fbpixel

Search icon
Search
Παντρεύεστε; Αυτό είναι το απόλυτο χρονοδιάγραμμα φροντίδας της επιδερμίδας για να είστε όμορφες και λαμπερές την ημέρα του γάμου σας
MAGAZINE

Παντρεύεστε; Αυτό είναι το απόλυτο χρονοδιάγραμμα φροντίδας της επιδερμίδας για να είστε όμορφες και λαμπερές την ημέρα του γάμου σας

Oι προτάσεις της Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου Έλενας Ραδοπούλου στις υποψήφιες νύφες


6 μήνες πριν

Προγραμματίστε έγκαιρα ένα ραντεβού στον δερματολόγο, καθώς το στρες της προετοιμασίας μπορεί να πυροδοτήσει φλεγμονώδεις ασθένειες του δέρματος, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται ικανό χρόνο θεραπείας -ο κύκλος ζωής των κυττάρων της επιδερμίδας είναι ένας μήνας. Αν δεν πάσχετε από κάποια δερματοπάθεια, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό για τη δημιουργία ενός πλάνου θεραπειών, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

5 μήνες πριν

Ξεκινήστε Laser αποτρίχωσης με Alexandrite 755nm, ώστε να ξεφορτωθείτε την επίμονη τριχοφυΐα για πάντα. Οι συνεδρίες γίνονται ανά 6 εβδομάδες περίπου. Εμπιστευθείτε ένα κέντρο με επώνυμο Laser, έμπειρους γιατρούς κι εκπαιδευμένους συνεργάτες, διότι την ημέρα του γάμου σας σίγουρα δε θέλετε να έχετε σημάδια από εγκαύματα ή δυσχρωμίες. Μην επιλέγετε με βάση την τιμή, καθώς συχνά το πολύ φθηνό το πληρώνουμε ακριβότερα σε βάθος χρόνου.

4 μήνες πριν

Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα Laser ανάπλασης Fractional CO2 ώστε το δέρμα να έχει χρόνο να αποθεραπευτεί και να λάμψει. Στο ιατρείο μας, το Laser αυτό συνδυάζεται με αυτόλογες (PRP- Vampire Lift) ή ετερόλογες (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) μεσοθεραπείες και ολοκληρώνεται με φωτό-δυναμικές θεραπείες, όπου ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας επιλέγεται το κατάλληλο μήκος κύματος φωτός. Επίσης, μπορεί να γίνει σχεδιασμός για πιθανή έγχυση filler υαλουρονικού οξέος για τόνωση των ζυγωματικών, του πηγουνιού και της γνάθου, καθώς οι νύφες θέλουν να βγαίνουν υπέροχες στις φωτογραφίες.

brides.jpg

3 μήνες πριν

Οπωσδήποτε χρειάζεται ραντεβού με τον δερματολόγο για την επιλογή του σωστού skincare για να αναδειχθεί το make up σας αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Είναι, επίσης, η δανική περίοδος να ασχοληθείτε με το σώμα σας και να αντιμετωπίσετε προβλήματα τοπικού πάχους. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε -σε αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα- το Laser αναίμακτης λιποαφαίρεσης Sculpsure, με το οποίο, μετά από μια ευχάριστη συνέδρια 25’, καταστρέφεται τουλάχιστον το 25% των λιποκυττάρων. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα κρυολιπόλυσης για τις ασθενείς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο οικονομικό. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης διαρκεί μια ώρα. Ακολουθεί έντονο μασάζ και τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και αποβάλλονται με τη λέμφο. Οι μέθοδοι λιποαφαίρεσης συνδυάζονται τέλεια με τις θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων Venus Legacy. Με εξατομικευμένα πρωτόκολλα αντιμετωπίζεται η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα.

2 μήνες πριν

Είναι η ώρα να γίνει μια θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης για την αντιμετώπιση δυναμικών ρυτίδων έκφρασης των μετώπου, μεσόφρυου, ματιών (πόδι χήνας), αλλά και για πιο off label χρήσεις, όπως η καταπολέμιση του ουλικού χαμόγελου, η ανύψωση των φρυδιών (Τoxin Brow lift), η ανόρθωση του περιγράμματος προσώπου (Nefertiti Lift). Είναι η ώρα να τελειοποιηθούν οι θεραπείες ενίσχυσης των όγκων του προσώπου με υαλουρονικό οξύ σε μάγουλα, ζυγωματικά και χείλη. Η διόρθωση του περιγράμματος γίνεται, επίσης, με το σύστημα κλασματικών ενέσιμων ραδιοσυχνοτήτων. Στο ιατρείο διαθέτουμε το Vivace RF Microneedling -το μόνο με έγκριση από τον αμερικανικό FDA. Η θεραπεία προσφέρει λάμψη στο δέρμα, ανόρθωση του περιγράμματος, σμίκρυνση των πόρων -συνιστάται και για τις μαμάδες για την όμορφη στιγμή των παιδιών τους.

bridal-make-up-WhzHR.jpg

1 μήνας πριν

Είναι ο μήνας όπου μπορεί να γίνει ένας δερματολογικός καθαρισμός με απομάκρυνση σμήγματος. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να γίνουν κάποιες συνεδρίες υδρο-δερμοαποξέσεων hydrafacial, που συνδυάζονται τέλεια με φωτο-δυναμικές θεραπείες για έξτρα λάμψη.

1 εβδομάδα πριν

Προτείνεται η θεραπεία ενυδάτωσης με ειδικά προϊόντα. Χαλαρώστε και απολαύστε την όμορφη μέρα σας!

radopoulou.jpg

Eυχαριστούµε τη ∆ερµατολόγο - Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

Info: Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύθηκε στη ∆ερµατολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technisches Universität München. Είναι πιστοποιηµένη εφαρµοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εµφυτευµάτων µε υαλουρονικο οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της µεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιµης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσµα της κλινικής ∆ερµατολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής ∆ερµατολογίας.

Ιατρείο: Παλαιών Πατρών Γερµανού 2, τηλ. 2310 272255

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ GLOW 157 ΜΑΡΤΙΟΣ 2020