fbpixel

Search icon
Search
Πώς να εντάξετε το χρώμα του 2022 στη διακόσμηση της κατοικίας σας
INTERIORS

Πώς να εντάξετε το χρώμα του 2022 στη διακόσμηση της κατοικίας σας

Το Very Peri πρωταγωνιστεί ακόμα και στον χώρο του interior design


Σύμφωνα με την Pantone, το χρώμα που πρόκειται να επικρατήσει όσο κανένα κατά τη διάρκεια του 2022 είναι το Very Peri -ένα mix από μωβ και μπλε, που δημιουργεί μια απίστευτα ιδιαίτερα απόχρωση, η οποία δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Το χρώμα αυτό, λοιπόν, βρίσκεται ήδη παντού κι εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο updated τρόπους για να το εντάξετε στη διακόσμηση της κατοικίας σας, προβαίνοντας σε μικρές και μεγάλες αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Μια «ανάσα» πριν από το 2022 και αυτή φαντάζει ως η ιδανική ευκαιρία για να το εισάγεται στους χώρους σας!

Αλλάξτε ολοκληρωτικά την κουζίνα σας

purple-kitchen.jpg

Για εσάς που συνηθίζετε να προβαίνετε σε μεγάλες αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους, η κουζίνα είναι το σημείο από το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ικανή να δημιουργήσει ένα απίστευτα ατμοσφαιρικό σκηνικό, που θα κάνει τη διαφορά σε ολόκληρο το σπίτι σας. Μπορείτε να το επιλέξετε είτε για το ντουλάπια είτε για το πλακάκια, έτσι ώστε να δώσετε το πολυπόθητο touch of color για ένα απίστευτα fun και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Βάψτε έναν τοίχο

pantone-color-of-the-year-2022-very-peri-living-room-nordroom.jpg

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να εντάξετε το χρώμα της επόμενης χρονιάς στο σπίτι σας, είναι να βάψετε κάποιον από τους τοίχους, για ένα statement αποτέλεσμα στον χώρο. Ειδικά εάν ψάχνετε πώς να χαρίσετε χρώμα και «ζωντάνια» χωρίς πολύ προσπάθεια, αυτή είναι η πιο κατάλληλη λύση που θα αναβαθμίσει την κατοικία σας. Είναι μια ωραία ιδέα για το γραφείο σας, για το living room ή ακόμα και για το παιδικό δωμάτιο.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

home-design-new-trends-2019-main.jpg

Υπάρχουν εξίσου ενδιαφέρουσες λύσεις για εσάς που δε θέλετε να προβείτε σε μεγάλες και πιο «μόνιμες» αλλαγές, δεδομένου ότι πρόκειται μια hot right now τάση, η οποίο ωστόσο μπορεί γρήγορα να ξεπεραστεί. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να προσθέσετε Very Peri πινελιές, που θα κάνουν τη διαφορά στο όλο home σκηνικό, αλλά θα μπορείτε να τις αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή. Μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια, ένα εντυπωσιακό χαλί, decor & art pieces για τον τοίχο ή τις επιφάνειες είναι μερικές ιδέες στις οποίες αξίζει να επενδύσετε αυτήν την περίοδο.

Διατηρήστε μια vintage διάθεση

ultraviolet.jpg

Όσο τα χρόνια περνούν και οι τάσεις στο design ολοένα και αλλάζουν, παρατηρούμε πως υπάρχει έντονα μια στροφή στη vintage αισθητική, την οποία πολλοί από εμάς προτιμάμε για τη διακόσμηση των χώρων μας. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του χρώματος του '22, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε vintage έπιπλα και διακοσμητικά, που θα δώσουν μια δόση πολυτέλειας στο σημείο όπου θα τοποθετηθούν. Το τέλειο θα ήταν μια εντυπωσιακή βελούδινη ή δερμάτινη πολυθρόνα, που θα δέσποζε στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο μέσα στο σπίτι.

Ο απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων

24onlocation-nolita-slide-871o-mobilemasterat3x.jpg

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη απόχρωση του μωβ είναι από μόνη της αρκετά χαρακτηριστική και statement, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως δύσκολα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα χρώματα. Ή μήπως όχι; Κι όμως, υπάρχουν τόνοι που μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά με το Very Peri! Ποια είναι αυτά; Το χρυσό -ειδικά τώρα τις γιορτές- μπορεί να εναρμονιστεί απίθανα και να δημιουργήσει το τέλειο color combo που θα ξετρελάνει, ενώ το ίδιο ισχύει για το πράσινο και για το κίτρινο της ώχρας. Σαφώς και το λευκό, όπως και το μαύρο, είναι οι safe χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν με τα πάντα.

Φυσικές πινελιές

7-ways-to-decorate-with-flowers-in-your-home-luxdecocom-5.jpg

Να και κάτι που απαιτεί ίσως τη λιγότερη προσπάθεια από όλα τα παραπάνω, αλλά θα εξασφαλίσει ένα εξίσου εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα. Γεμίστε το τραπέζι και τις άλλες επιφάνειες με βάζα, μέσα στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε φρέσκα άνθη σε μωβ απόχρωση. Φέρτε από τώρα την άνοιξη στους χώρους σας με μικρές πινελιές, οι οποίες θα χαρίζουν «ζωή» και θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα.