fbpixel

Search icon
Search
Πώς απέκτησα τον τίτλο του digital expert μέσω του πιο ολοκληρωμένου masterclass
LIFE & CAREER

Πώς απέκτησα τον τίτλο του digital expert μέσω του πιο ολοκληρωμένου masterclass

Η επαγγελματική εκπαίδευση της Knowcrunch ως μια από τις αξιόπιστες επιλογές για Digital & Social Media Marketing


Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, τότε που πήρα την απόφαση πως μια εξειδίκευση στα social media ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για ένα level up στις γνώσεις που αποκόμισα μετά το τέλος της ακαδημαϊκής μου εκπαίδευσης. Βρέθηκα μπροστά από μια οθόνη να πληκτρολογώ key words σχετικά με αυτό που είχα στο μυαλό μου, και κάπως έτσι το site της Knowcrunch ήταν αυτό που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των αναζητήσεών μου.

Ήταν μόνο η αρχή για μια απίστευτα ενδιαφέρουσα εμπειρία, που μου εξασφάλισε όσα τόσο καιρό αποζητούσα!

First Thoughts

shutterstock-1350370946.jpg

Έψαξα, ρώτησα, σκέφτηκα και τελικά κατέληξα στο ότι η επαγγελματική εκπαίδευση της Knowcrunch ήταν η πιο αξιόπιστη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Ίσως σε αυτό να συνέβαλε και ο κύκλος μου, ο οποίος απαρτίζεται από ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτά τα courses και, πλέον, μετά από την παρακολούθησή τους, θεωρούνται experts στις media πλατφόρμες, έχοντας στα χέρια τους ένα πτυχίο, το οποίο συμπληρώνει το βιογραφικό τους και αναγνωρίζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Πέρα απ' όλα τα παραπάνω, αυτό που κατάφερε να με πείσει ήταν οι πληθώρα επιλογών, που βρήκα με μεγάλη ευκολία στο τόσο καλά στυμμένο site, μέσω του οποίου κατατοπίστηκα πλήρως, καταφέρνοντας να βρω ό,τι ακριβώς έψαχνα. Προσωπικά, πραγματοποίησα την εγγραφή μου στην κατηγορία των "Video e-learning courses" και, συγκεκριμένα, στο course "Masterclass in Digital & Social Media Marketing". Μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός πως είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ τα μαθήματά μου από την άνεση του σπιτιού μου, τις ώρες και τις ημέρες που εγώ θα επέλεγα. Μια super, τόσο βοηθητική ιδέα για όσους εργάζονται και το πρόγραμμά τους είναι πολύ συγκεκριμένο και απαιτητικό.

Info: Φυσικά, για όσους επιθυμούν να βρίσκονται σε μια αίθουσα όπου θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους, αξίζει να προτιμήσουν τα "In-class courses", τα οποία ανταποκρίνονται εξίσου στις ανάγκες του καθενός.

My Course

shutterstock-562283584.jpg

Όπως είναι λογικό, είχα κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με το πόσο focused θα ήμουν στα online μαθήματα και κατά πόσο θα με βοηθούσαν να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Τελικά, οι σκέψεις μου καταρρίφθηκαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησα να παρακολουθώ το πρώτο μάθημα, που ήταν και το εισαγωγικό. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο εύκολα θα «έμπαινα στο κλίμα» χωρίς καν πολλή προσπάθεια, και είναι κάτι που οφείλεται στους καταξιωμένους εκπαιδευτές, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρία στις digital πλατφόρμες, γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος τις απαιτήσεις αυτών και το θετικό πρόσημο που μπορεί να έχουν σε μια επιχείρηση ή σε έναν ελεύθερο επαγγελματία.

Μέρα με τη μέρα, πληροφορήθηκα σχετικά με τη «δύναμη» των social media, που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Ανακάλυψα με μια πιο inside ματιά το πώς ακριβώς λειτουργούν κι εντόπισα λάθη που ενδεχομένως έκανα μέχρι πρότινος, πριν μάθω τον σωστό τρόπο χρήσης τους.

Info: Να αναφέρω στο σημείο αυτό, πως το βραβευμένο course "Masterclass in Digital & Social Media Marketing" είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης επιπέδου EQF 5, που περιλαμβάνει όλα τα marketing channels ψηφιακών και κοινωνικών μέσων, τις καμπάνιες, τις στρατηγικές, τις βέλτιστες και κακές πρακτικές, τα εργαλεία, τις θέσεις εργασίας, τις μετρήσεις και τους βασικούς δείκτες απόδοσης. Εμπνευσμένο από κορυφαία πανεπιστήμια και με γνώμονα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στη βιομηχανία του digital marketing.

Δείτε στο παρακάτω video όλα όσα μπορείτε να μάθετε εάν επιλέξετε το συγκεκριμένο course:


Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι πως υπάρχει πρόσβαση -η οποία διαρκεί έξι μήνες-, τόσο στα videos-μαθήματα όσο και σε αρχεία που περιγράφουν γραπτώς όλα όσα διδάσκονται στην καθεμία από τις ενότητες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο καθένας να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του τα files, όπου μπορεί να ανατρέξει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ένα πλήρες guide που θα σας καθιερώσει σε digital experts!

Total Experience

82512594-2498144980459912-5479615103278764894-n.jpg
Image source: @knowcrunch

Και μετά από ένα σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα, φτάνει η στιγμή που έχω καταφέρει να παρακολουθήσω το 80% των online μαθημάτων μου, κι έτσι «ξεκλειδώθηκαν» οι εξετάσεις μου. Από τη μία σκεφτόμουν πως είχε έρθει η ώρα να αποδείξω ό,τι έμαθα, και από την άλλη ένα άγχος με είχε κυριεύσει. Έκανα click στο "take exams" και γρήγορα συνειδητοποίησα πως τελικά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να πανικοβάλλομαι, αφού τελικώς τα κατάφερα! 

Εκείνο το δίωρο των εξετάσεων πέρασε σαν να ήταν κάτι παραπάνω από 10', καθώς όλες οι ερωτήσεις ήταν άριστα διατυπωμένες, κάνοντάς με να καταλάβω από την πρώτη στιγμή τι ακριβώς ήταν αυτό που ζητούνταν.

"Successfully passed the exams": Αυτό ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στην οθόνη μου, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές υψηλές προσδοκίες μου για την επιλογή της Knowcrunch!

Πέρα από το πτυχίο, που έχει πάρει τη θέση του στο βιογραφικό μου, μπορώ να πω με σιγουριά πως όσα έμαθα κατάφεραν να λύσουν τυχόν απορίες που είχα για τη φύση της δουλειάς μου, εξασφαλίζοντάς μου τις γνώσεις ενός digital expert!

Site: Knowcrunch.com