fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Raffia bag: Γνωρίστε τους πιο stylish τρόπους για να φορέσετε τον «βασιλιά» των summer accessories

Εντάξτε τη raffia bag στις εμφανίσεις σας χωρίς δεύτερη σκέψη


Raffia bag: Γνωρίστε τους πιο stylish τρόπους για να φορέσετε τον «βασιλιά» των summer accessories

Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από απλότητα, χαλαρότητα κι ευελιξία. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς, πόσο μάλλον για τα ρούχα που είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είτε βρισκόμαστε διακοπές είτε παραμένουμε στην πόλη και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, θέλουμε να ξοδεύουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη, δημιουργώντας σύνολα, τα οποία θα αποτελούνται από πρακτικά ρούχα και αξεσουάρ.

Στον κόσμο των τσαντών με την εμφάνιση των νέων σχεδίων τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Τα καινούρια και φρέσκα designs μας δίνουν τη δυνατότητα να τα διαλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις, από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη. Η τσάντα με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα για το φετινό καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η raffia. Η εμφάνιση της Jacquemus oversized raffia bag έκανε όλες τις fashionistas να μη χάσουν καμία ευκαιρία για να τις εντάξουν στα city looks. Η άλλοτε «τσάντα παραλίας» έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των stylish looks day to night. Το μεγάλο μέγεθός της, το οποίο θεωρείται it καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας, ασχέτως το τι θέλει να έχει μαζί της.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε εύκολα και γρήγορα styling tips για να εντάξετε αυτό το hot trend στα καλοκαιρινά σας outfits!

1. Για όλες εσάς που θέλετε να μεταφέρετε τον καλοκαιρινό αέρα στον χώρο εργασίας σας, αυτό το αξεσουάρ θα σας βοηθήσει να το κάνετε all the way. Για να ακολουθήσετε «κατά γράμμα» τους κανόνες του street style, επιλέξτε να φορέσετε ένα Bermuda two pieces suit μαζί με chunky sandals ή flat mules και τη raffia bag.

2. Αποτελεί το ιδανικό accessories για τον απόλυτο white shirt & jean combo. H ουδέτερη απόχρωσή της ταιριάζει υπέροχα με τον κυανόλευκο συνδυασμό, δημιουργώντας μία αρμονική αντίθεση. Μπορείτε να διαλέξετε είτε denim pant είτε shorts. Ολοκληρώστε με rope sandals ή sneakers.

3. Ακόμα ένας πολύ εύκολος και stylish head to toe συνδυασμός είναι μαζί με μακριά, αέρινα φορέματα με όγκος που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε σε «χαμηλές εντάσεις» τις εμφανίσεις δεν έχετε παρά να παρουσιάσετε ένα total neutral outfit. Η raffia bag αποτελεί την τέλεια επιλογή μαζί μ’ ένα φόρεμα στο χρώμα της άμμου. Προσθέστε άσπρα υποδήματα για να χαρίσετε λίγη παραπάνω φωτεινότητα.

4. Όσον αφορά το μέγεθος του αξεσουάρ σας οι ειδικοί αλλά και τα street style girls υποστηρίζουν ότι όσο μεγαλύτερες τόσο το καλύτερο. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν είστε fan των oversized γραμμών, θα συναντήσετε πολλές μικρότερες επιλογές. Τα σχέδιά τους σ’ αυτό το μέγεθος ποικίλουν από shoulder bags μέχρι clutches.

5. Μπορεί το χρώμα που κυριαρχεί σ’ αυτό το σχέδιο να είναι το μπεζ αλλά υπάρχουν και σχεδιαστές που αποφάσισαν να δώσουν μία χρωματική πινελιά στις δημιουργίες τους. Εάν ακολουθείτε κι εσείς αυτήν τη φιλοσοφία και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις pop details από τα καλοκαιρινά σας σύνολα προτιμήστε αυτά τα designs. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα και σε neon αλλά και σε πιο «ήσυχους» τόνους.

6. Μη διστάσετε να επιλέξετε αυτήν την τσάντα για να ολοκληρώσει τα λίγο πιο επίσημα summer outfits. Φορέστε μία slip skirt μαζί μ’ ένα white button up shirt και high heels sandals. Προσθέστε τη raffia bag σας και μόλις έχετε δημιουργήσει το πιο casual chic σύνολο ακόμα και για τις βραδινές εμφανίσεις.

7. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Μα φυσικά τα beach looks. Όπως κι αν προτιμήσετε να τη συνδυάσετε για τις εμφανίσεις σας στην παραλία ή στα σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού θα μοιάζει φανταστική. Για πιο fashionable outfits συνδυάστε τη μ’ ένα ψάθινο καπέλο, παρεό σε έντονα χρώματα και σχέδια και φωτεινές flip flops. Η αλήθεια είναι ότι οι παραλίες είναι το φυσικό της περιβάλλον.


1

Paula's Ibiza Pouchette leather-trimmed woven raffia shoulder bag

Loewe, Net-A-Porter BUY HERE

2

Raffia tote

ERIC JAVITS, Kalogirou BUY HERE

3

Le Panier Soleil raffia tote

Jacquemus, Mytheresa BUY HERE

4

Raffia bag

ERIC JAVITS, Kalogirou BUY HERE

5

St Tropez pompom-embellished embroidered woven straw tote

Kayu, Net-A-Porter BUY HERE

6

Mini raffia Pasticcino Bag

Weekend, Max Mara BUY HERE