fbpixel

Search icon
Search
Pop Culture: 6 fashion books για να συμπληρώσετε φέτος στην κολεξιόν σας
ARTS & CULTURE

Pop Culture: 6 fashion books για να συμπληρώσετε φέτος στην κολεξιόν σας

Είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη μόδα κι επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα γι' αυτήν


Ένα από τα πράγματα που ευχαριστούν τους περισσότερους fashion lovers είναι να αντλούν έμπνευση και γνώσεις από τον κόσμο της μόδας. Μια από τις καλύτερες πηγές δεν είναι άλλη από μοναδικά λευκώματα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ αποτελούν ίσως ένα από τα πιο κομψά διακοσμητικά για το coffee table σας. 

Φυσικά, τα fashion books αποτελούν μια ιδανική επιλογή, εάν αναζητάτε ένα ανάγνωσμα που θα σας «απορροφήσει» στις σελίδες του και θα σας κάνει να περάσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Έτσι κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για να αποκτήσετε φέτος και να ανανεώσετε τη συλλογή σας! 

Coffret de 3 livres Chanel (new edition)

1.jpeg

Πρόκειται για ένα σετ που περιλαμβάνει τρεις τόνους. Chanel Fashion, Chanel Jewelry and Watches και Chanel Fragrances and Beauty. Αυτή η τριλογία έχει ως στόχο να υμνήσει την εμβληματική παρουσία μίας από τις καλύτερες σχεδιάστριες όλων των εποχών αλλά και να υμνήσει τις δημιουργίες της. Παρουσιάζει όλα κομμάτια της από τα πιο βασικά μέχρι αξεσουάρ, κοσμήματα και αρώματα. Οι όμορφες εικόνες θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο θαύματος, κομψότητας και απεριόριστης δημιουργικότητας.

Dior de Christian Dior

2-vpQiw.jpg

Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε για να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την ίδρυση του διάσημου οίκου Dior. Ένας τόμος γεμάτος από εικόνες που παρουσιάζουν ολόκληρη τη ιστορία του fashion house, από την ίδρυση του μέχρι τις δημιουργίες της πιο σύγχρονης εποχής. Ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό πρωινό μαζί με μία κούπα ζεστό καφέ ή ένα απόγευμα με την μουσική που σας ευχαριστεί.

Paul Smith -Limited Edition

3-8hPhE.jpg

Ένα βιβλίο, η δημιουργία του οποίου ήταν έκλυση των υποστηρικτών του Paul Smith. Aυτή η περιορισμένη έκδοση της μονογραφίας είναι υπογεγραμμένη και συνοδεύεται από φωτογραφίες Polaroid που τραβήχτηκαν από τον ίδιο τον Sir Paul. Κάθε φωτογραφία είναι μοναδική και το μεταξωτό εξώφυλλο με την κεντημένη τυπογραφία είναι απλώς εκπληκτική. Μάθετε τα πάντα για το πρώτο του show στο Παρίσι, τη boutique της Floral Street στο Λονδίνο, το σήμα κατατεθέν του τη ρίγα και τις πρόσφατες συλλογές του.

Yves Saint Laurent: The Impossible Collection

4-VaeyH.jpg

Σε αυτό το βιβλίο, ο εκδοτικός οίκος Assouline επέλεξε τα 100 πιο εντυπωσιακά κομμάτια του Yves Saint Laurent. Τα κομμάτια κυμαίνονται από την πρώτη του εμφάνιση, μέχρι την αποχώρησή του από τον γαλλικό οίκο Dior και την τελευταία haute couture παρουσίαση του. Λευκά γάντια και μια τσάντα καμβά περιλαμβάνονται σε κάθε αγορά. Τα χρώματα αλλά και τα μοναδικά σχέδια θα σας συνεπάρουν και θα σας ταξιδέψουν.

Paul's Book

fashion-book-5.jpg

Αυτό το βιβλίο διερευνά τη σχέση μεταξύ του φωτογράφου και του μοντέλου και τη μαγεία που συμβαίνει όταν οι δύο τους συνεργάζονται. Ο Collier Schorr γνώρισε τον Paul Hameline στη Νέα Υόρκη το 2015, μαζί ολοκλήρωσαν ένα έργο, το οποίο διήρκεσε δύο χρόνια και ξεκινά από την Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Μαζί, δημιουργούν ένα διάλογο μέσα από τον οποίο, ο ένας προσπαθεί να κατανοήσει τις γοητείες του άλλου.

Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography

5-jxDii.jpg


Τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες διαχρονικής φωτογραφίας μόδας συγκεντρώνονται σε αυτό το υπέροχο και μοναδικό βιβλίο. Ο ανθρωπισμός του Γερμανού φωτογράφου και η καινοτόμος προσέγγισή του παρουσιάζονται μέσα από περισσότερες από 300 εικόνες, μερικές από τις οποίες δεν έχουν ξαναδεί, ποτέ. Ασπρόμαυρα πορτρέτα θα σας πάνε πίσω στο χρόνο ενώ θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε ξανά τους λόγους που η τέχνη της μόδας ξεχωρίζει.