Άντζελες, η πασίγνωστη star μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένειά της, τη σχέση της με τον A$AP Rocky, αλλά και για το ότι θέλει να αποκτήσει στη ζωή της.


«Όταν ξεκινάς να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια, δεν έχεις καμία ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Απλά ελπίζεις. Ελπίζεις ότι θα μπορέσεις να αποκτήσεις τα δικά σου παιδιά μια μέρα και ότι θα μπορέσεις να τα μεγαλώσεις με αγάπη. Θέλω να γίνω μέρος μιας οικογένειας που σπάει τις κατάρες των γενεών και απλά προχωράει μπροστά και κάνει νέα πράγματα, μεγαλώνοντας τα παιδιά της καλύτερα από ό,τι μεγάλωσαν εμάς», ανέφερε αρχικά η Rihanna, με εξομολογητική διάθεση και συνέχισε: «Και συμβαίνει, και δεν μπορώ να το πιστέψω». Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος. Θέλει να κρατήσει μακριά τα δύο της παιδιά από τα φώτα της δημοσιότητας, τις φήμες και τις ίντριγκες, τουλάχιστον τώρα στα πρώτα χρόνια της ζωής τους και προσπαθεί να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε αυτά. Είναι ο ρόλος που απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι αυτό που τη γεμίζει, που της χαρίζει τεράστια χαρά και ικανοποίηση. Πάντα ήθελε να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και τώρα, η Rihanna κάνει focus σε αυτήν, σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της.

Ο A$AP Rocky και η αναγνώριση

rihanna-asap-rocky-relationship-1618402214.jpg

Είναι από τα ζευγάρια που έχουν δεχθεί απίστευτη κριτική. Ο A$AP Rocky και η Rihanna, έχουν δει αρκετούς ανθρώπους που δεν τους γνώρισαν ποτέ προσωπικά, να κρίνουν τη σχέση τους, να μιλούν για χωρισμούς, για... τελεσίγραφα και πολλά-πολλά άλλα. Οι δυο τους -ωστόσο- ήταν αυτοί που γνώριζαν πάντα την πραγματικότητα. Ήξεραν ποιες είναι οι βάσεις αυτής της σχέσης, ήξεραν τι ζητούσαν και τι μπορούσαν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Το πρόσωπο που έχουν επιλέξει να δείξουν στον υπόλοιπο κόσμο, δεν είναι το απόλυτα πραγματικό ή το μοναδικό. Όταν κλείνουν τα φώτα, όταν μένουν μόνοι τους, όλα μοιάζουν να είναι διαφορετικά.

Στη συνέντευξή της -λοιπόν- αυτή, η πασίγνωστη star μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, τονίζοντας ότι το να αποκτήσει παιδιά μαζί του την έκανε να τον αγαπήσει με «διαφορετικό» τρόπο. «Είναι ένα ερεθιστικό στοιχείο. Είναι... "ουάου! Τι ηγέτης, τι σπουδαίος, υπομονετικός, τρυφερός πατέρας. Και τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του. Εγώ είμαι απλά ένα... παρασκήνιο. Είμαι σαν κομπάρσος. Ναι, συμβαίνει. Δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσια ή αγόρια, αγαπούν διαφορετικά τον μπαμπά τους και μου αρέσει να το βλέπω», σημείωσε μεταξύ άλλων η Rihanna, ενώ απάντησε και για το τι είναι αυτό που θα ήθελε να αποκτήσει στη συνέχεια της ζωής της: «Μέχρι στιγμής, να έχω κόρες. Πιστεύω πως η πιθανότητα είναι ένα 75% για ένα αγόρι την επόμενη φορά. Οπότε σταυρώνουμε τα χέρια μας». H Riri αποθέωσε τον αγαπημένο της και μίλησε -ίσως- πιο ανοικτά και όμορφα από ποτέ γι΄αυτόν, ενώ πρόσφατα, κάτι ανάλογο είχε κάνει από τη δική του μεριά και ο A$AP Rocky, ο οποίος δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι το μεγαλύτερο έργο του μέχρι σήμερα είναι οι γιοί του. Δύο πρόσωπα που αλλάζουν κι εξελίσσονται, ένα ζευγάρι που κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα κι αποτελεί πρότυπο...