fbpixel

Search icon
Search
Oscars 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς
MAKE UP

Oscars 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Όσα ξεχωρίσαμε από την εντυπωσιακή τελετή των 94ων βραβείων


Λάμψη, συγκίνηση, απρόοπτα και πολλές, δυνατές στιγμές. Η 94η απονομή των βραβείων Oscar, τα είχε όλα! Ήταν μία γεμάτη βραδιά, με πολλές άκρως εντυπωσιακές παρουσίες. Οι celebrities έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι η αλήθεια είναι, πως μας χάρισαν πολλά, διαφορετικά looks που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Κάνοντας focus ιδιαίτερα στο beauty κομμάτι της βραδιάς, ξεχωρίσαμε τα looks που αξίζουν ένα... ξεχωριστό βραβείο και σας τα παρουσιάζουμε.

Εμφανίσεις που κέρδισαν μία θέση στην καρδιά μας!

Lupita Nyong'o

lupita-nyongo.webp

Η Lupita Nyong'o γνωρίζει πολύ καλά πώς να συγκεντρώνει επάνω της όλα τα βλέμματα και δεν είναι τυχαίο, ότι πάντα κλέβει την παράσταση. Ωστόσο, φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της! Εμπιστεύτηκε τον πασίγνωστο, hairstylist Vernon François, που επιμελήθηκε το styling των μαλλιών της ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, αλλά αυτό που μας άρεσε περισσότερο από όλα, ήταν το super-radiant δέρμα της! Η Nyong'o, έμοιαζε πιο λαμπερή από ποτέ, επιλέγοντας μία shimmery σκιά, που τοποθετήθηκε στο κινητό της βλέφαρο κι άφησε τα κατακόκκινα χείλη της, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, red lip, με τον makeup artist της Lancôme, Nick Barose, να επιμελείται το συνολικό της look.

Zendaya

zendaya.jpeg

Το απόλυτο cool-girl, που δε χρειάζεται πολλά για να βρεθεί στο επίκεντρο και να μαγνητίσει τα βλέμματα. Η Zendaya, κέρδισε -δικαίως- μία θέση στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των Oscars και κατάφερε να ξεχωρίσει, επιλέγοντας το απόλυτο soft glam look. Έδωσε έμφαση στις βλεφαρίδες της κι ένταση στο βλέμμα της, επιλέγοντας ένα ασημί smokey eye-look κι έντονες γυαλάδες, που σε συνδυασμό με τα glossy χείλη της, της χάρισαν έναν sexy χαρακτήρα κι ανέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Όσον αφορά στα μαλλιά της, ήταν πιασμένα ψηλά, με τον hairstylist, Antoinette Hill να επιμελείται το χτένισμά της, σε μία συνολικά glamorous εμφάνιση με αέρα... Hollywood.

Kristen Stewart

kristen-stewart.webp

She did it like a rockstar! Η Kristen Stewart έκανε αισθητή την εμφάνισή της στη λαμπερή βραδιά, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και φυσικά, ξεχώρισε και για το ιδιαίτερο beauty look της. Η ηθοποιός, επέλεξε ένα wet wavy look και βαθιά χωρίστρα στο πλάι, κάνοντας τη διαφορά και πόνταρε σε ένα glam makeup, με το super-sexy winged-out smoky eye και τα nude χείλη της, να ολοκληρώνουν ιδανικά τη συνολική της εμφάνιση.

Zoë Kravitz

zoe-kravitz.jpg

Η Zoë Kravitz ήταν ίσως πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Σε μία εμφάνιση που -κατά γενική ομολογία- είχε αέρα... Audrey Hepburn. Η ηθοποιός, που φόρεσε μία εντυπωσιακή δημιουργία του Yves Saint Laurent, επέλεξε ένα slicked back hairstyle, με αυστηρή φράντζα, το οποίο επιμελήθηκε η Nikki Nelms, ενώ η αγαπημένη της, makeup artist, Nina Park δημιούργησε το απόλυτο romantic makeup, τοποθετώντας ροζ shimmery σκιές στα μάτια της, σε συνδυασμό με μαύρο eyeliner. Τη διαφορά, για μία ακόμη φορά, έκαναν τα πυκνά, bold φρύδια της, ενώ για τα χείλη της, επέλεξε μία nude απόχρωση.

Nicole Kidman

nicole-kidman.webp

Τι μπορεί να πει κανείς για την Nicole Kidman; Δεν είναι τυχαίο, ότι εδώ και χρόνια οι εμφανίσεις της αποτελούν θέμα συζήτησης και πηγή έμπνευσης, για πολλές γυναίκες. Η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια, φημίζεται για το μοναδικό της γούστο και κατάφερε κι αυτή τη φορά, να κάνει τη διαφορά. Η Kidman είπε «ναι» στα κόκκινα χείλη, που διαχρονικά αποτελούν την απόλυτη sexy επιλογή, για όλες μας. Η μαύρη mascara, τόνισε όσο χρειαζόταν τα μάτια της, ενώ και τα νύχια της, ήταν βαμμένα στην ίδια κατακόκκινη απόχρωση, με τα χείλη της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στο πλάι, αφήνοντας μερικές αφέλειες.

Ariana Debose

arianadebose.webp

Με την εμφάνισή της στα Oscars, η Ariana Debose ήρθε να μας υπενθυμίσει, πως διαθέτει μία θέση στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες αυτή τη στιγμή στο χώρο του θεάματος. Περισσότερο απ΄όλα , αυτό που μας άρεσε, ήταν η super-radiant επιδερμίδα της, καθώς το πρόσωπό της κυριολεκτικά, έλαμπε! Το pixie cut που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, αποτελεί την απόλυτη πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να πειραματιστεί και να δοκιμάσει ένα νέο, fresh look, ενώ για την εμφάνισή της στην σπουδαία βραδιά, επέλεξε ένα έντονο, smokey eye, με την makeup artist, Andrea Tiller, να βάζει την υπογραφή της στο άκρως εντυπωσιακό look.