fbpixel

Search icon
Search
One stop women’s Health care: Η Οikonomou Clinic προσεγγίζει την υγεία της κάθε γυναίκας ολιστικά
MAGAZINE

One stop women’s Health care: Η Οikonomou Clinic προσεγγίζει την υγεία της κάθε γυναίκας ολιστικά

Iδρύθηκε το 2017 από τον Πλαστικό κι Επανορθωτικό Χειρουργό Dr. Δημήτρη Οικονόμου και τον Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο Dr. Zήνωνα Oικονόμου, με βάση τη σύγχρονη φιλοσοφία και μορφή των νέων ιατρικών κέντρων παγκοσμίως


Ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού, το Oikonomou Clinic ξεχωρίζει, προσεγγίζοντας τη γυναίκα ολιστικά και προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών υψηλής εξειδίκευσης. Οι δύο ιατροί ακολουθούν παράλληλη πορεία, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στον χώρο της Ιατρικής: ολοκληρώνουν τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές τους, καθώς και τη διδακτορική τους διατριβή με άριστα στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ειδικεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, συμπράττουν ιατρικά στον ίδιο χώρο, με απόλυτη αφοσίωση στην επιστήμη τους, αλλά και αδιάλειπτη επιθυμία για συνεχή εξέλιξη, ο καθένας στην ειδικότητά του.

oikonomou-073.jpg

The Plastic Surgeon

Ο Dr. Δημήτρης Οικονόμου πορεύεται καθημερινά με στόχο την ασφάλεια των ασθενών και την επίτευξη φυσικών αποτελεσμάτων, μέσα από έναν μοναδικό συνδυασμό χειρουργικών δεξιοτήτων, πρωτοποριακών εφαρμογών και εξειδικευμένων μηχανημάτων. Προσφέρει όλο το φάσμα της Αισθητικής Πλαστικής κι Επανορθωτικής Χειρουργικής και ασχολείται ιδιαιτέρως με την αποκατάσταση του μαστού σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή ή άλλες ογκολογικές επεμβάσεις. Διαθέτει και χρησιμοποιεί τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα laser αποτρίχωσης, κρυολιπόλυσης, fractional θεραπειών, καθώς και ανάπλασης και σύσφιγξης δέρματος. Παράλληλα, επιβλέπει την ομάδα των εξειδικευμένων αισθητικών του, παρέχοντας το μέγιστο εύρος υπηρεσιών αισθητικής και προϊοντικών θεραπειών προσώπου και σώματος.

The gynecologist

Ο Dr. Ζήνων Οικονόμου παρέχει καθημερινά όλες τις υπηρεσίες της σύγχρονης Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Με όπλο τη μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση στην επιστήμη του και με γνώμονα την αφοσίωση στην έγκυο, προσφέρει διαρκή φροντίδα και υποστήριξη κατά τη διάρκεια την κύησης και της λοχείας. Αναλαμβάνει την παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου, καθώς αποτελούν το αντικείμενο της εξειδίκευσής του. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συμβάλλουν στη διάγνωση και θεραπεία γυναικολογικών και μαιευτικών προβλημάτων.

oikonomou-084.jpg

Στο ιατρείο παρέχεται, επίσης, η επαναστατική θεραπεία ανάπλασης του κόλπου με εξειδικευμένο fractional laser για την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων και της ξηρότητας του κόλπου.

The space

Το Oikonomou Clinic κλέβει τις εντυπώσεις ως ένας χώρος υψηλού design, λειτουργικότητας και αισθητικής. Σχεδιασμένο από τις Καλλιόπη Λίμπου & Ρενάτα Δούμα των Αlignarchitects, το Oikonomou Clinic αποπνέει τη φιλοσοφία των ιατρών του στο έπακρο, για τους οποίους η κάθε γυναίκα ασθενής είναι μοναδική και πολύτιμη. Στόχος του είναι η δημιουργία σχέσεων ζωής και εμπιστοσύνης μέσω της παροχής ενδεδειγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών.

oikonomou-015.jpg
Zήνων και Δημήτρης Oικονόμου

Info

Dr. Δημήτρης Οικονόμου MD, MBBS, PhD

Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Αδριανουπόλεως 6, 55133, Θεσσαλονίκη | Πλουτάρχου 18, 10675, Κολωνάκι, Αθήνα, Τηλ. 2310 420490, 6945 372626, droikonomou@yahoo.co.uk, www.oikonomouclinic.gr

Dr. Ζήνων Οικονόμου MD, PhD

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος, Αδριανουπόλεως 6, 55131, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 420491, 6974 649802, ikonomouzenon@hotmail.com, www.oikonomouclinic.gr

Φωτογραφία: Έκτορας Νικολάκης, pov studio

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021