fbpixel

Search icon
Search
Πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο: Πώς να τα εντάξετε με επιτυχία στη διακόσμηση της κατοικίας σας
INTERIORS

Πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο: Πώς να τα εντάξετε με επιτυχία στη διακόσμηση της κατοικίας σας

Οι πιο μοντέρνοι τρόποι που θα αναβαθμίσουν τους χώρους σας


Όταν σκεφτόμαστε ποια είναι τα βασικά υλικά κατασκευής που συναντά κανείς στα περισσότερα σπίτια, αυτά είναι τα πλακάκια, το ξύλο και το μάρμαρο. Πολλές φορές, μάλιστα, αυτά τα τρία μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα απίστευτα μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό σκηνικό, που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να είναι επίκαιρο και να φιγουράρει στη λίστα με τις top timeless τάσεις στον χώρο του interior design.

Είτε επιλέξετε να πραγματοποιήσετε ένα super modern combo είτε καταλήξετε σε ένα μόνο από αυτά τα τρία υλικά, τότε πριν από κάθε απόφασή σας θα πρέπει να γνωρίζετε έναν προς έναν τους πιο stylish τρόπους, σύμφωνα με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μια άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση σε κάθε χώρου της κατοικίας σας. Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικούς από αυτούς, με σκοπό να εισάγετε με απόλυτη επιτυχία τα πλακάκια, το ξύλο και το μάρμαρο στο σπίτι σας.

Get inspired!

Πλακάκια

Ιδανική επιλογή για να καλύψετε το πάτωμα

2-6Z1s9.jpg

Σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχουν επιφάνειες από πλακάκια, μιας και αποτελούν την ιδανική επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός των επικρατέστερων trends στη διακόσμηση. Ειδικά όταν πρόκειται για τα πλακάκια της εταιρίας Sanity, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Εάν τώρα φτιάχνετε το σπίτι σας, στρέψτε το ενδιαφέρον σας στο farmhouse στιλ που είναι top τάση για φέτος και ξεχωρίζει για τις γήινες αποχρώσεις της, καθώς και τον rustic χαρακτήρα που τη διακρίνει. Εναλλακτικά, επιλέξτε κάτι πιο bold, όπως ένα vintage looking σχέδιο σε πλακάκι, που να συνδυάζει τόνους του μπλε και του λευκού.

«Ντύστε» έναν τοίχο για statement χαρακτήρα

4-xDjMn.jpg

Τι θα λέγατε για μια ξεχωριστή γωνιά μέσα στο σπίτι σας που να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες; Για άλλη μια φορά, τα πλακάκια είναι αυτά που θα σας δώσουν τη λύση! Μελετήστε τους χώρους σας και καταλήξτε στο ποιος είναι αυτός ο τοίχους που πλέον έχετε βαρεθεί και ψάχνετε τρόπους για το πώς θα του προσδώσετε ενδιαφέρουσα διάσταση. Οι επιλογές είναι πολλές και ανήκουν καθαρά σε εσάς, αλλά εμείς θα σας προτείναμε να πείτε «ναι» σε πλακάκια με 3D effect, έτσι ώστε ο χώρος σας να μετατραπεί στο απόλυτο πολυδιάστατο space!

Ξύλο

Το must υλικό για τα ντουλάπια της κουζίνας

1-YJT6f.jpg

Και σε αυτήν την περίπτωση το rustic style βρίσκεται στο επίκεντρο και το ξύλο είναι η τέλεια επιλογή για να το εντάξετε στην κατοικία σας! Κλασικό και μοντέρνο, το βλέπουμε πολύ συχνά στα ντουλάπια και τις υπόλοιπες επιφάνειες της κουζίνας και μάλιστα αυτό δε συμβαίνει καθόλου τυχαία. Ειδικά στις ανοιχτόχρωμους τόνους, το ξύλο χαρίζει αρμονία όπου κι αν τοποθετηθεί, ενώ τα καλά νέα είναι πως πάντα θα μας απασχολεί η παρουσία του στον χώρο του design. Στην εταιρία Argyropoulos Furniture Design θα βρείτε όλα όσα αναζητάτε με σκοπό να αποκτήσετε την κουζίνα των ονείρων σας.

Σταθερή λύση για το δάπεδο των υπνοδωματίων

2-227a1.jpg

Βλέπουμε συχνά πως στα υπνοδωμάτια επιλέγεται ξύλινο δάπεδο, παρόλο που πολλές φορές το υπόλοιπο σπίτι διατηρεί ένα άλλο ύφος. Και πάλι οι «κανόνες» έχουν ως εξής: Καλό είναι να προτιμήσετε όσο πιο ανοιχτό χρώμα γίνεται για ξύλινο δάπεδό σας, με σκοπό να υπάρχει αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να είναι σκοτεινό. Οι wooden flooring experts Αφοί Γκαβαλιά (Kronotex), μπορούν να σας προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια και αποχρώσεις, ώστε το αποτέλεσμα να σας δικαιώσει.

Μάρμαρο

Για minimal & clean αποτέλεσμα στην κουζίνα σας

3-fUDDa.jpg

Μια υπέροχη ιδέα για την κουζίνα σας, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη τάση, είναι το μάρμαρο σε όλες τις επιφάνειες. Η προσθήκη του κάνει την kitchen area να δείχνει μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι in real, ενώ εξασφαλίζεται ένα ultra clean αποτέλεσμα που παραπέμπει σε κάτι το πολυτελές. Ειδικά για την περιοχή της νησίδας, αυτή είναι η τέλεια επιλογή! O ιδανικός προορισμός στον οποίο αξίζει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας; Η εταιρία ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ εξειδικεύεται σε μάρμαρα και γρανίτες και ανταποκρίνεται σε κάθε home style.

Για ένα luxury σκηνικό στο μπάνιο σας

4-9rnzf.png

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει πιο πολυτελές; Η επιλογή για εσάς είναι μονόδρομος! Οι μαρμάρινες επιφάνειες θεωρούνται must για το απόλυτο expensive looking αποτέλεσμα, αλλά και για ένα σκηνικό που δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Για εσάς που σας αρέσει να τολμάτε, προτιμήστε μάρμαρο σε bold αποχρώσεις, όπως το μαύρο, για ένα εξίσου εκλεπτυσμένο και πολύ μοντέρνο final result.