fbpixel

Search icon
Search
Pre-wedding skincare: Βήμα-βήμα η περιποίηση προσώπου & σώματος για να λάμπετε στον γάμο σας
MAGAZINE

Pre-wedding skincare: Βήμα-βήμα η περιποίηση προσώπου & σώματος για να λάμπετε στον γάμο σας

Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Έλενα Ραδοπούλου, οργανώνει το ημερολόγιο ομορφιάς σας


Λίγους μήνες πριν από τον γάμο σας, φροντίστε η επιδερμίδα σας να βρίσκεται στα καλύτερά της, ώστε ν’ αναδείξετε την πιο λαμπερή σας εκδοχή. Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου μετράει αντίστροφα για εσάς και οργανώνει το ημερολόγιο ομορφιάς σας.

Έχοντας αποδεχτεί την πρόταση γάμου, κι αφού έχετε τραβήξει τις πιο όμορφες φωτογραφίες & ring selfies, ήρθε η ώρα να οργανώσετε το πρόγραμμα περιποίησης σώματος και προσώπου που θα εφαρμόσετε, προκειμένου να είστε υπέροχη την πιο σημαντική μέρα για εσάς.

6 μήνες πριν

Επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας, για να αποφασίσετε από κοινού την πιο σωστή ρουτίνα φροντίδας που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. Χρησιμοποιώντας συσκευές ανάλυσης, όπως το Visia, διαγιγνώσκονται προβλήματα όπως θαμπάδα, φουσκώματα, υπερβολική λέμφος, φακίδες, σημάδια και λεπτές γραμμές, και προτείνονται λύσεις με εξατομικευμένα προϊόντα. Παράλληλα, είναι η τέλεια περίοδος να υιοθετήσετε κι ένα πλάνο υγιεινής διατροφής, που θα συμβάλει όχι μόνο στην υγεία και την όψη της επιδερμίδας σας, αλλά και στη μείωση του τοπικού πάχους, με τη βοήθεια μηχανημάτων όπως το laser αναίμακτης λιποαφαίρεσης Sculpsure. Με μια μόνο ανώδυνη 25λεπτη συνέδρια καταστρέφεται το 25% των λιποκυττάρων κάθε περιοχής.

5 μήνες πριν

Είναι η σωστή χρονική στιγμή να αρχίσετε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- laser αποτρίχωσης, για ν’ αντιμετωπίσετε την τριχοφυΐα και να δείχνετε υπέροχη μέσα στο νυφικό σας. Στο ιατρείο μας θα βρείτε το Alexandrite Plus της αμερικανικής εταιρίας cynosure. Οι συνεδρίες γίνονται ανά περίπου 6 εβδομάδες. Προτιμήστε τα κέντρα που διαθέτουν επώνυμα μηχανήματα και ιατρούς με εμπειρία στη χρήση τους.

shutterstock-173494826.jpg

4 μήνες πριν

Προτείνουμε βαθύ ιατρικό καθαρισμό κι επανέλεγχο της δράσης των τοπικών προϊόντων με τη μέθοδο Visia, καθώς και προγραμματισμό των θεραπειών προσώπου και σώματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι χειμερινοί μήνες είναι ιδανικοί για εφαρμογές λάμψης, όπως οι δερμοαποξέσεις με μικροκρυστάλλους, διαμάντι ή τη δύναμη του νερού, με τις οποίες προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου, σμικρύνονταν οι πόροι, αλλά κι εξαλείφονται οι κηλίδες και οι λεπτές γραμμές.

3 μήνες πριν

Ξεκινήστε συνεδρίες ενέσιμης κλασματικής ραδιοσυχνότητας Vivace, για έξτρα λάμψη, αναμόρφωση του οβάλ του προσώπου και μείωση των σημαδιών. Συνδυάζεται τέλεια με πρωτόκολλα μεσοθεραπείας, καθώς και φωτοθεραπείες ανάπλασης με led. Επίσης, μπορείτε να προχωρήσετε και σε μια εφαρμογή fractional laser για ολική αναδόμηση της επιφάνειας του δέρματός σας, παράλληλα με μεσοθεραπείες ετερόλογες (υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες) ή αυτόλογες, με το αίμα σας -το γνωστό PRP (Vampire lift).

2 μήνες πριν

Αυτή θεωρείται η κατάλληλη περίοδος για ένα baby Botox, ώστε ν’ απαλυνθούν οι ρυτίδες στην περιοχή του μετώπου, των ματιών, αλλά και του πιγουνιού. Επίσης, για να ενισχύσετε τυχόν ελλείμματα του προσώπου (ζυγωματικά, γωνία γνάθου, πιγούνι, χείλη), το υαλουρονικό οξύ θα σας δώσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε, για να βγείτε υπέροχες σε όλες τις γαμήλιες φωτογραφίες σας. Ιδανικά, μπορείτε να εφαρμόσετε πρωτόκολλα σύσφιγξης σώματος και προσώπου με τις ραδιοσυχνότητες Venus legacy -με την ίδια επιτυχία και στις δύο περιπτώσεις- αλλά και μείωσης της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

shutterstock-1570647748.jpg

1 μήνα πριν

Επιλέξτε να κάνετε έναν ακόμη ιατρικό βαθύ καθαρισμό και συνδυάστε τον με τις πιο σύγχρονες μεσοθεραπείες, καθώς θέλουμε το δέρμα να είναι λαμπερό και υγιές, για ν’ αναδειχτεί με τον καλύτερο τρόπο το bridal make up.

1 εβδομάδα πριν

Χαλαρώστε κι απολαύστε τις όμορφες, δικές σας στιγμές.

Info

rad.jpg
Έλενα Ραδοπούλου

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύτηκε στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technische Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Ιατρείο: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021