fbpixel

Search icon
Search
Ποια κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας αξίζει να εισάγετε στη δική σας
TRENDS & CATWALKS

Ποια κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας αξίζει να εισάγετε στη δική σας

Σύμφωνα με προτάσεις των αγαπημένων μας designers & street stylers


Στον κόσμο της μόδας, τα όρια μεταξύ γυναικείας και ανδρικής ένδυσης έχουν θολώσει εδώ και πολύ καιρό, και οι πιο fashionable people πάντα έχουν το νου τους στο τι νέο υπάρχει και στις δύο πτέρυγες. Υποθέτω ότι έτσι προέκυψε ο όρος "w'menswear", και πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει αυτόν τον τρόπο προσέγγισης του στιλ. Αυτή τη σεζόν στον κόσμο της μόδας πολλά labels επανεξετάζουν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και τα κλασικά κομμάτια που μπορούν να κρατήσουν μια ζωή. Βλέπουμε γνώριμες φόρμες υπό νέο, φρέσκο φως, πιο καθαρά σχήματα και τα πιο cool τεχνικά υφάσματα τοποθετημένα δίπλα σε υφάσματα που μιλούν για κληρονομιά και μεγάλη δεξιοτεχνία - και φυσικά αποτελούν unisex επιλογές!

Σας παρουσιάζουμε τους πιο επίκαιρους και chic τρόπους να ενσωματώσετε τα must-have κομμάτια της ανδρικής collection στη συλλογή σας - που θα λάβουν μέρος στην capsule wardrobe σας!

Blazer

djerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Τα blazers έχουν μπει δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας τα τελευταία χρόνια και το πιο θετικό τους είναι η ευελεξία που προσφέρουν και η προσαρμοστικότητα σε κάθε σύνολο. Μπορείτε να φορέσετε ένα oversized blazer στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με ένα εξίσου oversized tailored παντελόνι. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα με τζιν και ένα tank top ή πουκάμισο για μια smart casual εμφάνιση.

Denim pants

baggy-jeans-celebrity-outfits-286047-1583796531098-image900x0c.jpg
Image source: Splash News

Αν είστε αρκετά τολμηρή, δανειστείτε το denim παντελόνι του συντρόφου σας και συνοδέψτε το με μια ζώνη. Do it like Hailey Bieber και συνοδέψτε με ένα cropped cardigan, και λευκά sneakers. Πρόκειται για ένα effortless look που έχει επανεμφανιστεί πολλές φορές στο street style και μας έχει τραβήξει την προσοχή. Μην ξεχάσετε ακόμα, πως μπορείτε να το φορέσετε μέχρι και στις βραδινές σας εμφανίσεις, με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα night-out top και σακάκι. 

Sweater

fakerstrom.jpg
Image source: @fakerstrom

Δεν υπάρχει κάτι πιο cosy από τα ανδρικά πουλόβερ, φούτερ ή ζακέτες. Βέβαια, προτιμάμε, τα εντελώς απλά, ποιοτικά πουλόβερ που μπορούν σας συνοδέψουν παντού τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ημέρες. Φορέστε με το τζιν ή το κολλάν σας τις πρωινές ώρες, ή ενσωματώστε το στα πιο formal look με midi φούστα, slingback heels και διακριτικά αξεσουάρ. We love!

Jacket

f605333a9b2e1c02a1dfa8da54b3593c.jpg
Image source: @lucywilliams02

Τα oversized πανωφόρια είναι όχι μόνο απίστευτα βολικά αλλά και stylish τις τελευταίες σεζόν. Έμφαση δίνουμε στα δερμάτινα (ειδικότερα, σε αυτή τη vintage, faded εκδοχή), στα sheepskin aviators, στα bombers και μερικές φορές και στις καμπαρντίνες. Συνδυάστε με τα πάντα και αναδείξτε το πιο tomboy στιλ σας. 

Boxers

best-boxer-briefs-for-women-296309-1636726187830-image900x0c.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Ένα αμφιλεγόμενο look, που πλέον έχει καθιερωθεί. Το έχουμε δει σε όλες τις A-listers και πλέον έχει βγει ως "underwear showing" trend, να ξεπροβάλλει, δηλαδή, κάτω από oversized παντελόνια. Πλέον, έχουν βγει και γυναικείες εκδοχές, στις συλλογές, που δεν παραπέμπουν επακριβώς στο κλασικό αυτό ανδρικό εσώρουχο, που σίγουρα το προτιμάμε. Δοκιμάστε το κατά τη διάρκεια του μεταβατικού καιρού με ένα oversized blazer και ballet flats.