fbpixel

Search icon
Search
Πώς να προστατεύσετε την κατοικία σας από τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» του καλοκαιριού
INTERIORS

Πώς να προστατεύσετε την κατοικία σας από τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» του καλοκαιριού

Με ιδιαίτερο στιλ και λειτουργικότητα από την Belco Systems


Η θερμοκρασία αυξάνεται συνεχώς, γεγονός που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη για υπέροχα outdoors απογεύματα και βράδια. Είναι φυσικό λοιπόν, να θέλουμε στο σπίτι μας προστασία, μοντέρνα αισθητική, ασφάλεια και ηρεμία. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, η εταιρεία Belco Systems μέσα από μία εμπειρία και παρουσία 30 χρόνων, μας προσφέρει τα αντικωνωπικά συστήματα, βασισμένα στην ποιότητα, τη λειτουργία και την αισθητική. Μάλιστα, η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο γι' αυτήν, καθώς έχει τα γενέθλια της.

Story telling...

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν ο Γεώργιος Μπεληγιάννης, έχοντας ήδη μία εμπειρία 20 χρόνων στον χώρο των οικοδομικών υλικών, ξεκίνησε την εισαγωγή των αντικωνωπικών συστημάτων από την Ιταλία. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι σήτες γίνονται απαραίτητο αντικείμενο για κάθε ελληνικό σπίτι. Το 1991 και λόγω διάφορων συνθηκών, όπως ήταν η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, δημιουργείται η Belco System. Η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη χονδρική διάθεση των πρώτων αντικωνωπικών συστημάτων που παράγονται πλέον 100% στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίζεται με το 2002 να αποτελεί χρονιά ορόσημο, καθώς μεταφέρεται στην Αγχίαλο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2,500 τ.μ. με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών. Το 2005 είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, που πιστοποιεί τα αντικωνωπικά προϊόντα της με CE. 

factory-inside.jpg

Today 

Κι έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Belco System εξάγει το 30% της παραγωγής σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο και ανταποκρίνεται σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα πιστοποίησης, στοχεύοντας στη δημιουργία προϊόντων με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Με σύγχρονο σχεδιασμό και αναγνωρισμένη ποιότητα έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της, που αποτελεί και το σήμα-κατατεθέν της. 

The products 

ΖΕΤΑ28 Τρίφυλλη Αμφίπλευρη 

3fylli.png

Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική προτείνει κατοικίες με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη είσοδο του φυσικού φωτός στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα για απεριόριστη θέα και αίσθηση ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο.Η τρίφυλλη αμφίπλευρη ΖΕΤΑ28 είναι η ιδανική λύση για συρόμενα επάλληλα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, έως 9 μέτρα πλάτος και 3,2 μέτρα ύψος, χωρίς ενδιάμεσες κολώνες αναδεικνύοντας τη minimal αισθητική. Αποτελείται από τρία αμφίπλευρα φύλλα που κινούνται ανεξάρτητα μέσα στον ίδιο οδηγό, σταματούν σε οποιοδήποτε σημείο τα αφήσουμε και κουμπώνουν εύκολα μεταξύ τους με μαγνήτες. Εύκολη στη χρήση, λειτουργεί χειροκίνητα απαιτώντας ελάχιστη δύναμη.

Το προϊόν διαθέτει πολυεστερικό πλισέ πανί 20 mm και κορδόνια άριστης ποιότητας, που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στον αέρα και στη συχνή καθημερινή χρήση. Το ρεγουλάρισμά της είναι εξαιρετικά εύκολο αφού παρέχει την δυνατότητα όχι μόνο ομαδικής ρύθμισης των κορδονιών, αλλά και ανεξάρτητης σε κάθε κορδόνι ξεχωριστά για να δουλεύει η σήτα τέλεια ακόμα και σε παράγωνα ανοίγματα. Ο κάτω οδηγός, μόλις 8 mm, επιτρέπει την εύκολη διέλευση από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και παιδιά και φέρει υδρορροές για να φεύγουν εύκολα τα νερά της βροχής. Τα πλαστικά είναι φτιαγμένα από ακετάλη για την ελαχιστοποίηση των τριβών. Η αφρώδης ταινία στους οδηγούς και οι οβάλ τρύπες στα κλιπς επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ο απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης είναι μόλις 28 mm! Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί με σήμανση CE βάσει EN 13561:2014 και διατίθεται σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

Ηλεκτρική σήτα με Zip 

19.png

Πρόκειται για την ιδανική λύση για κουφώματα περιορισμένης πρόσβασης στα οποία η χρήση δεν μπορεί να γίνει χειροκίνητα καθώς επίσης για μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικά αίθρια και πέργκολες. Η στερέωση της σήτας με το αντιανεμικό Zip κρατά το πανί σταθερό και δεν το επιτρέπει να βγει από τους πλευρικούς οδηγούς, προσφέροντας έτσι μεγάλη αντοχή στις ανεμοπιέσεις. Ο δεύτερος, εσωτερικός οδηγός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να συγκρατεί το Zip και φέρει ελαστικά «πτερύγια» για να απορροφά τις ανεμοπιέσεις, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στο πανί. Το προϊόν κατασκευάζεται με γκρι πανί Stiff Fiberglass, που παρέχει άριστη ορατότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Η Ηλεκτροκίνητη σήτα με Zip είναι η σωστή επιλογή για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων. Ο διαμέτρου 78mm άκαμπτος άξονας επιτρέπει την κατασκευή σητών με εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις (έως 5m πλάτος x 4m ύψος) ενώ συγχρόνως κάνει την κίνηση της σήτας πολύ πιο γρήγορη, αφού σε κάθε στροφή του μοτέρ ξετυλίγονται 25cm πανιού. Η κίνηση δίνεται με ενσύρματα ή ασύρματα επώνυμα ευρωπαϊκά μοτέρ (Somfy και Nice) με τεράστια ποικιλία σε ταχύτητες, τηλεχειριστήρια και αυτοματισμούς του «έξυπνου σπιτιού». Είναι ένα λειτουργικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή που έχει δοκιμαστεί, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση.

Pet screen

81mlcvntj2l-sx466.jpg

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να υιοθετήσουν κατοικίδια ζώα. Εκτός από τη συντροφικότητα και τη χαρά, διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας, καθώς είναι αποδεδειγμένο πως μειώνουν το στρες και βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. Όσοι από εσάς είστε ιδιοκτήτες ζώων είναι σίγουρο ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα συνηθισμένα πανιά σήτας που έχετε στο σπίτι σας γιατί σκίζονταν πολύ εύκολα. Η Belco Systems κατασκευάζει σήτες με πανί Pet Screen, ειδικό για να τοποθετείται σε χώρους όπου υπάρχουν κατοικίδια. Το πανί PetScreen συνδυάζεται με το πορτάκι Pet Door, ώστε το κατοικίδιο να έχει εύκολη διέλευση εντός και εκτός σπιτιού. Μια πρακτική λύση για κάθε σπίτι με κήπο ή μπαλκόνι. Ανοίγει με την ώθηση του ζώου και επανέρχεται μόνο του. Με ειδικά clips ασφαλίζει όταν θέλετε να παραμείνει κλειστό μόνο από μέσα ή από έξω, εναλλακτικά και από τις δύο πλευρές. Επιπλέον είναι αδιάβροχο και έχει αυτοκόλλητο μαγνητικό επίπεδο.

Ιnfo: www.belco.gr

14o χλμ. Θεσσαλονίκης - Ν. Αγχιάλου
Τηλ: 2310 722222