fbpixel

Search icon
Search
Πώς να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι αλλάζοντας όψη στο υπνοδωμάτιό σας
INTERIORS

Πώς να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι αλλάζοντας όψη στο υπνοδωμάτιό σας

Ανακαλύψτε τις ιδέες που θα κάνουν αυτό το σημείο της κρεβατοκάμαράς σας ξεχωριστό


Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ένα από τα δωμάτια κάθε σπιτιού όπου ο καθένας μας περνά αρκετές από τις ώρες τις ημέρας και κυρίως της νύχτας. Ειδικά ο κεντρικός τοίχος που βρίσκεται πίσω από κάθε κρεβάτι, είναι αυτός που δεσπόζει σε ολόκληρο τον χώρο, γι' αυτό και αξίζει να τον διακοσμήσετε κατάλληλα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα super stylish περιβάλλον, όπου θα απολαμβάνετε στιγμές ξεκούρασης. Πώς θα το πετύχετε; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και βρείτε τις πιο hot right now ιδέες, που θα σας κάνουν να πετύχετε το απόλυτο behind the bed wall design!

Get inspired!

Βάψτε τον τοίχο στην αγαπημένη σας απόχρωση

360355d575ce2efe0e4ca784c7e5b294.jpg


Ο πιο κλασικός τρόπος για να δώσετε «χαρακτήρα» σε αυτόν τον τοίχο είναι να τον βάψετε σε κάποιο από τα αγαπημένα σας χρώματα, κάνοντάς τον να διαφέρει από τους υπόλοιπους τόνους που έχετε επιλέξει για τη διακόσμηση. Έτσι, θα πετύχετε το ιδανικό pop up που θα χαρίσει εκπληκτική και απόλυτα μοντέρνα διάσταση στον χώρο σας και το καλό είναι πως θα χρειαστεί να προσθέσετε κάτι παραπάνω. Μια έντονη απόχρωση από μόνη της αρκεί.

Προσθέστε μια ταπετσαρία

92150-interior-makeovers-inc-portfolio-interiors-bedroom-vignette-design-detail-1530902527.jpg


Ακόμα κι αν δεν έχετε τον χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσετε για να βάψετε τον τοίχο σας, μπορείτε να προτιμήσετε την τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας που ανταποκρίνεται στην αισθητική σας. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία από patterns και χρώματα, τα οποία θα μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το δωμάτιό σας. Μια ωραία ιδέα είναι είναι να επιλέξετε floral prints, μιας και τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των interior trends.

Δημιουργήστε ένα gallery wall

furniture-bedrooms-77-gorgeous-examples-of-scandinavian-interior-design-andwhatelseisthere.jpg


Να μια ακόμα ιδέα που θα σας κάνει να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας και θα εξασφαλίσει εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία στην κρεβατοκάμαρά σας. Βάψτε τον τοίχο σας σε μια ουδέτερη απόχρωση (λευκή, γκρι, off white ή μπεζ) κι έπειτα δώστε διάσταση χρησιμοποιώντας διάφορα κάδρα και posters, δημιουργώντας ένα απόλυτα σύγχρονο αποτέλεσμα. Συγκεντρώστε τις αγαπημένες σας απεικονίσεις και τα artworks που θαυμάζετε, και τοποθετήστε τα στον τοίχο δίνοντας το σχήμα που εσείς επιθυμείτε. Καλύτερα οι κορνίζες και τα πλαίσια που θα επιλέξετε να είναι ίδια μεταξύ τους, έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία στον χώρο.

Τοποθετήστε ένα statement piece

statement-piece.jpg


Ενδεχομένως η επιφάνεια πίσω από το κρεβάτι σας να είναι μικρή και να μη σας επιτρέπει να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως το σημείο αυτό θα πρέπει να παραμείνει ανεκμετάλλευτο και άρα αδιάφορο! Εάν είναι όντως έτσι και δε θέλετε απλώς να βάψετε τον τοίχο σας σε μια πιο pop απόχρωση, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα statement κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά, όπως για παράδειγμα ένα ένα oversized ρολόι, έναν πίνακα, μια κατασκευή μακραμέ, ή ακόμα κι ένα καθρέφτη με εντυπωσιακό design.

Πείτε «ναι» σε ένα DIY project

6f5dd432c10915c2a86e7fad092779a8.jpg


Ακολουθώντας παρόμοια τακτική με το gallery wall, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να κάνετε το όλο concept λίγο πιο προσωπικό. Τι σημαίνει αυτό; Ανατρέξτε στις φωτογραφίες σας με φίλους και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα από ταξίδια και χαρούμενες στιγμές, τυπώστε τες και τοποθετήστε τες σε κάδρα. Έτσι, κάθε φορά που θα πηγαίνετε για ύπνο και όταν θα ξυπνάτε, θα αντικρίζετε μερικά από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα στη ζωή σας, έχοντας δημιουργήσει παράλληλα κι ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο υπνοδωμάτιό σας.