fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Over 40s: 9 beauty προϊόντα για λαμπερό & νεανικό δέρμα

Όλα τα απόλυτα must-have καλλυντικά στο νεσεσέρ της σεζόν


Over 40s: 9 beauty προϊόντα για λαμπερό & νεανικό δέρμα

Δεν ξεχνάτε σίγουρα την πρώτη φορά που ξεκινήσατε να επενδύετε σε beauty προϊόντα. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και σίγουρα η ρουτίνα σας απαιτεί ακόμη περισσότερες τροποποιήσεις. Άλλωστε το ταξίδι στον κόσμο των προϊόντων, ξέρετε καλά, πως είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά. Και με τις νέες φόρμουλες που πλέον υπάρχουν είναι βέβαιο πως γίνεται ακόμη πιο fancy. Πολυτέλεια, προσοχή στα συστατικά, συνδυασμοί που κάνουν τη διαφορά και έμφασης στην αποτροπή της γήρανσης είναι μερικά μόνο από αυτά που χρειάζεστε. 

Είμαστε σίγουρες, λοιπόν, πως τα προϊόντα και τα tips που συγκεντρώσαμε θα γίνουν και ο δικός σας απόλυτος οδηγός. 

over-40s-style1.jpg


Επενδύστε σε ένα serum με αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά - συγκεκριμένα οι βιταμίνες C και E - λειτουργούν εξαιρετικά για την αποτροπή των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από τη UVA και UVB ακτινοβολία, λειτουργώντας σχεδόν ως βοηθός του αντηλιακού. Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι τα ποιοτικά αντιοξειδωτικά θα βοηθήσουν στην επιδιόρθωση και την πρόληψη περαιτέρω βλάβης του δέρματος. 

Δώστε σημασία στη ρετινόλη

Αποθηκεύστε τη βιταμίνη C για το πρωί. Σκεφτείτε την σαν το καθημερινό σας ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού. Αντ 'αυτού, επιλέξτε μια μορφή βιταμίνης Α-ρετινοειδή ή ρετινόλη, όπως είναι επίσης γνωστή, για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς. Θα σας αλλάξει την υφή, θα κάνει πρόληψη για τις ρυτίδες και θα εξαλείψει τις μικρές που άρχισαν να εμφανίζονται. 

 Retinol time

Retinol time

Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie, Sephora

BUY ME
 What you need

What you need

Ufo 2, Foreo, Sephora

BUY ME
 Antioxidate me

Antioxidate me

Ορός Βιταμίνης C, Tzimas Cosmetics

BUY ME

Ενυδατωθείτε όσο συχνά χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας

Αφού στεγνώσει ο ορός σας (περιμένετε περίπου πέντε λεπτά), εφαρμόστε ένα καλό στρώμα ενυδατικής κρέμας στο δέρμα σας. Η παραγωγή ελαίων επιβραδύνεται μετά την ηλικία των 40 ετών, οπότε θα πρέπει να αναπληρώνετε πιο συχνά. Χρησιμοποιήστε φυσικά προϊόντα με περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ. 

Φοράτε πάντα SPF

Οποιοσδήποτε δερματολόγος θα πει ξανά και ξανά ότι η καθημερινή εφαρμογή ενός UVA/UVB SPF 30 ή και περισσότερο είναι το απόλυτο εργαλείο για την πρόληψη τυχόν μελλοντικών βλαβών ή σημαδιών γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Ωστόσο, νέα έρευνα από το 2016 διαπίστωσε ότι τα συστατικά του αντηλιακού μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην αναστροφή των σημείων γήρανσης. 

over-40-3.jpg

Επιλέξτε μια ξεχωριστή κρέμα νύχτας

Ενώ σκέφτεστε πως ακριβώς θα δημιουργήσετε τη beauty ρουτίνα σας, βρείτε μια κρέμα νύχτας που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματός σας. Αυτές οι ενυδατικές κρέμες τείνουν να είναι λίγο βαρύτερες και περιέχουν αποφρακτικά συστατικά, τα οποία σας βοηθούν να "κατωχυρώσετε" στην υγρασία ενώ κοιμάστε. Πολλές περιέχουν επίσης αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στον κύκλο του δέρματος και των κυττάρων.

Ή δοκιμάστε αντ 'αυτού ένα λάδι προσώπου

Τα face oils δεν είναι μόνο μια τάση - είναι ένας αποδεδειγμένα ευεργετικός τρόπος για να ενυδατώνετε το δέρμα, ειδικά πριν πάτε για ύπνο. Τοποθετήστε, λοιπόν, όλες τις κρέμες σας και βάλτε το από πάνω για να κλειδώσει την υγρασία. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε κάποιο με υπέροχο άρωμα. 

Χρησιμοποιείτε πάντα κρέμα ματιών

Αν δεν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν τις κρέμες ματιών, τότε τα 40 είναι μια υπέροχη ηλικία για να το σκεφτείτε ξανά. Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και επομένως πιο απαλό, απαιτεί διαφορετική αποτελεσματικότητα και μίγμα συστατικών από ό, τι το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αποκτήστε bonus πόντους αποθηκεύοντας την στο ψυγείο για να συσφίξετε τα αιμοφόρα αγγεία και για να μειώσετε τις φουσκωμένες σακούλες το πρωί.

Μια στοχευμένη μάσκα την εβδομάδα

Για να μεγεθύνετε πραγματικά τις προσπάθειες περιποίησης της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιήστε τη βοήθεια μιας μάσκας προσώπου κάθε εβδομάδα για να δείτε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα. Αναζητήστε φόρμουλες που έχουν σχεδιαστεί για να συσφίγγουν, να φωτίζουν, να ανασηκώνουν ή να λειαίνουν την επιδερμίδα. 

  Revitalization and hydration

Revitalization and hydration

Research Crème Concentrate, Tom Ford, Hondos Center

BUY ME
 SPF power

SPF power

Invisible Natural Protection SPF30, Grown Alchemist, Attica

BUY ME
 Relaxed look

Relaxed look

365 Skin Repair Youth Memory Night Cream, Lancaster, Attica

BUY ME
 Precious oil

Precious oil

Cure-Active, Skinlabo

BUY ME
 3 in 1

3 in 1

CC Eye À La Centella Asiatica, Erborian, Sephora

BUY ME
 Moisturizing night mask

Moisturizing night mask

Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, Waso, Shiseido, Attica

BUY ME