fbpixel

Search icon
Search
Πώς να εντάξετε με ιδιαίτερο τρόπο τα μαξιλάρια στη διακόσμηση της κατοικίας σας
INTERIORS

Πώς να εντάξετε με ιδιαίτερο τρόπο τα μαξιλάρια στη διακόσμηση της κατοικίας σας

Ανανεώστε το σπίτι σας για τη νέα χρονιά με τέλειες ιδέες για pillow décor


Η νέα χρονιά ήρθε και τι καλύτερο από το να αξιοποιήσετε τις πρώτες ημέρες της μ' ένα mini makeover στην κατοικία σας. Για όσο ακόμα μένουμε στο σπίτι, αξίζει να αφιερώσετε μερικό από τον χρόνο σας στη διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων, μεταμορφώνοντάς τους στο dreamy space που έχετε φανταστεί. Κι επειδή τα μαξιλάρια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κατοικίας και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως μπορούν να λειτουργήσουν μοναδικά στην όλη διακόσμηση, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για ν' ανακαλύψετε τους πιο hot τρόπους σύμφωνα με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο pillow décor μ' ελάχιστα μόνο βήματα. 

Βρείτε παρακάτω τους καλύτερους τρόπους που θα σας κάνουν να πετύχετε θαυμάσια διακόσμηση στους χώρους σας, χρησιμοποιώντας μαξιλάρια!

Πείτε «ναι» στο layering

715a4440-hdr.jpg

Και μέσα στο 2021 το layering θα αποτελέσει must στη διακόσμηση! Πώς θα το πετύχετε; Αφήστε τη φαντασία σας να κάνει τα μαγικά της και γεμίστε τους καναπέδες και τα κρεβάτια σας με μαξιλάρια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Δημιουργήστε επίπεδα, λοιπόν, τοποθετώντας το μεγαλύτερα μαξιλάρια στο πίσω μέρος και τα μικρότερα μπροστά. Θα δώσετε, κατ' αυτόν τον τρόπο, την τέλεια διάσταση για ένα απόλυτα ενημερωμένο σκηνικό στους προσωπικούς σας χώρους.

Κάντε mix & match

570-image-asset.jpg

Ακολουθώντας παρόμοια φιλοσοφία με το παραπάνω tip, τολμήστε να συνδυάσετε τα φαινομενικά αταίριαστα pieces μεταξύ τους. Εκτός από ποικιλία σε σχήματα και μεγέθη, μη διστάσετε να φανείτε δημιουργικοί και να μπερδέψετε διάφορες υφές, υλικά κατασκευής, μοτίβα και styles, εξασφαλίζοντας ένα ultra modern αποτέλεσμα. Θα διαπιστώσετε πως τελικά υπάρχει τρόπο να ταιριάξετε πολλά και διαφορετικά μαξιλάρια μεταξύ τους, χαρίζοντας έναν pop τόνο στη διακόσμησή σας.

Συνδυάστε ίδιους τόνους

vqualg-fvdevgs-1.jpg

Ωστόσο, εάν είστε λάτρης της αρμονίας και τις πιο μινιμαλιστικής διακόσμησης για τους χώρους σας, αυτή είναι η ιδανική ιδέα για εσάς! Δείτε ποια είναι τα χρώματα που ταιριάζουν με τη διακόσμηση που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας και ξεκινήστε να δίνετε διάσταση χρησιμοποιώντας μαξιλάρια. Μια ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε διάφορες αποχρώσεις του γκρι εάν έχετε ψυχρά χρώματα στου σπίτι ή, εναλλακτικά, πραγματοποιήστε το ίδιο με καφέ τόνους για ένα εξίσου stylish αποτέλεσμα.

Τοποθετήστε μαξιλάρια στο πάτωμα

dd7e478f94ce0dbe56fba6cc9c86fff4.jpg

Εάν θέλετε να υιοθετήσετε boho αισθητική στους χώρους σας, σας έχουμε τη λύση για να το πετύχετε! Το μυστικό είναι να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, δίνοντας έτσι το vibe που επιθυμείτε και που θα κάνει τους χώρους να δείχνουν ονειρικοί. Ακουμπήστε στο πάτωμα μαξιλάρες σε διάφορα μεγέθη και συνδυάστε τες με χαλιά και άλλα υφάσματα, δημιουργώντας cozy γωνίες για να απολαμβάνετε τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Μην παραλείψετε το κρεβάτι σας

9e04e796-c0ad-487d-87e3-5c3841bff8b2.jpg

Last but not least, ο στολισμός του κρεβατιού σας είναι κάτι με το οποίο αξίζει ν' ασχοληθείτε προκειμένου ν' αλλάξετε μορφή στο υπνοδωμάτιό σας και να το μεταμορφώσετε έτσι όπως πάντα ονειρευόσασταν. Ανάλογα με το στιλ που σας αρέσει, προμηθευτείτε διακοσμητικά μαξιλάρια για το κρεβάτι σας, ώστε να το κάνετε να δεσπόζει σε όλο τον χώρο, δίνοντας έμφαση στο layering στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω. Προτιμήστε pastel τόνους, όπως το dusty ροζ, το μπλε και το mint, για ένα υπέροχο χρωματικά αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεκουράζεστε σε χρόνο dt!