fbpixel

Search icon
Search
Relax Time: Τα απίθανα podcasts που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο
LIFE & CAREER

Relax Time: Τα απίθανα podcasts που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο

Προσθέστε τα άμεσα στην playlist σας


Κυριακή σήμερα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε τις ημέρες της παραμονής μας στο σπίτι από το να απολαύσουμε μια σειρά από ενδιαφέροντα ακούσματα που μας ανοίγουν νέες πνευματικές διεξόδους και παράλληλα μας ψυχαγωγούν. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μια σειρά από μοναδικά podcasts που θα σας κρατήσουν από σήμερα κιόλας συντροφιά. 

Métier Class 3.55

2-FuCfN.jpg

Πηγαίνοντας ένα βήµα πιο πέρα από τα µοναδικά shows της, το podcast της Chanel, Métier Class 3.55, προσφέρει αποκλειστικές backstage συνεντεύξεις µε πολλή µουσική, συµπεριλαµβανοµένων icons και λατρεµένων ambassadors του γαλλικού οίκου, όπως οι Marion Cotillard, Pharrell Williams, Keira Knightley, αλλά και του ίδιου του Karl Lagerfeld. Ιδανικό για όσους γοητεύονταν από την ανατρεπτική µατιά του Kaiser!

Outspoken Beauty


https-d3wo5wojvuv7lcloudfrontnet-t-rss-itunes-square-1400-imagesspreakercom-original-8c8463770f86fde15aae51643a350126.jpg

Το Outspoken Beauty παρουσιάζεται από τη Nicola Bonn, ραδιοφωνική παραγωγό και δημοσιογράφο ομορφιάς, και επικεντρώνεται περισσότερο σε συζητήσεις με διάσημους beauty insiders, που θέλουν να προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα, να ασκήσουν κριτική στις τάσεις και να αποκαλύψουν beauty tips, που κανείς δε γνώριζε ή δε φανταζόταν μέχρι τώρα ότι υπήρχαν. Εάν δεν ξέρετε με ποιο επεισόδιο να πρωτοξεκινήσετε, τσεκάρετε αυτό με τις συνεντεύξεις της beauty journalist Nadine Baggott και της guru των συστατικών ομορφιάς, Paula Begoun.

Food Psych by Christy Harrison

12-rcRsd.jpg

Σε αυτό το υπέροχο άκουσμα θα ακούσετε την διατροφολόγο Christy να μιλάει για όλα αυτά τα θέματα που αποτελούν ακόμη ταμπού στην κοινωνία μας, όπως τις διατροφικές διαταραχές, tο body shaming και την εικόνα που έχετε για το σώμα σας. Δίνει μάλιστα συμβουλές σχετικά με το πώς θα έχετε μια καλή σχέση με το φαγητό, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

Beyond the to-do list by Erik Fisher

13.jpg

Με το παραπάνω digital audio θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να είναι πιο παραγωγικός κάθε μέρα και να βρει την ισορροπία που του χρειάζεται. Θα ακούσετε επιτυχημένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να σας δίνουν life hacks που θα σας απογειώσουν!