fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Premium Hand Care: Τα πιο μυρωδάτα σαπούνια χεριών που θα διατηρήσουν απαλά τα άκρα σας

9 hand soaps με άρωμα που θα ξεσηκώσει τις αισθήσεις σας


Premium Hand Care: Τα πιο μυρωδάτα σαπούνια χεριών που θα διατηρήσουν απαλά τα άκρα σας

Τις μέρες αυτές που πλένετε συχνά τα χέρια σας ή τα απολυμαίνετε διαρκώς με αντισηπτικό και οινόπνευμα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνονται πιο ξηρά και να μυρίζουν συνεχώς την ίδια μυρωδιά. Τι θα λέγατε λοιπόν να αφήσετε στην άκρη για λίγο τα κοινά κρεμοσάπουνα και να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα ντελικάτα σαπούνια χεριών που θα βρείτε παρακάτω; Μετά από αρκετή έρευνα, ανακαλύψαμε τα πιο μυρωδάτα και φιλικά για την επιδερμίδα hand soaps της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε για να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας. Βρείτε τον δικό σας αγαπημένο συνδυασμό συστατικών και αποκτήστε πιο απαλά κι ενυδατωμένα χέρια!

The hand soaps

English Pear & Freesia Michael Angove soap, Jo Malone London: Σατινέ σαπούνι με γλυκές, φρουτώδεις νότες από βατόμουρο, δαμάσκηνο, ροζ πιπέρι και ρόδι. Το σατινέ σαπούνι καθαρίζει απαλά και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα.

Surgras soap, Ho Karan: Ένα 100% φυσικό σαπούνι εμπλουτισμένο με λιπίδια και έντονο βοτανικό άρωμα που καθαρίζει όλες τις επιδερμίδες. Καθαρίστε τα χέρια, το σώμα και το πνεύμα σας με το εμπλουτισμένο με έλαιο Cannabis sativa Savon Stupéfiant που ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει... Αυτά τα δύο εμβληματικά, εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, το βιολογικό αιθέριο έλαιο και το βιολογικό φυτικό έλαιο Cannabis sativa αναμειγνύονται σε μια απαλή βάση σαπουνιού από Καρύδα και Ελιά. Πείτε αντίο στο φοινικέλαιο, στις ενδοκρινολογικές διαταραχές και στο EDTA, το σαπούνι που κρατάτε είναι πιο καθαρό απ΄όσο έχετε φανταστεί. Θα σας βοηθήσει να σεβαστείτε και να διατηρήσετε την ισορροπία της επιδερμίδας σας.

Extra-gentle soap, Respire: Το σαπούνι εμπλουτισμένο με λιπίδια Respire περιέχει κατά 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, παρασκευάζεται στη Γαλλία και είναι οικολογικό. Είναι εμπλουτισμένο με 3 φυτικά έλαια. Βιολογικό αμυγδαλέλαιο που θρέφει την επιδερμίδα σας σε βάθος. Βιολογικό έλαιο καμελίνας που λειαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Βιολογικό έλαιο λιναρόσπορου για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Και τέλος, ένα φυσικό άρωμα άγριου αχλαδιού, για ένα αφρώδες ντους με πράσινες και λουλουδάτες νότες.

Handmade Aloe & Mandarine Soap, Sapon: Χειροποίητο σαπούνι προσώπου με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, αλόη & μανταρίνι. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η αλόη βέρα είναι καταπραϋντική και το αιθέριο έλαιο μανταρινιού αντισηπτικό. 

The round stone, Alchemia soaps: Αυτό το πλούσιο απαλό καθαριστικό προσώπου και σώματος είναι μια γενικά διαχρονική, ενυδατική δύναμη. Οι ιδιότητές του για την επιδιόρθωση, την ενυδάτωση, τον καθαρισμό και την εξισορρόπηση των λιπαντικών του δέρματος το καθιστούν ισχυρό θεραπευτή. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Έχει αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιώντας βούτυρο καριτέ στο σώμα σας, ειδικά στο πρόσωπό σας, μπορείτε να θρέψετε και να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας. 

 Flower power

Flower power

English Pear & Freesia Michael Angove soap, Jo Malone London, Sephora

Buy me
 100% natural

100% natural

Surgras soap, Ho Karan, Sephora

Buy me
 Made in France

Made in France

Extra-gentle soap, Respire, Sephora

Buy me
 Must-try

Must-try

The round stone, Alchemia soaps

Buy me
 Love it

Love it

Handmade Aloe & Mandarine Soap, Sapon, Cherrybox

Buy me
 Must-have

Must-have

Body Cleansing Bar: Geranium Leaf, Bergamot, Patchouli, Grown Alchemist, Hondos Center

Buy me
 Passionate

Passionate

Σαπούνι με Τριαντάφυλλο & Μαύρο Πιπέρι, APIVITA

Buy me
 Με φυτική γλυκερίνη

Με φυτική γλυκερίνη

Φυτικό Σαπούνι Φασκόμηλο & Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, Kear Natural, Hondos Center

Buy me
 Με φίνο άρωμα

Με φίνο άρωμα

Fleur D'Osmanthus Soap, Roger & Gallet, Hondos Center

Buy me

Body Cleansing Bar: Geranium Leaf, Bergamot, Patchouli, Grown Alchemist: Πολυτελές σαπούνι, οργανικής βάσης, απαλό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Περιποιείται, τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Σαπούνι με Τριαντάφυλλο & Μαύρο Πιπέρι, APIVITA: Ένα διάφανο, εντυπωσιακό σαπούνι με κόκκους που καθαρίζει, δρα απολεπιστικά και τονώνει την επιδερμίδα και τη διάθεση. Αποτελεί απαραίτητο βήμα στη φροντίδα σύσφιξης και κατά της κυτταρίτιδας.

Φυτικό Σαπούνι Φασκόμηλο & Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, Kear Natural: Τα Φυτικά Σαπούνια της Κέᾰρ® περιέχουν φυτική γλυκερίνη και άλλα φυσικά υγροσκοπικά που εξασφαλίζουν μία απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα. Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα, προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Το Φασκόμηλο διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και όμορφη. Τα αιθέρια έλαια και οι βιταμίνες που περιέχει έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη Α, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην καθημερινή αναγέννηση των κυττάρων. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olive Leaf Extract), περιέχει Oleupropein (ελαιοπρωτεΐνη), ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποβάλλει τις τοξίνες, ενυδατώνει, μειώνει την ερυθρότητα του δέρματος και βελτιώνει τη ροή του αίματος.

    Fleur D'Osmanthus Soap, Roger & Gallet: Στρογγυλό αρωματικό σαπούνι Fleur D'Osmanthus. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί με φίνο, διακριτικό και αναζωογονητικό άρωμα Fleur d' Osmanthus, δίνοντας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Η φυτική σύνθεση του σαπουνιού, η χαρακτηριστική συσκευασία και η σφραγίδα του παραμένουν ίδιες από το 1879.