fbpixel

Search icon
Search
Peek inside στη νέα boutique του οίκου Loewe στη Μύκονο
DESIGN NEWS

Peek inside στη νέα boutique του οίκου Loewe στη Μύκονο

Η οποία έκανε απόβαση στο πολυτελές Nammos Village


Το άνοιγμα πολυτελών καταστημάτων διάσημων οίκων είναι κάτι που συνηθίζεται στο κοσμοπολίτικο νησί, το οποίο βρίσκεται στα pick του καθ' όλη της διάρκεια του καλοκαιριού. Ένα νησί που ήταν από πάντα συνώνυμο του high-end living, με τις διακοπές στις Κυκλάδες να αποτελούν μονόδρομο κάθε φανατικού traveler ανά τον κόσμο ειδικά τη summer season.

Μετά το opening της Fendi boutique, σειρά έχει ο οίκος Loewe που κάνει απόβαση στο Νησί των Ανέμων, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των fashion lovers που πρόκειται να ταξιδέψουν έως εκεί αυτό το καλοκαίρι. Στο Nammos Village, συγκεκριμένα, το διάσημο brand ανοίγει τις πύλες του ολοκαίνουριου καταστήματός του, σε μια τοποθεσία-ωδή στη luxury ένδυση. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως στο ίδιο location μπορεί κανείς να εντοπίσει τα καταστήματα των οίκων Louis Vuitton, Gucci, Dior, Fendi, Saint Laurent κ.ά.

Take a tour!
1.jpeg


Οι κορυφαίες καλοκαιρινές συλλογές του ισπανικού οίκου, τα ηνία του οποίου ανήκουν στον  σχεδιαστής JW Anderson, έχουν πάρει τη θέση που τους αρμόζει στο νέο αυτό κατάστημα. Ανάμεσά τους και η collection Paula's Ibiza SS22. Η συγκεκριμένη clothing line αντλεί έμπνευση από την Ίμπιζα, αλλά και από το μεσογειακό καλοκαίρι.

Όλη η ανεμελιά αυτής της εποχής του χρόνου αποτυπώνεται σε αυτά τα κομμάτια, με τα αέρινα υφάσματα να πρωταγωνιστούν και τα έντονα prints και χρώματα να δίνουν μια αίσθηση αισιοδοξίας -ό,τι πρέπει για την εποχή που διανύουμε.

Οι ζωηροί τόνοι κάνουν την τέλεια αντίθεση με τα κυκλαδίτικα χρώματα και την όλη λιτότητα που εκπέμπει η αρχιτεκτονική του νησιού. Πέρα από τα ρούχα, στην boutique του οίκου μπορεί κανείς να εντοπίσει τα πιο updated αξεσουάρ, που είναι ιδανικά για την παραλία, αλλά και για τις βόλτες στο νησί. Ψάθινα oversized καπέλα και τσάντες, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, αλλά και printed φουλάρια ολοκληρώνουν τα απόλυτα summer looks.

whatsapp-image-2022-05-24-at-45355-pm-4.jpeg


Αναφορικά με το design του pop-up store, παρατηρούμε πως τα ουδέτερα χρώματα έχουν κυριαρχήσει, γεγονός που κάνει τις συλλογές να ξεχωρίζουν. Το μάρμαρο σε μια περίτεχνη εκδοχή του αποτέλεσε το βασικό υλικό κατασκευής στις περισσότερες γωνίες της boutique, εξασφαλίζοντας με την παρουσία του luxury αύρα όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του.

Ένας «γλυκός» φωτισμός χαρίζει δημιουργεί ατμοσφαιρικό vibe -ρομαντικό και δελεαστικό για τους επισκέπτες-, που απογειώνει τη shopping εμπειρία του. Natural-based επιφάνειες και μικρές «εκρήξεις» χρωμάτων, δημιουργούν ένα ultra chic περιβάλλον, που με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως εκφράζει απόλυτα το σχεδιαστικό DNA της Loewe.

Οι καμάρες που εντοπίζονται σε κάθε όροφο, είναι ένα plus στοιχείο στην αρχιτεκτονική διαμόρφωση της boutique και κάτι το οποίο έχει διατηρεί αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων. Μια ολιστική αγοραστική εμπειρία προσφέρεται απλόχερα σε κάθε fashion lover και traveler που θα επιλέξει τη Μύκονο για τις διακοπές του.

whatsapp-image-2022-05-24-at-45355-pm-2.jpeg
Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της boutique!

Φωτογραφίες: Loewe