fbpixel

Search icon
Search
Pop art: Πώς να κάνετε το σπίτι σας να θυμίζει gallery έργων τέχνης με μερικές απλές προσθήκες
INTERIORS

Pop art: Πώς να κάνετε το σπίτι σας να θυμίζει gallery έργων τέχνης με μερικές απλές προσθήκες

Γεμίστε τους χώρους σας με έντονα χρώματα και funky στοιχεία


Η pop art έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να την εισάγουν στην κατοικία τους, στήνοντας έτσι ένα πολύ μοντέρνο και fun σκηνικό. Ειδικά όσο τα χρόνια περνούν και οι τάσεις στο design ολοένα και διαμορφώνονται, οι έντονες αποχρώσεις γίνονται must επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι, γεγονός που μας δίνει ακόμα έναν λόγο για να πούμε ένα τεράστιο «ναι» σε αυτού του είδους την τέχνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη βάση σε κάποιους «κανόνες», έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα σωστό και απόλυτα stylish αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω τα best ways για το τέλειο pop art σκηνικό στην κατοικία σας!

«Παίξτε» με τα χρώματα

2-nS6LT.jpg

Τα έντονα χρώματα θεωρούνται «κλειδί» στη διαδικασία αυτή. Ακόμα κι αν είστε λάτρεις του μινιμαλιστικού στιλ, τότε δεν έχετε παρά να κινηθείτε σε πιο pastel τόνους, όπως το ανοιχτό μπλε, το κίτρινο και το ροζ. Ενναλακτικά, πείτε «ναι» σε bold λύσεις, ενώ μη φοβηθείτε να τις συνδυάσετε μεταξύ τους, κάνοντας color blocking. Τα πιο hot right now color combos, είναι το πορτοκαλί με το κίτρινο, το φούξια με το electric blue, καθώς και το πράσινο με το σκούρο μωβ.

Επενδύστε σε πίνακες

3-QGjjz.jpg

Οι πίνακες δεν πρέπει να λείπουν από ένα pop art σκηνικό. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, σχήματα και φιγούρες, γεμίζοντας τους τοίχους σας με ενδιαφέρουσες πινελιές και δίνοντας χρώμα στο όλο σκηνικό. Ιδανικά σημεία για να τους κρεμάσετε, είναι το τζάκι, ο τοίχους πίσω από το κρεβάτι σας, ή ακόμα και το γραφείο του σπιτιού σας, στο οποίο αυτήν την περίοδο περνάτε πολύ χρόνο.

Δημιουργήστε ένα gallery wall

4-w9d9x.jpg

Για εσάς τους πιο δημιουργικούς κι ευφάνταστους, ένα pop art gallery wall είναι η τέλεια λύση. Βρείτε ένα τοίχο που δεν ξέρετε πώς ακριβώς να τον αξιοποιήσετε και γεμίστε τον με χρωματιστά κάδρα, ακολουθώντας παρόμοια τακτική με το παραπάνω tip. Προσέξτε, στο μεταξύ, να επιλέξετε το ίδιο frame στο καθένα, προκειμένου να είστε σίγουρα για την αρμονία που θα αποπνέει ο χώρος σας.

Εντάξτε neon αγαλματίδια

55-Zz9Me.jpg

Τα αγαλματίδια σε έντονα χρώματα είναι ένα design item που έχει έρθει για να μείνει και να γεμίσει το σπίτι μας με όμορφα κι αισιόδοξα χρώματα. Το πιο πιθανό είναι να βλέπετε παντού στο Instagram και το Pinterest, αλλά να μην μπορείτε να τα βρείτε κάπου στην αγορά. Σαν εναλλακτική λύση, ακόμα κι αν έχετε ήδη κάποιο παρόμοιο κεραμικό ή πήλινο διακοσμητικό, τολμήστε να το βάψτε σε μια neon απόχρωση και να τοποθετήσετε σε κάποια από τις κενές επιφάνειές σας.

Συνδυάστε διαφορετικά στιλ μεταξύ τους

6-FgCnB.jpg

Το mix & match έχει μπει για τα καλά στη ζωή και τα σπίτια μας. Κάλλιστα μπορείτε να στρέψετε σε αυτό το ενδιαφέρον σας, κάνοντας συνδυασμούς πολλών και διαφορετικών στιλ διακόσμησης. Μια ενδιαφέρουσα και safe ιδέα είναι να ταιριάξετε μερικά vintage pieces με άλλα σύγχρονα και πιο pop. Ένας μεγάλος χρυσός καθρέφτης, για παράδειγμα, εύκολα μπορεί να γίνει τέλειο mix με μοντέρνες και colorful πινελιές. Ακόμα, τοποθετήστε στον υπάρχοντα καναπέ σας χρωματιστά μαξιλάρια, υιοθετώντας έτσι την τάση του pillow layering.