fbpixel

Search icon
Search
Πέντε τρόποι για να δείξετε περισσότερη αγάπη στον εαυτό σας το φέτος καλοκαίρι
MAGAZINE

Πέντε τρόποι για να δείξετε περισσότερη αγάπη στον εαυτό σας το φέτος καλοκαίρι

Κάντε την αρχή τώρα


Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική εποχή για προσωπικό επαναπρογραμματισμό. Αφεθείτε στην cool αύρα που επιτάσσει η περίοδος αυτή, και εμπνευστείτε από τις παρακάτω προτάσεις. 

Summer Scent

oaigbmfaolnr.png

“La Spugnatura” ονομάζεται η μέθοδος εκχύλισης με την οποία συλλέγεται η πιο πολύτιμη εσάνς του πορτοκαλιού Arancia Vaniglia και αποτελεί μια παραδοσιακή τεχνική που ασκείται από λίγους στην Ιταλία. Οι αναζωογονητικές νότες λεμονιού και μανταρινιού, οι οποίες συναντιούνται με αρώματα πικραμύγδαλου και μαύρου πιπεριού, προσθέτουν μία μοναδική διάσταση στο άρωμα Acqua Di Parma Arancia La Spugnatura Eau De Toilette.

Fight For Your Dreams

randy-tarampi-u2eulpekigu-unsplash.jpg

Μια αδύναμη στιγμή μας είναι όταν τα παρατάμε, ενώ η πιο σίγουρη μέθοδος επιτυχίας είναι να δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία σε αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε. Και όπως πολύ εύστοχα μου απάντησε ένας καλός φίλος μου, όταν τον ρώτησα πώς αντέχει να είναι τόσο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος πάνω στον στόχο του: «Ό,τι σε δυσκολεύει σήμερα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη αύριο».

Healthy Good Life

jon-flobrant-sbjvthvw2x8-unsplash.jpg

Το κλειδί της ευζωίας για μένα είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι πραγματικά, να σέβεσαι την ύπαρξή σου και να αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα τη διατροφή, την άσκηση και γενικότερα το lifestyle σου. Πρώτα απ’ όλα, λοιπόν, καλός ύπνος και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει τον καθένα μας ευτυχισμένο.

Light Packing

night-serum-22-45189-600x600.jpg

Στο ταξιδιωτικό beauty case μου έχω μόνο δείγματα! Έτσι, είναι πάντα έτοιμο και δεν ψάχνομαι ποτέ τελευταία στιγμή. Επιλέγω τα καλύτερα, όπως τα προϊόντα της Dr. Barbara Sturm, που τα βρίσκω σε travel size συσκευασίες στο Idolo Spa.

Skin Care Regimen

ryan-christodoulou-ldrsj3cjauy-unsplash.jpg
Άψογη επιδερμίδα είναι η φροντισμένη εκ των έσω, δηλαδή με καλή διατροφή, πολύ νερό, αποφυγή -όσο γίνεται- του ήλιου και φυσικά καθημερινή χρήση αντηλιακού - ακόμη περισσότερο τώρα που είναι καλοκαίρι. Όσο μεγαλώνουμε, δεν αρκεί μία κρέμα για να κρατήσουμε το δέρμα μας λαμπερό και νεανικό. Serum, booster, λοσιόν, κρέμα, είναι τα απαραίτητα προϊόντα και λειτουργούν πιο δραστικά, συμπληρώνοντας το ένα το άλλο. Μην ξεχνάτε να τα απλώνετε και σε ντεκολτέ, γόνατα και αγκώνες!

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYΛIOY 2023