fbpixel

Search icon
Search
Περιηγηθείτε σε ένα charming διαμέρισμα στην περιοχή Queen's Park στο Λονδίνο
INTERIORS

Περιηγηθείτε σε ένα charming διαμέρισμα στην περιοχή Queen's Park στο Λονδίνο

Η υπέροχη κατοικία φέρει την υπογραφή της γνωστής interior designer, Beata Heuman


Υπάρχει μια πραγματική αρμονία στο σπίτι της γνωστής διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων, Beata Heuman που βρίσκεται στην περιοχή Queen's Park, του Λονδίνου. Η interior designer μένε στην ιδιαίτερη κατοικία της μαζί με τον σύζυγό της και τις δύο δίδυμες κόρες της. Η Heuman διακρίνεται από μια μοναδική ικανότητα να δίνει κομψότητα σε ό,τι καταπιάνεται... 

Εκείνη -κορίτσι της Σουηδίας, με μόνιμη βάση στην Αγγλία τώρα είναι νέα, droll και δημιουργική. Το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει την κατοικία των τεσσάρων υπνοδωματίων στα τέλη του 2016, ωστόσο μια ολική ανανέωση ήταν απαραίτητη σε αυτό. Αυτό ήταν κάτι κάτι που βγήκε αβίαστα στην Heuman, η οποία άρχισε να μετατρέπει το σπίτι σε επίγειο παράδεισο άμεσα, με τη βοήθεια του αρχιτέκτονα Joseph Edwards. Η λεπτομερής ανακαίνιση περιλάμβανε τη διατήρηση και την αποκατάσταση πολλών πρωτότυπων στοιχείων του χώρου, όπως τα σκαλιστά πέτρινα τζάκια, που οι περισσότεροι μπορεί να χαρακτήριζαν άβολα και παλαιακά, αλλά το νεαρό ζευγάρι τα λατρεύει. 

2-Cow4b.jpg

Η Beata, η οποία εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, έχει συνηθίζει να δουλεύει με μια αυθόρμητη δημιουργικότητα. Μια από αυτές τις στιγμές υπήρξε η τολμηρή απόφαση να επενδύσει σε ένα μαξιμαλιστικό print για τα μαξιλάρια του κυρίως καθιστικού. Ο σύζυγος της Heuman περνάει πολύ χρόνο παρέα με τις κόρες του στο κεντρικό living room, διαβάζει βιβλία ή βλέπει τηλεόραση -η οποία κρύβεται πίσω από έναν υπέροχο πίνακα με ζωγραφιές ζωδίων.

Ο κόσμος της διακοσμήτριας διακρίνεται από μια χαρούμενη «αντιφατική» αισθητική. Στην ηλιόλουστη καινούρια κουζίνα της, η οποία εκτείνεται στον κήπο μέχρι το πίσω μέρος του σπιτιού, οι σωλήνες καπνού «κρύβονται» μέσα σε ένα χάλκινο θηκάρι-ράφι που φαίνεται στον τοίχο, δημιουργώντας το απόλυτο industrial στιλ. 

3-QlbNo.jpg

«Σε αγροκτήματα στη Σουηδία, συναντάμε συχνά σωλήνες με επένδυση από μέταλλο, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αποθήκευση», εξηγεί η interior designer, σημειώνοντας ότι τα φύλλα χαλκού, τα οποία συνδυάζονται με τα αντίστοιχα καρφιά, έχουν «μια υπέροχη ανακλαστικότητα και σκουραίνουν όμορφα με την πάροδο του χρόνου.»

4-oz39M.jpg

Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό που θυμίζει ζούγκλα -φτιαγμένο από φίλο της οικογένειας- δεσπόζει στο μπάνιο των παιδιών. Το φως και τα παιχνιδιάρικα χρώματα κυριαρχούν συνολικά στο παιδικό δωμάτιο. Στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού τον πρώτο λόγο έχουν η φαντασία και ο ρομαντισμός, ενώ συνολικά οι περισσότεροι χώροι βγάζουν μια αίσθηση ενός καταφυγίου με έντονο το προσωπικό στιλ των ιδιοκτητών του. 

Στα δωμάτια της Heuman και της οικογένειάς της κυριαρχεί ένα επιτυχημένο μείγμα ενός vintage design με σύγχρονα στοιχεία, που ολοκληρώνεται μέσα από φανταστικά art pieces, αλλά και statement στοιχεία που κάνουν τη διαφορά, και πρωταγωνιστούν στον χώρο.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες της κομψής κατοικίας!