fbpixel

Search icon
Search
Όλοι οι τρόποι για να φορέσετε το πιο κομψό χρώμα της χρονιάς και το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Όλοι οι τρόποι για να φορέσετε το πιο κομψό χρώμα της χρονιάς και το καλοκαίρι

Οι αποχρώσεις του καφέ χαρίζουν υπέροχες επιλογές σε όλα τα σύνολα


Υπάρχουν κάποια χρώματα που ανήκουν στην κατηγορία των «παρεξηγημένων». Μάλιστα μερικές δεκαετίες πριν ήταν από τις πολύ σπάνιες επιλογές των ειδικών και των fashion lovers. Ευτυχώς όπως όλοι οι τομείς έτσι και ο χώρος της μόδας εξελίσσεται και επιλέγει να «δίνει» ευκαιρίες χωρίς να αποκλείει εξ’ αρχής στοιχεία και κομμάτια. Άλλωστε όλα κρίνονται εκ τους αποτελέσματος.

Εάν αποφασίσετε να φορέσετε μία σκούρα απόχρωση στα καλοκαιρινά σας σύνολα, τότε αυτή θα είναι ανάμεσα στους τόνους του μαύρου και του μπλε. Δε σας αδικούμε καθώς αυτά τα διαχρονικά χρώματα ταιριάζουν υπέροχα σε όλες τις γυναίκες, είναι απόλυτα chic κι όσον αφορά το καλοκαίρι κάνουν φανταστική αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Φέτος το καλοκαίρι όμως, με όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας ίσως έχει έρθει η στιγμή να αλλάξετε κι εσείς και να «βγείτε» γενικότερα από το ασφαλές κατά τ’ άλλα comfort zone σας.

Το καφέ θεωρείται μία από τις πιο hot τάσεις για τη περίοδο που διανύουμε. Το είδαμε να κυριαρχεί την άνοιξη κι αυτή η δημοτικότητα του συνεχίζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι εξίσου ευπροσάρμοστο και πραγματικά πολύ ανανεωμένο. Θα έρθετε αντιμέτωπες με πολλές και αρκετές αποχρώσεις του αλλά αυτή που έχει περισσότερη παρουσία στο street style looks είναι η απόχρωση της σοκολάτας. Σημασία βέβαια έχει να ανακαλύψετε αυτή που ταιριάζει στο στιλ και την προσωπικότητά σας και να την απογειώσετε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους πιο απλούς και stylish τρόπους για να εντάξετε τα brown items τόσο στα city όσο και στα beach looks!

1.Ο πρώτος συνδυασμός που μας έρχεται στο μυαλό είναι το καφέ με το λευκό. Η «μουντή» διάθεση τους ενός έρχεται σε μία υπέροχη αντίθεση με τη φωτεινότητα του άλλου, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα απόλυτα αρμονικό σύνολο. Επιλέξτε ένα λευκό τζιν παντελόνι μαζί με καφέ top ή και το αντίστροφο για απλές αλλά μοντέρνες εμφανίσεις. Ολοκληρώστε με αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις.

2.Για όλες εσάς που έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με αυτό το χρώμα και θέλετε να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα φόρεμα σε μία light brown απόχρωση. Αυτός ο τόνος θα σας δώσει το «φως» που έχετε ανάγκη αλλά παράλληλα και την ανανέωση που ψάχνουμε όλες οι γυναίκες. Μπορείτε να προσθέσετε λευκά υποδήματα.

3.Ένα από τα μεγαλύτερα must have θεωρούνται τα printed items. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν ένα πολύ εύκολο τρόπο για να προτιμήσετε το καφέ χρώμα. Μπορείτε να κινηθείτε στα κλασικά και αγαπημένα leopard prints, τα οποία έχουν μέσα τους μεγάλη δόση αυτών των αποχρώσεων. Εάν επιθυμείτε να δώσετε στα σύνολα σας μία πιο vintage αισθητική επιλέξτε button up shits με λαχούρια, τα οποία αποτελούνται από διάφορους καφέ τόνους. Πριν βιαστείτε να αγοράσετε ένα, ψάξτε καλά στη ντουλάπα της μητέρας σας.

4.Κάνοντας μία έρευνα για τα πιο ανατρεπτικά σχέδια στα μαγιό, ανακαλύψαμε πάρα πολλές καφέ επιλογές. Πραγματικά τα σχέδια και οι αποχρώσεις τους είναι ανανεωμένες και ικανές να καλύψουν όλα τα γούστα. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν και επενδύστε σ’ ένα τέτοιο στιλ. Η συμβουλή μας είναι να προσέξετε πάρα πολύ ποιος brown tone ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, έτσι ώστε να μη «χάσει» πόντους ούτε το swimwear ούτε και η σιλουέτα σας.

5.Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι αυτός των διάφορων neutrals και πιο συγκεκριμένα για το χρώμα που «μιλάμε», το καφέ με το μπεζ. Καθώς ανήκουν στην ίδια οικογένεια, ταιριάζουν φανταστικά μεταξύ τους. Επιλέξτε λοιπόν τα βασικά κομμάτια σας να αποτελούνται από αυτά τα χρώματα και «παίξτε» με τα αξεσουάρ. Ένα πορτοκαλί μαντήλι στα μαλλιά σας θα απογειώσει την εμφάνιση σας και θα έχετε ακολουθήσει όλους τους κανόνες της φετινής σεζόν.

6.Φυσικά ένα total brown outfit θα σας χαρίσει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να κινηθείτε σ’ ένα μόνο τόνο για πιο σίγουρες επιλογές αλλά και περιπλέξτε πολλούς μαζί για λίγο πιο fashionable looks.


Κεντρική φωτογραφία: Style du monde