fbpixel

Search icon
Search
Πώς να χαρίσετε ένα sparkly twist στα σύνολά σας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
STYLING TIPS

Πώς να χαρίσετε ένα sparkly twist στα σύνολά σας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Οι ιδανικοί τρόποι να αναβαθμίσετε τις all-day εμφανίσεις σας


Ένας από τους πολλούς λόγους που λατρεύουμε τη festive season είναι γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε υπερβολές και να δοκιμάζουμε συνδυασμούς και κομμάτια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το κάναμε. Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι συνδεδεμένη με την grande αισθητική, κάτι το οποίο αποτυπώνεται έντονα και στα σύνολά μας. Η λάμψη έχει την τιμητική της και εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη famous παγιέτα μπορείτε να δοκιμάσετε τα μεταλλικά στοιχεία που είναι hot τη σεζόν που διανύουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλες τις metallic details που έχετε την ευκαιρία να εντάξετε στην εικόνα σας, σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Silver shoes

27704b485e54f5a7a6ba1a0b0e52c627.jpg
Image source: @ariviere

Τα αξεσουάρ, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώνουν τον χαρακτήρα κάθε συνόλου. Ένα ζευγάρι statement παπούτσια θα συμβάλλουν σημαντικά σ' αυτήν τη διαδικασία. Όσο απαιτητικό κι αν σας φαίνεται μπορείτε πολύ εύκολα να τα εντάξετε στην εικόνα σας. Επιλέξτε ένα tonal outfit και ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι από high heels boots σε μεταλλικούς τόνους ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας. 

A statement clutch

5b2355f789c685b346d431b5562fd6df.jpg
Image source: Cult Gaia

Στην ίδια φιλοσοφία με τα υποδήματα ανήκουν και οι τσάντες. Είναι το κομμάτι εκείνο, το οποίο ολοκληρώνει την εικόνα μας. Αν λοιπόν επιθυμείτε λίγο πιο cool σύνολα, πάντοτε όμως ακολουθώντας τις τάσεις, όπως το total leather, τότε για την τελευταία μέρα του χρόνου προτιμήστε μία statement τσάντα. Τα clutches θα γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος. Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις και τις αντιθέσεις επιλέγοντας κάποιο με sparkly, metallic ή ιριδίζον τελείωμα.

Jewellery

37272720d46933fdba5bf34cef5d943c.jpg
Image source: @rosiehw

Τα κοσμήματα είναι απαραίτητα σ’ ένα outfit πόσο μάλλον μία τέτοια μέρα, που θέλουμε να εξωτερικεύσουμε έντονα τον polished χαρακτήρα μας. Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για να έχετε μεταλλικά στοιχεία στο σύνολό σας. Αν επιλέξετε ένα πιο απλό look φορέστε πολλά κοσμήματα με στόχο να κυριαρχούν στην εικόνα σας. Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εμφάνισή σας. Για να τα αναδείξετε περισσότερο, φροντίστε να πιάσετε τα μαλλιά σας κότσο ή αλογοουρά και συμπληρώστε μ' ένα φλογερό, κόκκινο κραγιόν.

Sparkles & simplicity

all-green-sequin-skirt-outfit-1-2.png

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι οι midi sequin skirts αλλά και τα metallic pants - κυρίως στην ασημένια απόχρωση. Κατανοούμε ότι για πολλές από εσάς είναι δύσκολη επιλογή, την οποία μπορεί να φοβάστε. Ακριβώς γι’ αυτό σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη μέρα. Μπορείτε να του χαρίσετε έναν casual χαρακτήρα και να το εντάξετε ακόμα και στις πρωινές βόλτες σας. Συνδυάστε το μ' ένα oversized knit και μπότες. Θα το λατρέψετε!

All the way

c1bd52dc7e6a6d9a28ee91a0ba10319e.jpg
Image source: @lucywilliams02

Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών θα λατρέψετε αυτό το σύνολο. Δημιουργήστε ένα total metallic outfits και «κόψτε την ανάσα» με την εικόνα σας. Οι τρόποι για να το πετύχετε πολλοί. Ο πιο απλός είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα. Για να ανεβάσετε τον πήχη πιο ψηλά, συνδυάστε διαφορετικά μεταλλικά κομμάτια μεταξύ τους και σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ολοκληρώστε με έντονα accessories, όπως ένα ζευγάρι silver γόβες. Μόνο στην ιδέα φαντάζει μοναδικό!

Feature image source: @leoniehanne