fbpixel

Search icon
Search
Πώς οι κάθετοι σύνδεσμοι της επιδερμίδας «κρύβουν» όλα τα μυστικά της νεότητας
EDITORS' CHOICE

Πώς οι κάθετοι σύνδεσμοι της επιδερμίδας «κρύβουν» όλα τα μυστικά της νεότητας

Η La Prairie καινοτομεί ξανά, εξερευνώντας την έννοια της αρμονίας


Οι διαφορετικές έννοιες και η φροντίδα της ομορφιάς «δένουν» συχνά μεταξύ τους, δημιουργώντας ορόσημα. Η La Prairie έχοντας, αυτήν τη φορά, ως κύριο πυλώνα την έννοια της αρμονίας που βρίσκεται παντού στη φύση, αποφασίζει να πρωτοπορήσει. Με γνώμονα το καλλιτεχνικό κίνημα που την τελειοποιεί, το Bauhaus, και έχοντας ως δεδομένο ότι οι καλλιτέχνες πάντα επιδίωκαν την αρμονία αλλά και με μια αρχαία γνώση που υποδεικνύει πως αυτή κατακτιέται από λίγους, το    Skin Caviar Harmony L'Extrait έρχεται για να υπογραμμίσει όλα όσα η ελβετική εταιρία πετυχαίνει εδώ και χρόνια.

Οι αρχές τις αρμονίας, οι κανόνες της λειτουργικότητας, το πέρασμα από το συναίσθημα στη λογική καθώς και από την τέχνη στην επιστήμη γίνονται πλέον ξεκάθαρες έννοιες.

Χωρίς να θέλει να αλλάξει τη ροή της ζωής, η La Prairie κατακτά τη φευγαλέα αρμονία της νεότητας μέσα από τους συνδέσμους του δέρματος. Αυτοί οι κάθετοι πυλώνες της επιδερμίδας που διατηρούν τη δομική σταθερότητα του προσώπου δίνουν το έναυσμα για μια νέα εποχή στην ανόρθωση και στη σύσφιξη. Μια εποχή εστιασμένη στις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας αλλά και του κάθε ανθρώπου. 

Οι πυλώνες της αρμονίας

la-prairie6.jpg

Ξεκινώντας από τις νέες βασικές έννοιες που ανακαλύπτονται, τα οριζόντια και κάθετα στοιχεία του δέρματος, δημιουργούν τη νέα πραγματικότητα της «αρχιτεκτονικής» του δέρματος. Αυτό το εύκαμπτο αλλά ισχυρό δίκτυο, που υπάρχει στα επιδερμικά στρώματα, δημιουργεί τη βάση της επιδερμίδας όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, με το πέρασμα του χρόνου, οι σύνδεσμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα το δέρμα να ακολουθεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Η επιδερμίδα χαλαρώνει, η σφριγηλότητα και το περίγραμμα χάνονται και ο σχηματισμός βαθιών ρυτίδων επιταχύνεται.

Τα νέα πρωτόκολλα της La Prairie, σε συνεργασία με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο, φέρνουν την καινοτομία με σκοπό να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας.

Ένα ορόσημο στην επιστήμη χαβιαριού

a-tClVJ.jpg

Πλέον, οι επιστήμονες δεν αναφέρονται σε μια απλή παύση του χρόνου, όπως τη γνωρίζαμε. Η αναστολή της γήρανσης του δέρματος, η πιο πυκνή δομή και εν τελεί η αναστροφή των επιπτώσεων είναι πραγματικότητα. Το νέο, μοναδικό μείγμα χαβιαριού, υψηλής αποτελεσματικότητας, με σκοπό την αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας είναι αυτό που θα σας κάνει να πιστέψετε πως το Caviar Infinite, στο οποίο συνοψίζονται τριάντα πέντε χρόνια επιστήμης έχει μέσα του όλες τις απαντήσεις.

Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται

Εμπλουτισμένο με Caviar Infinite, το Skin Caviar Harmony L'Extrait συμβολίζει μια νέα εποχή στην ανόρθωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η λεπτόρρευστη του σύνθεση αποτελείται από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από το δέρμα κατά την εφαρμογή τους. Ξεχωρίζοντας για την υφή του που μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο «πέπλο» που αγκαλιάζει την επιδερμίδα θα νιώσετε πραγματικά ένα μεταξένιο αποτέλεσμα, στη στιγμή. Όσο για τα μακροπρόθεσμα οφέλη, αυτά υπόσχονται πως με την πάροδο του χρόνο το περίγραμμα σας θα φαίνεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος θα ανακτηθεί και οι ρυτίδες θα είναι εμφανώς λιγότερες. 

Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται.

Το τελετουργικό της συλλογής Skin Caviar ξεκινά με την εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L'Extrait αφού έχουν ολοκληρωθεί τα απαραίτητα βήματα του καθαρισμού και τόνωσης της επιδερμίδας, καθώς και η τοποθέτηση της λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με το Skin Caviar Liquid Lift και την Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα. Πλέον, η ανόρθωση και σύσφιξη περνούν σε μια νέα διάσταση!

Κορυφαία συνεργασία 

sc-harmony-closeup-03.jpg

Τίποτα δεν είναι ολοκληρωμένο αν η έμπνευση σταματά μόνο στο περιεχόμενο. Η Niki de Saint Phalle, μια τολμηρή, πρωτοποριακή και οραματίστρια καλλιτέχνης συνδημιούργησε μαζί με τον οίκο La Prairie μια μοναδική συσκευασία. Έχοντας ως βάση τη δύναμη του μπλε του κοβαλτίου, το χαρακτηριστικό και αγαπημένο χρώμα της Saint Phalle για την τολμηρή συλλογή Skin Caviar, δόθηκε μια απόλυτα δυναμική δυαδικότητα μορφής και λειτουργίας. Πρόκειται για ένα γυάλινο φιαλίδιο στο τυπικό χρώμα μπλε του κοβαλτίου που εγκλωβίζει την ισχυρή φόρμουλα βαθιά μέσα του, ενώ η αντανάκλασή του δημιουργεί την εντύπωση αναμφισβήτητης αρμονίας.

The Women Bauhaus Collective

la-prairie-8.jpg

Οι κώδικες που εμπνέουν και δημιουργούν καινούργιες ιδέες ήταν ανέκαθεν σήμα κατατεθέν της    La Prairie. Μερικούς από αυτούς ανακάλυψαν οι άνθρωποι της εταιρίας μέσα στο κίνημα Bauhaus και αποφάσισαν να μελετήσουν τη φιλοσοφία και τα γνωστικά του αντικείμενα. Βασιζόμενο στις γυναίκες, που παρά τα εμπόδια διέπρεψαν αυτό το κίνημα έχει ως γνώμονα την ουσιαστικά προοδευτική, καλλιτεχνική έκφραση. Με αφορμή όλα αυτά ο επιτυχημένος οίκος ομορφιάς, δημιούργησε τη συλλογή "The Women Bauhaus Collective" για να ερμηνεύσει εκ νέου την ατομική δημιουργική επιδίωξη της αρμονίας. Μέσα από αυτή, δίνεται φόρος τιμής στα θηλυκά πρότυπα που τόλμησαν να εξερευνήσουν την τόσο σημαντική, αυτή, έννοια. Το μοναδικό ψηφιακό έργο που παρουσιάστηκε σε μια ψηφιακή έκθεση φιλοξενείται στο laprairie.com. Check this out!

Info: Τo νέο προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute και στα αντίστοιχα e-shops.