fbpixel

Search icon
Search
Over 40s: Τα χειμερινά κομμάτια που θα απογειώσουν όλες τις εμφανίσεις σας
THE LOOK

Over 40s: Τα χειμερινά κομμάτια που θα απογειώσουν όλες τις εμφανίσεις σας

Winter trends που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε


Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το λέμε με κάθε ευκαιρία ότι η μόδα, ηλικία δεν κοιτά. Μάλιστα οι over 40s fashionistas αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης τόσο για τους ειδικούς όσο και για τους fashion lovers, καθώς το στιλ που παρουσιάζουν είναι μοναδικό και τις κάνει να ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά.

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνισή του για τα καλά και τα ζεστά ρούχα γίνονται ολοένα και πιο απαραίτητα όσο περνάνε οι μέρες. Για πολλές από εσάς τα χειμερινά σύνολα μπορεί να σας δυσκολεύουν. Γι’ αυτό το λόγο, κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τι φοράνε οι stylish γυναίκες αυτής της ηλικιακή ομάδας. Πρόκειται για κομμάτια και ιδέες που μπορούν να υιοθετηθούν απ’ όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα ποια δεκαετία της ζωής τους διανύουν.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γνωρίστε τα χειμερινά κομμάτια που επιλέγουν οι over 40s Instagrammers και εντάξτε τα σε όλες σας τις εμφανίσεις!

Wool coats

over-40s-1.jpg
Style du monde

Τα παλτό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών συνόλων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό και κομψό από ένα wool coat για την περίοδο που διανύουμε. Μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση κι αυτό μας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο οι over 40s γυναίκες. Για να διατηρήσετε τη διαχρονική αισθητική του αλλά και για να σας προσφέρει ευελιξία δεν έχετε παρά να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι, το καμηλό ή το μπεζ. Για μοντέρνες και φωτεινές πινελιές, οι έντονοι τόνοι είναι ιδανικοί.

Leather

over-40s-4.jpg
Image source: @tamumcpherson

Οι άνθρωποι της μόδας έχουν δείξει τον ενθουσιασμό τους εδώ και αρκετούς μήνες για τα δερμάτινα κομμάτια, σε όλα τα σχέδια. Από την άλλη πλευρά οι fashionistas έχουν πάθει «εμμονή» μαζί τους και δε διστάζουν να τα χρησιμοποιούν σε πλήθος εμφανίσεων, χαρίζοντας μας καταπληκτικές ιδέες για να τα επιλέξουμε στα every day looks μας. Οι γυναίκες που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, έχουν προσαρμόσει με άριστο τρόπο αυτήν την τάση στα σύνολα τους, κάτι το οποίο προτείνουν να κάνουμε κι εμείς. Βρείτε το σχέδιο και το χρώμα που σας ταιριάζει και μη διστάσετε να δημιουργήσετε εικόνες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Chunky sole boots

overs-40s-5.jpg
Image source: @slipintostyle

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ένα από τα μεγαλύτερα boot trends έχει τεράστια δυναμική στις over 40s. Οι μπότες με τη χοντρή σόλα είναι πολύ πρακτικές για το χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν πολύ στιλ με μία μόλις κίνηση. Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των κοριτσιών του street style, οι οποίες τις επιλέγουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, με όλα τους τα κομμάτια από καθημερινά τζιν παντελόνια μέχρι βραδινά φορέματα και glam αισθητική.

Knit polos

over-40s-6.jpg
Image source: @lisa.aiken

Η αλήθεια είναι πως τα πλεκτά με γιακάδες αποτελούν μία «νότα» ανανέωσης ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα it girls, τα οποία τα έχουν λατρέψει τόσο για τα σύνολά τους εντός όσο και εκτός σπιτιού. Είναι ένα κομμάτι το οποίο μπορείτε να εντάξετε πολύ εύκολα στα outfit σας. Λατρεύουμε να τα συνδυάζουμε με λευκά τζιν παντελόνια και ένα ζευγάρι μπότες ή loafers. Για να κάνετε παραπάνω layering μπορείτε να δέσετε ένα πουλόβερ στους ώμους σας.

Knit midi-length dresses

over-40s-2.jpg
Image source: @greceghanem

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις, τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα πλεχτά φορέματα κατέχουν μία πολύ υψηλή θέση σ’ αυτές για τη χειμερινή περίοδο. Σκεπτόμενες το πόσο άνετα και πρακτικά είναι δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε γιατί συμβαίνει αυτό. Μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία πολύ όμορφη σιλουέτα ενώ το πλήθος σχεδίων και χρωμάτων μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα στιλ ανεξαρτήτως ηλικίας.

Fuzzy house shoes

overs-40s-3.jpg
Image source: @venswifestyle

Ένα από τα κομμάτια που μας απασχολούν πιο πολύ τον τελευταίο καιρό, είναι το σχέδιο των υποδημάτων που μπορούμε να φορέσουμε εντός σπιτιού. Τα μαλακά και χνουδωτά slippers αποτελούν μία πολύ συχνή επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν να παραμένουν stylish όπου κι αν βρίσκονται. Δεν είναι λίγες αυτές που τολμούν να τις επιλέξουν και στις πρωινές τους εξόδους. Μπορεί να μην κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας με την πρώτη ματιά, αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει.