fbpixel

Search icon
Search
Προσθέστε χρώμα στο σπίτι σας με αυτές τις 6 δυναμικές ταπετσαρίες
INTERIORS

Προσθέστε χρώμα στο σπίτι σας με αυτές τις 6 δυναμικές ταπετσαρίες

Υπέροχες ιδέες για όσους αναζητούν μια εύκολη και άμεση ανανέωση


Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη διακόσμηση στο καθιστικό σας; Ή να του δώσετε περισσότερη δυναμική; Επιλέξτε να εντυπωσιάσετε με μια ταπετσαρία. Σε έντονη ή neutral απόχρωση, με δυναμικά patterns ή ακόμα και μονοχρωμίες, μια ταπετσαρία μπορεί να δώσει την ανανέωση που επιθυμείτε στους χώρους σας. Η ποικιλία είναι μεγάλη, κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις από το κάθε είδος. Εάν λοιπόν, θέλετε να κάνετε "refresh" εύκολα και με στιλ, δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε παρακάτω και να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο!

Radiate Red

red.webp

Ετοιμαστείτε το σαλόνι σας να γίνει το επίκεντρο του σπιτιού σας, επιλέγοντας μία δυναμική κόκκινη ταπετσαρία. Το έντονο print της όπως βλέπουμε σε αυτό το καθιστικό του Dazey Den κάνουν τον χώρο να φαίνεται πιο εντυπωσιακός και συναρπαστικός, ενώ η κόκκινη απόχρωση δεν δείχνει να «κλέβει» τη λάμψη των υπόλοιπων επίπλων και διακοσμητικών - αντιθέτως τα αναδεικνύει. Για καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάστε την με mix&match διακόσμηση και μη φοβηθείτε να προσθέσετε ακόμα και πιο statement κομμάτια.

Textured Wallpaper

3-m3JeE.webp
BESPOKE ONLY

Η ταπετσαρία με υφή, είναι μερικές φορές κατασκευασμένη από λινό ή μετάξι, και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για έναν χώρο όπου θέλετε να προκαλέσετε ένα οπτικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να φαίνεται υπερβολικό - γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα every day living room. Η παχιά πλέξη αυτής της «σβησμένης» πράσινης ταπετσαρίας κάνει το σαλόνι να δείχνει πιο πλούσιο και ήρεμο.

Ταπετσαρία με φύλλωμα 

2-jB0AY.webp
BESPOKE ONLY

Υπάρχουν αμέτρητα prints στην αγορά και η επιλογή μοναχά ενός μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, ένας τύπος μοτίβου που είναι πάντα επιτυχημένος και ταιριάζει σχεδόν σε όλων των ειδών τη διακόσμηση είναι μια ταπετσαρία με φύλλωμα. Αυτές προσθέτουν απλώς μια πινελιά ιδιαιτερότητας και ουσιαστικά φέρνουν το εξωτερικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι, ενώ μπορούν να είναι και πολύ κομψές σε γήινους τόνους.

Go Green

4.webp
RIKKI SNYDER

Το πράσινο μετατρέπεται στο τέλειο χρώμα για το σαλόνι σας: είναι γήινο, φιλόξενο και δείχνει πλούσιο, ταυτόχρονα. Αποτελεί και μια εξαιρετική επιλογή χρώματος ταπετσαρίας, καθώς φημίζεται για την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει στην ψυχική μας υγεία όταν τα μάτια μας έρχονται συχνά σε επαφή με αυτό. Επιπλέον, ταιριάζει πολύ με το ξύλο και τις καφέ αποχρώσεις που συνήθως συναντάμε σε έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ. 

Gray Paradise 

5.webp
GAIL DAVIS DESIGNS

Μια κομψή και ώριμη απόχρωση ταπετσαρίας για το καθιστικό - αλλά και το γραφείο σας - μπορεί να είναι πάντοτε σε γκρι χρώμα. Αντί να νομίζετε ότι πρόκειται για μια βαρετή χρωματική επιλογή, θεωρήστε την αξιόπιστη και διαχρονική! Αποτελεί μια υπέροχη πρόταση για πιο «επίσημους χώρους» του living room σας, όπως και τη βιβλιοθήκη σας και ταιριάζει μοναδικά με λευκά άνθη και golden λεπτομέρειες.

Play with birds

6.webp

Τα prints ταπετσαριών εμπνευσμένα από τη vintage αισθητική μπορούν να δώσουν σε ένα σαλόνι χαρακτήρα και ιστορία, επομένως η προσθήκη τους στο σπίτι σας θα είναι μοναδική. Ωστόσο, υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός vintage ταπετσαριών εκεί έξω και η επιλογή μίας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ένα είδος που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ξεχωρίζει στον κόσμο του interior design είναι με μοτίβα πουλιών, όπως αυτή που βλέπουμε στον χώρο που έχει επιμεληθεί η Katie LeClerq.

Πηγή: mydomaine.com