fbpixel

Search icon
Search
Παλεύετε να χάσετε ακόμα τα κιλά των γιορτών; Έτσι θα τα καταφέρετε
MAGAZINE

Παλεύετε να χάσετε ακόμα τα κιλά των γιορτών; Έτσι θα τα καταφέρετε

H Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου, απαντά ποιος συνδυασμός τεχνολογιών αδυνατίσματος επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα


Μετά τις ημέρες των εορτών, κι ενώ προσπαθούμε να επανέλθουμε στο κανονικό πρόγραμμά μας, οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πάρει κάποια κιλά την εορταστική περίοδο. Με πρώτο όπλο τη σωστή διατροφή, δείτε τι άλλο μπορεί να γίνει για να φύγουν αυτά τα ενοχλητικά περιττά κιλά.

Laser sculpsure: μη επεμβατική laser λιπόλυση

Για μόνιμη καταστροφή των λιπωδών κυττάρων προτείνουμε την αναίμακτη αφαίρεση με το διοδικό Laser Sculpsure. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που εκπέμπει στα 1064 nm με επιλεκτική διείσδυση στα λιποκύτταρα της υπό θεραπεία περιοχής, καταστρέφοντας κατά μέσο όρο το 25% αυτών, στη διάρκεια μιας ευχάριστης συνεδρίας 25΄. Η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται αποκλειστικά από αυτά τα κύτταρα κι όχι από την επιδερμίδα. Με τη χρήση του μηχανήματος αποφεύγονται τυχόν επιπλοκές που θα μπορούσαν να γίνουν σε πιο επεμβατικές μεθόδους (χαλάρωση δέρματος, αφαίρεση μεγάλης ποσότητας λίπους, έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού), καθώς το λίπος αφαιρείται σταδιακά και το δέρμα ακολουθεί ομαλά την καταστροφή του. Είναι σημαντικό, επίσης, ότι γίνεται χωρίς νάρκωση. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή στις 6 εβδομάδες και ολοκληρώνονται σε διάστημα 3 μηνών. Το μηχάνημα είναι εγκεκριμένο από τον αμερικανικό FDA για περιοχές όπως το διπλοσάγονο, η περιοχή της κοιλιάς, οι μηροί και τα μπράτσα.

Κρυολιπόλυση: Μείωση του τοπικού πάχους κατά 25%

Σε αυτήν την μέθοδο χρησιμοποιούμε τη δύναμη του ψύχους στα λιποκύτταρα. Κατά τη διάρκεια μιας 60λεπτης συνεδρίας οι κεφαλές της κρυολιπόλυσης αγκαλιάζουν τις προβληματικές περιοχές, χωρίς να τις αναρροφούν με ένταση, ούτως ώστε να αποφευχθούν δυσαρμονίες μεταξύ των περιοχών όπου εφαρμόστηκε ή όχι η τεχνική. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω της λεμφικής οδού και τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται έπειτα από 6 εβδομάδες με τα τελικά να είναι ορατά στους 3 μήνες. Με αυτήν τη μέθοδο καταστρέφεται το 25% των λιποκυττάρων.

b74b273a-9f04-4af3-b02b-6180c2c2d2d2.jpeg

Venus legacy: Ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη

Σε όλες τις μεθόδους λιπόλυσης συστήνονται συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων για σύσφιγξη του δέρματος. Το Venus legacy είναι μια πολυπολική ραδιοσυχνότητα που συνδυάζει και μαγνητικό παλμό και λεμφικό μασάζ. Είναι το πρώτο μηχάνημα που πήρε έγκριση από τον FDA.Προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, διότι, λόγω των πολλών μηχανισμών που διαθέτει, εισβάλλει σε μεγαλύτερο βάθος στο δέρμα κι εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου. Μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού συσφίγγοντας και προκαλώντας κολλαγονογένεση, πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και της μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση. Συστήνονται 8-10 εβδομαδιαίες συνεδρίες για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Emslim: Αύξηση μυών, μείωση λίπους

Πρόκειται για την απόλυτη θεραπεία σύσφιγξης, λιποδιάλυσης κι ανόρθωσης με την τεχνολογία των μαγνητικών κυμάτων. Το Emslim είναι το πλέον σύγχρονο μηχάνημα για μη επεμβατικό αδυνάτισμα με medical CE, πιστοποιημένο από την ΕΕ. Χτίζει μυς και καίει λίπος, αφού μια 30λεπτη συνεδρία ισοδυναμεί με 20.000 sit-ups! Η υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητική διέγερση προσφέρει συνεχή συστολή μυών χωρίς χαλάρωση, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν αδιάκοπα σε μέγιστο βαθμό. Ιδανικό για αδυνάτισμα, σύσφιγξη του δέρματος κι αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Θεραπεύονται οι περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των μπράτσων και των γλουτών. Συστήνονται περίπου 10 θεραπείες ανά περιοχή.

69120bab-bc4b-4b39-bc77-aac031e7f4fe.jpeg

Ευχαριστούμε την ιατρό Δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικεύθηκε, επί πενταετία, στη δερματολογική και αλλεργιολογική κλινική του Technische Universität München και σε θέματα ιατρικής αισθητικής. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας μπότοξ, των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό και της μεσοθεραπείας, καθώς και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 272255radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022