fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Perfect Christmas Gift: Η premium συλλογή αρωμάτων που χρειάζεστε αυτές τις γιορτές

Η Avon γίνεται o απόλυτος προορισμός για τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα δώρα


Perfect Christmas Gift: Η premium συλλογή αρωμάτων που χρειάζεστε αυτές τις γιορτές

Διανύοντας επίσημα τον μήνα των Χριστουγέννων, η αναζήτηση για τα πιο τέλεια και ολοκληρωμένα δώρα έχει ξεκινήσει. Η οσφρητική μαγεία που περικλείει την εποχή όπου τα πάντα «λάμπουν», μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι μια διαφορετική μυρωδιά μπορεί να αλλάξει τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Από λουλουδάτα αρώματα και ξυλώδεις μυρωδιές μέχρι αισθησιακές «δονήσεις», όλα όσα περιέχονται στις παρακάτω επιλογές μπορούν να γίνουν το ιδανικό δώρο για τις φετινές γιορτές. Ή απλώς ένας λόγος για να κάνετε ένα special holiday treat στον εαυτό σας. 

Για να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε τη wishlist σας, δοκιμάσαμε την ανεπανάληπτη συλλογή αρωμάτων της Avon και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Αποτελεί μια ωδή στη θηλυκότητα και δίνει αμέτρητους λόγους για να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση - απλώς με ένα ψέκασμα οι αισθήσεις δημιουργούν το δικό τους «χορό». 

H Avon προσφέρει αρώματα που ξεχωρίζουν κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα, επιτυγχάνοντας μοναδικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους δημιουργίας αρωμάτων!

The ultimate gift destination 

jpg-1223151-sp-002-gd-dec0120-cmyk-PHXH9.jpg

Διαθέτοντας ισχυρούς δεσμούς με τη μνήμη, η όσφρηση μπορεί σε μια μόλις στιγμή να αλλάξει τη διάθεση και τα συναισθήματά μας. Άρα τι καλύτερο για το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων; Με έντονη διάρκεια, τα αρώματα συνδέονται με αξέχαστες στιγμές και δίνουν το έναυσμα για τις καλύτερες εμπειρίες.

Θυμηθείτε ότι οι στιγμές μπορεί να ξεθωριάζουν, αλλά μια οικεία μυρωδιά ενός συγκεκριμένου αρώματος μπορεί να σας μεταφέρει πίσω στον χρόνο και να σας προκαλέσει ίδια συναισθήματα. Ως εκ τούτου, ένα καλό άρωμα δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς μυρίζει, αλλά με το πώς σας κάνει να νιώθετε. Μία σκέψη που θα μείνει χαραγμένη σε όποιον αποφασίσετε να κάνετε αυτό το premium δώρο! 

Scented Holidays: The 3 perfumes set

Φέτος τις γιορτές η Avon γίνεται ο απόλυτος προορισμός για δώρα, προσφέροντας τρία μοναδικά σετ αρωμάτων για να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Το Today, το Attraction και το Far Away Beyond. 

Let's choose our favorite! 

Today Eau de Parfum

jpg-1230332-gs-002-gd-june2922-rgb.jpg
TTA Today

Το TTA Today είναι το πρώτο άρωμα της τριλογίας Today, Tomorrow, Always, μίας πολυτελούς αρωματικής σειράς που δημιουργήθηκε για να αιχμαλωτίσει τη στιγμή στον χρόνο. Στο τώρα, το αύριο, για πάντα... Η πρώτη εντύπωση είναι τολμηρή με μια γλυκιά, χαρακτηριστική νότα νερολί που αποτυπώνει υπέροχα τον ρομαντισμό.

Attraction For Her

jpg-1230337-gs-002d-gd-june2922-rgb.jpg
Attraction For Her collection

Το Attraction for Her είναι ένα δελεαστικό άρωμα σχεδιασμένο να προκαλεί. Το tarty ροζ πιπέρι προσθέτει πικάντικη ένταση στις νότες κορυφής του δελεαστικού βατόμουρου και του ηδονικού νέκταρ αχλαδιού, ενώ το τριαντάφυλλο χαρίζει τη δική του εξωτική πινελιά σε αυτήν την άκρως εορταστική πρόταση δώρου.

Far Away Beyond

jpg-1230360-gs-002b-gd-june2922-rgb.jpg
Far Away Beyond collection

Η βανίλια μπορεί συχνά να μυρίζει πολύ γλυκά σε μια παλέτα αρωμάτων. Για πρώτη φορά, οι έμπειροι αρωματοποιοί της Avon έχουν δημιουργήσει ένα εκχύλισμα που συνδυάζει νότες καπνού και ξύλου με το δροσερό αχλάδι, το αγαπημένο γιασεμί και το κρεμώδες σανταλόξυλο.

A legacy made for women

«Στην Avon πιστεύουμε στη δημοκρατία της ομορφιάς - όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τάσεις και σε συστατικά υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους - και γι' αυτό συνεργαζόμαστε με τους οίκους αρωμάτων, που επιλέγουν τα πιο premium brands.» 

Info: Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα e-shop www.avoncosmetics.gr