fbpixel

Search icon
Search
Personal Wellness: Γιατί να επισκεφτείτε το νέο κέντρο υγείας και ευεξίας;
MAGAZINE

Personal Wellness: Γιατί να επισκεφτείτε το νέο κέντρο υγείας και ευεξίας;

Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι για να το κάνετε, σήμερα κιόλας!


1. Το πρώτο One Stop Wellness Spot

Γιατί στην Personal Wellness η μοναδικότητα του κάθε οργανισμού αποτελεί τον πυρήνα για την καινοτόμα δομή της λειτουργίας της. Ως το πρώτο One Stop Wellness Spot στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει τρεις state-of-art πυλώνες ενδιαφέροντος: Personal Laboratories, Personal Nutrition και Personal Supplements που συνυπάρχουν, για να προσφέρουν ολοκληρωμένη κι επιστημονική προσέγγιση της υγείας και της ευεξίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

2. Εξατομικευμένο πρωτόκολλο πορείας

Γιατί ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρωτόκολλο υγείας κι ευεξίας, με επίκεντρο πάντα εσάς και τις μοναδικές σας ανάγκες. Η Personal Wellness και η πολύπειρη ομάδα της, μέσα από μία σειρά στοχευμένων εξετάσεων, θα σας προτείνουν το καταλληλότερο πλάνο διατροφής, σε συνδυασμό με ειδικές θεραπείες ενίσχυσης από την Personal Supplements, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

img-7359-qy71H.jpeg

3. Τεχνολογία αιχμής

Γιατί μέσω της χρήσης τεχνολογίας αιχμής, την οποία αξιοποιεί το team των εξειδικευμένων επιστημόνων της, πραγματοποιούνται ειδικοί εργαστηριακοί έλεγχοι, ώστε να σκιαγραφηθεί το βιολογικό σας προφίλ και να σχεδιαστεί με ακρίβεια το δικό σας προσωπικό πλάνο.

4. Εξέταση μικροβιώματος εντέρου

Γιατί αποτελεί το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο υγείας κι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ασχολείται εμπεριστατωμένα με τη διερεύνηση του μικροβιώματος του εντέρου, καθορίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού, ώστε να δημιουργηθούν προγράμματα για την καλή εντερική λειτουργία και να προταθούν λύσεις με απώτερο σκοπό τη διατήρηση της ευζωίας.

5. Μια πολύπειρη επιστημονική ομάδα

Γιατί η επιστημονική ομάδα είναι καταρτισμένη από τους καλύτερους ειδικούς στα θέματα υγείας - ιατρός, βιολόγος, διαιτολόγοι και νοσηλευτές, όλοι θα είναι εκεί για να προσφέρουν τις απαντήσεις που αναζητάτε σε κάθε σας ανάγκη. Η προσέγγισή τους: πολυεπίπεδη και σφαιρική.

6. Ουσιαστικός έλεγχος βάρους και μείωσης στρες

Γιατί η έντονη ρουτίνα και οι καταστάσεις τριγύρω μας που συνεχώς μεταβάλλονται, δημιουργούν στρες, διαταραχές ύπνου και όρεξης, αλλά και προβλήματα θρέψης, που απαιτούν τις λύσεις τους. Είναι σημαντικό να μπορούμε να ελέγξουμε το βάρος μας, τα επίπεδα άγχους και πολλά άλλα ζητήματα. Για τη διατήρηση της υγείας και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, στην Personal Wellness εξετάζονται παράγοντες όπως το μικροβίωμα του εντέρου, ενώ εξασφαλίζεται μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

7. Πρόληψη, υγεία και ευεξία

Γιατί οι χρόνιες παθήσεις, όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα, απαιτούν συνέπεια στην παρακολούθησή τους, για να έχετε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια σας. Όταν γνωρίζετε το σώμα σας κι αποκτάτε πλήρη εικόνα της κατάστασής του, χτίζετε το δικό σας οργανόγραμμα υγείας. Έτσι, απολαμβάνετε τα οφέλη της φυσικής ενίσχυσης του οργανισμού, σχεδιάζετε μία καθημερινότητα που στηρίζεται στην πρόληψη, την καλή υγεία και την ευεξία, επιδιώκοντας να είστε η βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σας!

8. Ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων

Γιατί, αν είστε επαγγελματίες αθλητές ή λάτρεις των αθλημάτων και κάνετε έντονη καθημερινή άσκηση, η Personal Wellness είναι ο απόλυτος προορισμός για ένα check στις επιδόσεις και το σώμα σας. Στο διαιτολογικό της κέντρο, πραγματοποιείται -με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού- τόσο η πλήρης χαρτογράφηση τους σώματός σας όσο κι ο έλεγχος της καρδιοαναπνευστικής σας ικανότητας.

-kNWUM.jpg

9. Περιβαλλοντολογικά συνειδητοποιημένο

Γιατί είναι environmental conscious και το αποτυπώνει έμπρακτα με την προσέγγιση του διαιτολογικού της κέντρου, αφού το Personal Nutrition βασίζεται στη βιώσιμη διατροφή, συμβάλλοντας στην ασφάλεια της θρέψης και σε μια υγιή ζωή, με παράλληλο στόχο τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος που αφήνουμε.

10. Καθοδήγηση με ευγένεια

Γιατί θα σας υποδεχτούν σ’ έναν υπέροχο χώρο, υψηλής αισθητικής, όπου το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας, για να σας παρέχει καθοδήγηση με διακριτικότητα και ευγένεια.

Info: Εθνικής Αντιστάσεως 8, τηλ. 2311 119 200, www.personalwellness.health, Facebook: PersonalWellness, Instagram: @personalwellness.health, LinkedIn: Personal Wellness Grp.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022