fbpixel

Search icon
Search
Πώς να πετύχετε το effortless beauty look των Γαλλίδων
FACE & BODY

Πώς να πετύχετε το effortless beauty look των Γαλλίδων

Για όλες όσες θέλετε το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα τους


Τι είναι αυτό που αγαπάμε στις Γαλλίδες; Είναι πάντα κομψές, έχουν ένα δροσερό αποτέλεσμα και με τον τρόπο τους έχουν κάνει το Παρίσι την πιο όμορφη πόλη στον κόσμο. Κουλτούρα, μόδα, τάσεις και μακιγιάζ μπλέκονται σε αυτές τις γυναίκες που ξέρουν καλά την τέχνη της αποπλάνησης ενώ οι υπόλοιπες αναρωτιόμαστε πως τα καταφέρνουν. Γι' αυτόν τον λόγο μια ματιά στη ρουτίνα ομορφιάς τους μας οδηγεί πάντα στα καλύτερα αποτελέσματα. 

Ποια μπορεί να αρνηθεί, άλλωστε, ένα κόκκινο κραγιόν σε ένα flawless δέρμα;
french.jpg

Ξεκινήστε με ένα σύστημα τριών βημάτων

Είναι σημαντικό στην αρχή να αναμορφώνετε το δέρμα σας. Το πρώτο βήμα είναι φυσικά ένα καθαριστικό τζελ που δρα για να σταματήσει τα ξεσπάσματα στις λιπαρές περιοχές. Το δεύτερο είναι ένα serum ειδικό για τους φραγμένους πόρους. Ακολούθως έρχεται η απόλυτα ενυδατική κρέμα που θα δημιουργήσει το τέλειο smooth αποτέλεσμα. Αυτό κάθε πρωί και βράδυ.

Ανανεώστε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας

Τα κορίτσια από τη Γαλλία δεν κάνουν έντονη κάλυψη, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται το φυσικό τους δέρμα για να λάμπει. Αν το δέρμα σας φαίνεται λίγο θαμπό, τότε η απάντηση είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου που περιέχει εκχυλίσματα Κόκκινης Άργιλου, Καρότου και Τριαντάφυλλου. Θα καθαρίσει και θα αφαιρέσει τις ακαθαρσίες που μπορεί να έχει παραλείψει το τυπικό καθαριστικό σας ενώ θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας δώσει μια απαλή λάμψη. Η μάσκα θα αφήσει το δέρμα σας εξαιρετικά απαλό και καθαρό.

Μια φορά την εβδομάδα βάλτε έλαια

Τα έλαια είναι πραγματικά απαραίτητα. Οι περισσότερες γυναίκες που τα έχουν δοκιμάσει ορκίζονται, σε αυτά αν και από την πρώτη φορά δεν είδαν αποτελέσματα. Υπάρχουν κάποια ειδικά σχεδιασμένο με βελούδινη υφή που δε σας αφήνουν να νιώθετε αυτή την αίσθηση λιπαρότητας όταν το χρησιμοποιείτε. Αντιθέτως παρατηρείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται. Ακόμη αν έχει τα κατάλληλα συστατικά σας προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις γραμμές και τις ραγάδες και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, κάτι που το δέρμα σας σίγουρα χρειάζεται!

french-culture.jpg

Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ foundation

Όταν αναζητάτε την κάλυψη, χρειάζεστε κάτι λείο και λαμπερό που αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει και τη φυσική σας επιδερμίδα να λάμπει. Το καλύτερο foundation για να πάρετε τα κομπλιμέντα που θέλετε είναι αυτό που θα αφήσει την επιδερμίδα σας να διακρίνεται. Μάλιστα, αν βρείτε και κάποιο με αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος και προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς επιβάτες, ώστε να μπορείτε να το φοράτε όπου κι αν βρίσκεστε τότε σίγουρα θα έχετε μπει στο πνεύμα που είναι οι Γαλλίδες.

Χρησιμοποιήστε ένα concealer που διαχέει το φως

Το μαγικό ραβδί σε κάθε makeup look που κάνουν οι Γαλλίδες είναι το concealer. Επιλέξτε κάποιο που να φωτίζει άμεσα τις πιο σκοτεινές σας περιοχές, να κρύβει τις κηλίδες και σας δίνει μια υγιή φυσική λάμψη. Θα καλύψει τους μαύρους κύκλους που απλά δε φεύγουν και τελικά θα σας βοηθήσει να λάμψετε.

french-summer-3.jpg

Σφραγίστε τα όλα με μια πούδρα

Το απόλυτο γαλλικό προϊόν ομορφιάς για κορίτσια είναι η χαλαρή πούδρα. Αυτό θα απορροφήσει κάθε περίσσιο προϊόν που έχετε χρησιμοποιήσει και θα σας δώσει αυτή τη ματ επιδερμίδα που συμπληρώνει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χείλος και λίγη στρώση μάσκαρα πριν βγείτε βιαστικά από την πόρτα. Να θυμάστε ότι οι Γαλλίδες δεν επιδιώκουν πλήρη κάλυψη, επομένως είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν bake ή να κάνουν περιγράμματα. 

Γίνετε iconic

Ας είμαστε ειλικρινείς. Χωρίς το κόκκινο κραγιόν ένα γαλλικό look δεν είναι ολοκληρωμένο. Μόνη προϋπόθεση; Να είναι ενυδατικό, άνετο και με πολύ υψηλή απόδοση χρώματος. Κάθε απόχρωση είναι τέλεια, αρκεί να ταιριάζει στους τόνους της επιδερμίδας σας. 

Βάλτε highlighter με φυσικό τρόπο

Επειδή στις Γαλλίδες αρέσει να φαίνονται πως έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, ακόμη και το highlight και το bronzer θα πρέπει να είναι αβίαστα. Διαλέξτε κάποιο που προσθέτει μια μαργαριταρένια λάμψη όταν το τοποθετείτε στα ζυγωματικά ή κάποιο που να δίνει μια sukissed λάμψη στα μάγουλα και τη μύτη σας.