fbpixel

Search icon
Search
Pomegranate Makeup: Η must-try τάση μακιγιάζ που κάνει πάταγο στο TikTok
MAKE UP

Pomegranate Makeup: Η must-try τάση μακιγιάζ που κάνει πάταγο στο TikTok

Ένα καλοκαιρινό makeup trend που θα συνοδεύσει και τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις


Πέρυσι, ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη φράουλα, αλλά φέτος το καλοκαίρι κυριαρχεί το ρόδι. Από μια γυαλιστερή, διάφανη απόχρωση στα νύχια μας μέχρι μια off-duty επιλογή μόδας, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το βαθύ κόκκινο-ροζ χρώμα, ούτε και θέλουμε. Και σε ένα καλοκαίρι που έχει ιδιαίτερη εμμονή με το ρουζ (αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή αποχρώσεων σε μέγεθος τσέπης της Rhode και στην περίεργη τεχνική εφαρμογής του ρουζ του ηλιοβασιλέματος στις αρχές του καλοκαιριού), φυσικά και μεταφέρθηκε και στα μάγουλα.

Από το από που προέρχεται έως το πώς να το πετύχετε, παρακάτω αναλύουμε τα πάντα για αυτήν την αναδυόμενη τάση!

Το pomegranate makeup είναι μια updated εκδοχή των προκατόχων του, της δροσερής αδελφής του, της τάσης του ρουζ. Περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη εφαρμογή του κλασικού βασικού στοιχείου καλοκαιρινής ομορφιάς, του ρουζ, και το άπλωμα του προϊόντος που περισσεύει στους κροτάφους, τα χείλη, τα βλέφαρα και το πηγούνι σας για να απολαύσετε αυτή τη ροδαλή λάμψη. Επιπλέον, όπως υποδηλώνει και το παρατσούκλι, η κοκκινισμένη εμφάνιση στοχεύει να μιμηθεί το αντίστοιχο όξινο, γεμάτο σπόρους φρούτο, χρησιμοποιώντας ένα στυλό που είναι ασφαλές για την επιδερμίδα για να δημιουργήσετε μια απαλή έκρηξη φακίδων στη μύτη και τα επάνω μάγουλα. Όταν ολοκληρωθεί, η αισθητική του μακιγιάζ με το φρέσκο πρόσωπο θα δημιουργήσει ένα εφέ που μοιάζει με την κούκλα American Girl και θα τραβήξει τα βλέμματα.

@madisonamateau wearing pomegranate girl makeup all summer long @Freck Beauty @sephora ♬ original sound - Madison Amateau

Η τάση

Η τάση αυτή προέρχεται από την αυξανόμενη εμμονή με την υγιή εμφάνιση του δέρματος και την επιμέλεια μιας πιο αποτελεσματικής και αξιόπιστης ρουτίνας προετοιμασίας. Η αυξανόμενη αποδοχή της φυσικής επιδερμίδας σηματοδοτεί τη συνθηκολόγηση με τη δελεαστική φαντασίωση της ευεξίας για την οικοδόμηση ενός "καλύτερου εαυτού". Μιμούμενοι τα αποτελέσματα της περιπλάνησης στις μαγευτικές αμμώδεις ακτές του Kaanapali της Χαβάης, οι καταναλωτές κλίνουν προς μια αισθητική που εκτίθεται στον ήλιο, χωρίς τις πολυετείς παρενέργειες της έκθεσης στην ακτινοβολία. Οι ψεύτικες φακίδες - οι οποίες κυριαρχούν στα φίλτρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια - αποτελούν προέκταση αυτής της αισθητικής γνήσιας ομορφιάς. Το μακιγιάζ "με ρόδι" είναι επίσης μια λύση για τα άτομα που πιέζονται από τον χρόνο και θέλουν να φαίνονται λιγότερο "επίπεδες" πριν βγουν βιαστικά από την πόρτα το πρωί, επιτρέποντάς τους να νιώθουν καλά με το δέρμα τους χωρίς να επενδύουν υπερβολικό χρόνο. 

snapinstaapp-448055061-854956179927822-5620368855118338474-n-1080.jpg

Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες καινοτομίες και εξελίξεις στο σχηματισμό του προϊόντος ρουζ έχουν αναβαθμίσει το αγαπημένο, εδώ και αιώνες, βασικό προϊόν του μακιγιάζ και το έχουν κάνει πιο φρέσκο και πιο διασκεδαστικό, οδηγώντας στην επική τρέλα. Το λανσάρισμα από τη Rhode Skin του ελαφρού ρουζ τσέπης με βάση τη γλυκερίνη έστειλε μια λεγεώνα από καταναλωτές που είναι παθιασμένοι με την ομορφιά να περιμένουν για ώρες στην ουρά σε μια ζεστή μέρα του Μανχάταν. Εν τω μεταξύ, η Pixi λάνσαρε το «Blush On-the-Glow» που ταιριάζει σε ανθρώπους με γεμάτο πρόγραμμα.

Πώς να πετύχετε το look

Για να πετύχετε τη σωστή εμφάνιση, επικεντρωθείτε στο φινίρισμα. Θέλετε κάτι δροσερό, ξεκινώντας από τη βάση (δηλαδή το αντηλιακό). Από εκεί και πέρα, προσθέτοντας μια εξίσου γυαλιστερή απόχρωση ροδιού στα χείλη και τα μάγουλα (κάτι που είναι εφικτό μόνο σε κρεμώδεις ή υγρές φόρμουλες) είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Όπως συστήνει και η τάση, απλώστε το αγαπημένο σας ρουζ γενναιόδωρα και ό,τι περισσεύει από τα ζυγωματικά σας "ανεβάστε" το στους κροτάφους, το μέτωπο, χωρίς να παραλείπετε τη μύτη και το πιγούνι σας