fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε ένα λευκό σύνολο σε όλες τις περιστάσεις το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε ένα λευκό σύνολο σε όλες τις περιστάσεις το φθινόπωρο

Υπέροχες προτάσεις για αυθεντικές fashion lovers


Ποιος είπε ότι ο χειμώνας δεν αποτελεί ιδανική εποχή για αναδείξει κάποιος ένα λευκό σύνολο. Οι off white, αλλά και οι ολόλευκες αποχρώσεις αποτελούν μια διαχρονική τάση για σχεδόν κάθε σεζόν, ενώ αποτελούν απόδειξη πως η κομψότητα δεν έρχεται μόνο σε black σύνολα, αλλά εξίσου ωραία και σε white. Πώς φοράμε όμως το άσπρο σε κάθε περίσταση που μπορεί να βρεθούμε; 

Παρακάτω σας έχουμε όλους τους τρόπους! 

Time for styling 

1-uRLPz.jpg

Ένα total white σύνολο αποτελεί τον καλύτερο καμβά για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού και stylish outfit. Δώστε «ζωή» στις λευκές επιλογές σας μέσα από διάφορα αξεσουάρ, που θα προσθέσουν την κατάλληλη δόση πολυτέλειας, αλλά και σύγχρονου design, σε κάθε περίσταση. Χρυσές λεπτομέρειες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, δίνουν την ένταση που χρειάζεται σε ένα κατά τ’ άλλα «ήσυχο» σύνολο. Ένα statement κομμάτι στον λαιμό ή τον καρπό σας -όπως μια χρυσή αλυσίδα που φέτος αποτελεί Νο1 τάση- θα λάβει την προσοχή που του αξίζει όταν συνδυαστεί με το αγαπημένο άσπρο κομμάτι της ντουλάπας σας.

At the office 

1-oKYBL.jpg

Φέτος το φθινόπωρο, επιλέξτε το λευκό για τις καθημερινές εμφανίσεις σας στη δουλειά. Ένα all white κοστούμι θα καταφέρει να σας κρατήσει κομψή και on duty, ενώ ταυτόχρονα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εμφανιστείτε all dressed up ακόμη και στα after work drinks σας το βράδυ. Ένα oversized παντελόνι συνδυάζεται υπέροχα με ένα μεταξωτό άσπρο πουκάμισο κι ένα κλασικό ζευγάρι γόβες στις αποχρώσεις του παγωμένου λευκού. Εάν θέλετε να προσδώσετε μια πιο athleisure και χαλαρή διάθεση στο σύνολό σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers που θα εκσυγχρονίσουν το outfit, διατηρώντας σας εντυπωσιακή και παράλληλα άνετη ανά πάσα στιγμή.

Tip: Προσθέστε το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν για να πετύχετε φλογερές εμφανίσεις! 

Day to night 

2-d53gO.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα πιο βραδινό σύνολο στις αποχρώσεις του λευκού. Αναδείξτε το στιλ σας επιλέγοντας μια πλισέ off white φούστα, συνδυάζοντάς τη με ένα άσπρο t shirt –σε περίπτωση που θέλετε να «κατεβάσετε» τη δυναμική της-, προτιμήστε κάποιο πουκάμισο- ή απογειώστε την με ένα sheer top, που θα δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας. Κρατήστε το μακιγιάζ σας σε ήπιους τόνους και διαλέξτε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μπότες ή mules.

Day off

3-9CksR.jpg

Είτε για τα αγαπημένα σας getaways ή για τα days off σας το Σαββατοκύριακο, ένα λευκό outfit αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για φέτος. Επιλέξτε πιο αθλητικά unisex κομμάτια, κι εστιάστε σε lingerie και φόρμες στην απόχρωση του άσπρου. Προσθέστε ελαφριά πλεκτά ή ακόμα και φούτερ σε αυτήν την απόχρωση, ενώ για μια έξτρα δόση Carrie Bradshaw στο look σας, μπορείτε να κάνετε styling με υπέροχες πέρλες στον λαιμό.

Mix & Match 

3-HOSds.jpg

Πρόκειται για το πιο αγαπημένο trend των τελευταίων χρόνων. Αναμείξτε υφές και υφάσματα, για να δημιουργήσετε αντίθεση. Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές σε ρούχα και αξεσουάρ, που θα σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδικά μέσα στο λευκό σύνολό σας. Ένα απλό άσπρο cardigan φαίνεται καταπληκτικό, όταν συνδυαστεί με μια εξίσου white midi φούστα ή ένα κλασικό cigarette παντελόνι. Plus, διαλέξτε διάφορες τζιν υφές στα λατρεμένα denim μας.