fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο με 5 διαφορετικούς τρόπους
STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε ένα λευκό πουκάμισο με 5 διαφορετικούς τρόπους

Οι στιλιστικές επιλογές που θα απογειώσουν το basic κομμάτι


Πρόκειται για το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα λευκό πουκάμισο υπάρχει σε κάθε συλλογή, ανεξαρτήτως στιλ, ηλικίας και χαρακτήρα. Έχει τη μαγική ικανότητα να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε και να λειτουργήσει τόσο σαν πρωταγωνιστής όσο και συμπληρωματικά. Κάθε σεζόν εμφανίζεται πιο ανανεωμένο από ποτέ με μεγάλη γκάμα σχεδίων για να καλυφθούν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Κατά τη διάρκεια της σεζόν Spring Summer '24 μπορείτε να πάρει ακόμα περισσότερες μορφές, καθώς έχει τη δυνατότητα να φορεθεί τόσο συνδυαστικά όσο και μόνο, ανάλογα με τα κομμάτια που θα επιλέξετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο updated τρόπους για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο φέτος την άνοιξη!

As outerwear

chicest-nordstrom-fall-sale-finds-310179-1698693885614-main-1280-80jpg.webp
Image source: @sasha.mei

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, τα κομμάτια που θα διαλέγουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις όχι μόνο θα είναι λιγότερα αλλά θα είναι και πιο ελαφριά. Ήδη, τα ζεστά και βαριά πανωφόρια έχουν μπει στην άκρη και τη θέση τους έχουν πάρει πιο «χαλαρά» σχέδια. Ένα λευκό πουκάμισο σε πιο φαρδιά γραμμή μπορεί να πάρει τον ρόλο του outerwear. Δημιουργήστε το απόλυτο tailroed looks, συνδυάζοντας ένα wide leg trouser με tank top, sneakers και το λευκό πουκάμισο από πάνω. Διαφορετικά φορέστε πάνω από ένα midi dress

Beige trousers

3faac0981a6381e03be14413e911ecc0.jpg
Image source: @matildadjerf

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι ο χρωματικός συνδυασμός των neutrals. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, σίγουρα θα βρείτε ένα off white tailor ή silk παντελόνι που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Δεν υπάρχει πιο κλασικό συνδυασμός μαζί μ' ένα λευκό πουκάμισο. Για να απογειώσετε την έννοια της κομψότητας ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι slingback ή sneakers και μία έντονη τσάντα που δίνει αυτό το pop of colour.

Off-duty

91cef6f6ef4a1c88d98164cbec88b687.jpg
Image source: @pernilleteisbaek
Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να εντάξετε ένα λευκό πουκάμισο στο καθημερινό σας outfit rotation, από το εντελώς effortless σύνολο - και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το κλασικό τζιν με λευκό top. Επιλέξτε το είτε σε oversized είτε σε πιο στενή γραμμή, ανάλογα με τη διάθεση σας. Φυσικά, μπορείτε να συνδυάσετε ένα πιο ψηλόμεσο τζιν με μια cropped εκδοχή του λευκού πουκάμισου. Έπειτα ταιριάξτε το με sneakers ή κάποιο άνετο flat.

Elevated

shirt-and-trouser-outfits-300261-1654106840804-main-1280-80jpg.webp
Image source: @sasha.mei

Σε περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την άνεση με το στιλ αλλά και την ευελιξία μέσα στη μέρα μπορείτε να απογειώσετε τον κλασικό συνδυασμό white shirt & jeans με mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Θα σας συστήναμε να αναζητήστε κομμάτια με wide-leg, όπως τα βαρελότα, για να πετύχετε τις πιο trendy αναλογίες όγκου

Bonus tip: Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό σας πουκάμισο με μια midi silk φούστα ή και μια denim εκδοχή, που έχουμε δει έντονα στο street style - για ένα πιο smart casual vibe. 

Athleisure

mega763325-017.webp
Image source: Mega

Σε περίπτωση που είστε fan της athleisure αισθητικής που υποστηρίζει τον πιο απλό και sporty τρόπο ντυσίματος, μπορείτε εύκολα να εντάξετε και εκεί το διαχρονικό λευκό πουκάμισο. Φορέστε το πάνω από το workout set σας με dad sneakers και λευκές κάλτσες. Συνοδέψτε με τα ανάλογα αξεσουάρ όπως ένα jockey καπέλο ή γυαλιά ηλίου. 


Feature image source: @sincerelyjules, @fakerstrom