fbpixel

Search icon
Search
Perfect Sparkle: Η must προσθήκη που θα χαρίσει λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε wedding look
MAGAZINE

Perfect Sparkle: Η must προσθήκη που θα χαρίσει λάμψη και πολυτέλεια σε κάθε wedding look

Το Mag Jewellery έχει να μας προτείνει μια σειρά από ξεχωριστές ιδέες που προσδίδουν πολλούς πόντους στην εμφάνιση της νύφης


Από το "I do" μέχρι τη γαμήλια δεξίωση, αυτές οι τόσο ονειρεμένες στιγμές στις οποίες θα σας επιστρέφουν πάντα οι αναμνήσεις σας θέλετε να είναι επιμελημένες στην εντέλεια. Στο εξελισσόμενο σκηνικό των γάμων, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς με το στιλ και την αισθητική να αναπροσαρμόζονται ώστε να δημιουργήσουν ακόμα πιο αξέχαστες συνθήκες. Έτσι, αξιοποιήσαμε την εμπειρία των experts και των trendsetters του γάμου, οι οποίοι μας αποκαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και τα διαχρονικά μυστικά τους που πρέπει ακολουθήσουν τα ζευγάρια για ένα κορυφαίο γαμήλιο event, αλλά και τις προτάσεις εκείνες που οφείλουν πλέον να απορρίψουν. 

Τι είναι, λοιπόν, in και τι out για τους γάμους του 2024;

Για να σφραγίσει τη σαγήνη στην εμφάνιση της νύφης, το κόσμημα γίνεται must. Γι’ αυτό και η ταυτότητά του θα πρέπει τόσο να ξεπερνά τα όρια της φαντασίας όσο και να εναρμονίζεται σε απόλυτο βαθμό με τις τάσεις. Στον κόσμο του πολύτιμου, το Mag Jewellery έχει να μας προτείνει μια σειρά από ξεχωριστές ιδέες που προσθέτουν πολλούς πόντους στην εμφάνιση της νύφης!


What’s In


  • Τα σκουλαρίκια με χρώμα: Η νέα τάση θέλει τις νύφες να «σπάνε» την κλασική προσέγγιση του all white και να χαρίζουν spicy διάθεση στο νυφικό τους στιλ, φορώντας τολμηρά σκουλαρίκια.
  • Τα fancy-cut διαμάντια: Πρόκειται για το απόλυτο in στα κοσμήματα σήμερα, μιας και προσδίδουν χαρακτήρα χωρίς να αφαιρούν την κομψότητα των πολύτιμων επιλογών, ενώ έχουν και επενδυτικό ενδιαφέρον.
  • O εκκεντρικός μινιμαλισμός: Μια ιδιαίτερα classy πρόταση είναι η νύφη να αφήνει το χέρι του μονόπετρου ελεύθερο από επιπλέον κοσμήματα. Ένα βραχιόλι στο αντίθετο χέρι φέρνει τη σωστή ισορροπία. Επίσης, είναι κομψό να φοράει είτε μενταγιόν είτε σκουλαρίκια - όχι και τα δύο. Ένα λιτό νυφικό υποστηρίζει την ένταση στο κόσμημα. Σε αυτήν την περίπτωση είναι προτιμότερο ένα busy layering στον λαιμό ή ένα bold ζευγάρι σκουλαρίκια.
image00004.jpg
  • Οι fancy-coloured λίθοι: Εδώ, πρωταγωνιστές είναι τα κίτρινα και τα champagne διαμάντια, οι μοργκανίτες, το aquamarine και οι Paraiba τουρμαλίνες. Σε oval κοπή γίνονται η απόλυτη τάση για το 2024!
  • Ιδιαίτερα σχέδια μεγάλων οίκων: Εμπιστευτείτε την αξεπέραστη ποιότητα που προσφέρει η υπογραφή σπουδαίων ονομάτων, όπως του οίκου de Beers, του πιο high-end brand για το νυφικό κόσμημα.
  • Οι διαφορετικές βέρες: Πλέον, επικρατεί η τάση της ελαφριάς διαφοροποίησης ανάμεσα στην ανδρική και τη γυναικεία βέρα. Συνηθίζεται, λοιπόν, η μονόχρωμη απλή ανδρική και του αντίστοιχου χρώματος γυναικεία βέρα με διαμάντια.

What’s Out


  • To all white: Σε μια νύφη καστανή ή με λευκή επιδερμίδα ταιριάζει καλύτερα το ζαφείρι και το ρουμπίνι και ιδανικά σε λευκόχρυσο δέσιμο. Αντίθετα, για μια νύφη με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, η απόλυτη πρόταση είναι πλέον το σμαράγδι και οι γαλάζιες πέτρες.
  • Το πολύ κλασικό ύφος και τα σετ: Επίσης, ένα συνηθισμένο λάθος είναι η επιλογή του νυφικού κοσμήματος με βάση μόνο την ημέρα του γάμου.
  • Η διχρωμία στις βέρες και το ματ: Αποτελούν δύο τάσεις που θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες μαζί με το τετραγωνισμένο ύφος.
  • Ο συνδυασμός διαφορετικών μετάλλων: Οι τάσεις υπαγορεύουν πως η μεταλλική βάση θα πρέπει να είναι μία σε απόχρωση. O κίτρινος χρυσός επικρατεί και φέτος.

The Profile

image00005.jpg


Από το 1959, το Mag Jewellery δημιουργεί μια διαχρονική πολυτέλεια που είναι ταυτόχρονα εξαιρετική, ξεχωριστή, αλλά κι εκκεντρική. Οι boutiques του εμπνέονται από την Τέχνη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο του κοσμήματος, που ξεκινά και τελειώνει σε state-of-art επιλογές για όλους τους λάτρεις του εκλεκτού. Με βασική αξία του την ποιότητα, αναλαμβάνει τη δημιουργία ονειρεμένων κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Info: Μητροπόλεως 68, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 22006, •Νικ. Θεοτόκη 36, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 43580
•Daios Cove, Κρήτη, τηλ.: 28410 61604, magjewellery.gr, Facebook & Instagram: Mag Jewellery

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024