fbpixel

Search icon
Search
Ποιες είναι οι δύο superstars που θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Joe Biden στο Καπιτώλιο;
PEOPLE & MOMENTS

Ποιες είναι οι δύο superstars που θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Joe Biden στο Καπιτώλιο;

Η Lady Gaga & η Jennifer Lopez στο πλευρό του νέου Προέδρου των ΗΠΑ


Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, αλλά και της αντιπροέδρου, Kamala Harris, είναι γεγονός και το τελευταίο διάστημα όλοι μιλούν γι' αυτήν την ημέρα που έρχεται. Μετά τα συγκλονιστικά επεισόδια στο Καπιτώλιο, μια νέα εποχή για την Αμερική βρίσκεται στα σκαριά και η 20η Ιανουαρίου -η μέρα της ορκωμοσίας- πρόκειται να λειτουργήσει σαν ένα ελπιδοφόρο γεγονός για ολόκληρη τη χώρα, θέτοντας καινούρια στεγανά για το μέλλον.

Το μεγάλο event έχει αρχίσει να σχεδιάζεται και ήδη γνωρίζουμε τις πρώτες λεπτομέρειες που θα πλαισιώσουν μια τόση σημαντική μέρα για τον Joe Biden, την Kamala Harris, αλλά και ολόκληρη την Αμερική!

Οι προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας που θα θαυμάσουμε

Στο ξεκίνημα μιας νέα εποχής για την Αμερική, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες και οι διάσημες προσωπικότητες που στέκονται στο πλευρό του Biden. Ήδη από τον προεκλογικό αγώνα, είδαμε με πόσο πάθος υποστηρίχθηκε από ανθρώπους του θεάματος, μεταξύ των οποίων η Kim Kardashian, η Taylor Swift, η Madonna, ο Robert De Niro και ο Ben Affleck.

gaga-biden.jpg

Με πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα το Variety, οι δύο super stars που πρόκειται να δούμε στην ημέρα της ορκωμοσίας, η οποίες θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν, είναι η Lady Gaga και η Jennifer Lopez. Και οι δύο, αποτελούν θερμές υποστηρίκτριες του νέου προέδρου των ΗΠΑ, κάτι που είχαμε αντιληφθεί πολύ πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Μάλιστα, εντύπωση είχε προκαλέσει στις media πλατφόρμες πριν τον αγώνα των εκλογών η δημοσίευση του πατέρα της Lady Gaga, ο οποίος δε δίστασε να κρύψει την ψήφο του προς των πρώην Πρόεδρο της Αμερικής Donald Trump, παρά τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για την κόρη του πριν από κάποιο χρονικό διάστημα. Η ίδια, ωστόσο, παρέμεινε πιστή στην υποστήριξη προς τον Biden, χωρίς να την επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο αυτό το γεγονός.

https-cdncnncom-cnnnext-dam-assets-210114072538-jennifer-lopez-lady-gaga-file-restricted-20026700.jpg

Οι δύο εκρηκτικές αυτές προσωπικότητες, λοιπόν, θα κάνουν το κλίμα ακόμα πιο γιορτινό για την Αμερική, μέσα από τις μουσικές και τον χορό τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Variety, η Lady Gaga θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο "The Star Spangled Banner", ενώ και οι δύο θα χαρίσουν ένα υπέροχο performance που θα το θυμόμαστε για καιρό. Μαζί τους πρόκειται να δούμε και άλλους stars της μουσικής βιομηχανίας, όπως Justin Timberlake και η Demi Lovato.

Ο Ralph Lauren θα ντύσει τον Joe Biden για τη μεγάλη μέρα

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή της ορκωμοσίας του στην Ουάσινγκτον φορώντας ένα κοστούμι φτιαγμένο από τον Αμερικανό σχεδιαστή Ralph Lauren. Μέχρι στιγμής, ο Biden έχει χαρίσει πολύ κομψές εμφανίσεις, απόλυτα ταιριαστές για όσα πρεσβεύει και για τη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον, ενώ στις 20 Ιανουαρίου πρόκειται να τον δούμε πιο προσεγμένο από ποτέ. Άλλωστε, αυτή η μέρα του ανήκει δικαιωματικά!

5c93b4a4daa507033b17202a.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες από το το WWD, ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον πρόεδρο για τη δημιουργία του custom συνόλου του για την τελετή, ενώ αυτό θα ραφτεί στο ιστορικό ραφείο Rochester Tailored Clothing στο Rochester της Νέας Υόρκης. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής αποτελεί μια προσωπικότητα που τόσο ο Biden όσο και η γυναίκα του, Jil, εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους εδώ και χρόνια.

Όσα γνωρίζουμε για την εμφάνιση της Kamala Harris

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η συζήτηση για το ποιος σχεδιαστής θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Kamala Harris. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων και ως ένα νέο fashion icon και οι φήμες λένε ότι τις εμφανίσεις της έχει αναλάβει, πλέον, η στιλίστρια Karla Welch, η οποία επιμελείται πολλούς celebrities. 

kamala-harris-2.jpg

Είναι πολύ πιθανό να την ντύσει η συγκεκριμένη κυρία, λοιπόν, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς θα φορέσει. Με μια αναδρομή στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, η αντιπρόεδρος επέλεξε δημιουργίες του σχεδιαστή Joseph Altuzarra, αλλά και του Wes Gordon για τον οίκο Carolina Herrera. Τρέφει, στο μεταξύ, μια ιδιαίτερη αγάπη για τα κοστούμια, κάτι που σίγουρα οφείλεται και στη θέση της στην πολιτική σκηνή.

Η τελετή της ορκωμοσίας θα μεταδοθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ψηφιακά λόγω των περιορισμών της πανδημίας.