fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σας summer dresses και το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σας summer dresses και το φθινόπωρο

Δε χρειάζεται να τα αποχωριστείτε με το που τελειώσει η σεζόν


Όταν φτάσει η πρώτη δροσερή ημέρα που θα φυσάει και ο ήλιος θα είναι κρυμμένος πίσω από μερικά σύννεφα αντιλαμβανόμαστε πως η εποχή αλλάζει - και με τη σειρά της η γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, δεν σημαίνει ότι είμαστε πρόθυμες να εγκαταλείψουμε τις καλοκαιρινά αγαπημένα κομμάτια τόσο σύντομα. 

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα go-to pieces δεν είναι άλλο από τα summer dresses και ένας πολύ καλός τρόπος για να τα  αξιοποιήσετε περισσότερο πριν τα μαζέψετε για τις ψυχρότερες εποχές που έρχονται είναι να κάνετε layering. Από λευκά button-downs μέχρι μπλουζάκια, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσετε στα αγαπημένα σας sun φορέματα μια δεύτερη ζωή. Το κόλπο είναι να αξιολογήσετε τα κομμάτια και στις δύο εποχιακές γκαρνταρόμπες για να δείτε τι λειτουργεί με τα φθινοπωρινά σας ρούχα. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους τρόπους για να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου που δεν απαιτούν extra shopping trips - παρά μόνο μια αξιολόγηση της ντουλάπας σας

Με t-shirt

slip-dresses-over-t-shirts-look-8.jpg

Δεν μπορεί να γίνει πιο εύκολο από αυτή την τεχνική styling των αρχών της δεκαετίας του '80. Φορέστε ένα απλό λευκό T-shirt με ένα φόρεμα με V-λαιμό για πρόσθετη κάλυψη και προσθέστε ένα πανωφόρι για επιπλέον ζεστασιά τους ψυχρότερους μήνες του έτους. 

Long trousers

f9c66ae610d920de14aeaeba654efa7b.jpg
Image source: @leandracohen

Ένας ακόμα τρόπος να δημιουργήσετε μια statement εμφάνιση είναι να δημιουργήσετε ένα look συνδυάζοντας ασυνήθιστα κομμάτια. Για παράδειγμα, σε συνδυασμό με ένα τζιν ή ένα παντελόνι καμπάνα σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ φόρεμα δείχνουν ιδιαίτερα απροσδόκητα με αθλητικά παπούτσια.

Layering

isd7ayatmnhxknizxcr5a8-1280-80jpg.webp
Image source: @tylynnnguyen

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταφέρετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα στο φθινόπωρο είναι να φορέσετε ένα πουλόβερ ή ένα cardigan. Ωστόσο, επειδή η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο δεν έχει τόσα πολλά ups and downs στη θερμοκρασία τα ελαφριά layers είναι το κλειδί - όπως τα boyfriend blazers και τα αγαπημένα cardigans

Leather jacket

2215285a510755a2acc2b7f4aa2deec2.jpg
Image source: @lucywilliams02

Τα καλοκαιρινά φορέματα τείνουν να είναι ελαφριά και αέρινα. Το φθινόπωρο έχει διαφορετική αισθητική και για να τα μετατρέψετε σας συστήνουμε να προσθέσετε ένα πιο edgy πανωγόρι, όπως μια δερμάτινη καμπαρντίνα, σε ένα πιο λεπτό βασικό στρώμα, όπως ένα slip φόρεμα σε συνδυασμό με slides ή mules για μια άρτια αντίθεση. 

Elevated blazer

oversized-blazer-outfits-270565-1678643431157-image-768-80jpg.webp
Image source: @monikh

Ένα oversized σακάκι αποτελεί must-have το φθινόπωρο, ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Προσθέτοντας ότι όχι μόνο είναι εκλεπτυσμένα, αλλά ένα διπλοσέλινο σακάκι σε στιλ '90s με φαρδείς ώμους και boxy σιλουέτα μπορεί να απογειώσει βασικά κομμάτια όπως ένα ουδέτερο βαμβακερό tank maxi. 

Add boots

screen-shot-2021-06-11-at-73537-am.webp
Image source: @lilyaldridge

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που οι μπότες επιστρέφουν και ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους να τις επανεντάξουμε στα καθημερινά μας looks είναι σε συνδυασμό με ένα mini η midi summer dress. Το combination αυτό βασίζεται στη "θεωρία του λάθος παπουτσιού" που λατρεύει η fashion σκηνή.  Η προσθήκη μιας απροσδόκητης ουδέτερης καουμπόικης μπότας ή απλών black boots όχι μόνο θα προσθέσουν την απαραίτητη ζεστασιά που χρειαζόμαστε αλλά θα δείχνουν και extra chic.

Accessories

9ec4be45bc306f48f6550e96194dee07.jpg
Image source: Popsugar

Οι statement ζώνες επιστρέφουν και μπορούν πανεύκολα να αναβαθμίσουν ένα αέρινο, καλοκαιρινό φόρεμα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια ζώνη με δερμάτινη υφή που προσθέτει λίγη βαρύτητα στον δροσερό outfit σας.

Signature fall shoes

85de2bdbc008b84ccbe216af6a7e857a.jpg
Image source: Orchid & Oat

Το καλοκαίρι θέλετε να φοράτε διασκεδαστικά ανοιχτά παπούτσια και τακούνια με τα φορέματά σας, αλλά καθώς περνάμε στο φθινόπωρο, μπορείτε να ανταλλάξετε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με κλειστά ζευγάρια, όπως μπαλαρίνες ή εκλεπτυσμένες suede γόβες. Αν αναζητάτε έναν πιο casual συνδυασμό επιλέξτε λευκά sneakers με μια πιο fuzzy κάλτσα.

Feature image source: @lucywilliams02, @linda.sza