fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις της σεζόν που φοράει η Carrie Bradshaw από τώρα
STYLE PEOPLE

Οι τάσεις της σεζόν που φοράει η Carrie Bradshaw από τώρα

Και μπορείτε να επιλέξετε κι εσείς


Καθώς ο καιρός πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται για τον νέο αυτό κύκλο του Sex and the City, ο οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. Το "And Just Like That", όπως ονομάζεται το remake της σειράς των '90s και '00s που άφησε εποχή, θα επιστρέψει σχεδόν 20 χρόνια μετά από την προβολή του πρώτου κύκλου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Φυσικά, τα φώτα είναι στραμμένα στο απόλυτο fashion icon, Carrie Bradshaw, που υποδύεται η Sarah Jessica Parker και στα σύνολα που θα επιλέξει να φορέσει.

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα είναι ήδη αρκετές κι εμείς έχουμε πάρει μία γεύση. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει όλες τις τάσεις της σεζόν που έχει επιλέξει με τεράστια επιτυχία η Carrie και τις οποίες μπορείτε να εντάξετε κι εσείς στην καθημερινότητά σας.

1. Suits

Image source: @everyoutfitonsatc

Ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν που απασχολεί συνεχώς τις fashionistas, δεν είναι άλλη από τα κοστούμια. Η άλλοτε απαραίτητη πρόταση αποκλειστικά των office looks έχει αποκτήσει μία σημαντική θέση σε όλες μας τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άνεση με τη chic αισθητική. Αυτό απέδειξε με τεράστια επιτυχία και η Sarah Jessica Parker, επιλέγοντας ένα μπορντό κοστούμι με black pumps, ακόμη και για μια βόλτα στο πάρκο. 

2. Statement accessories 

Image source: @everyoutfitonsatc

Όπως θα έχετε αντιληφθεί ήδη, οι fashion lovers θεωρούν τα αξεσουάρ απαραίτητα ακόμα και στα πιο απλά looks. Τη φετινή σεζόν οι επιλογές είναι πολλές και ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Leather gloves, head pieces & scarfs είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν και η Carrie Bradshaw μας έδειξε τον τρόπο πως να τα φορέσουμε όλα μαζί και να παραμείνουμε stylish ακόμα κι όταν κάνουμε δουλειές. Αν μας ρωτάτε, λατρεύουμε τα δερμάτινα γάντια σε έντονες αποχρώσεις κι ανυπομονούμε να τα φορέσουμε. 

3. Midi dress 

Image source: @everyoutfitonsatc

Όλες οι γυναίκες έχουμε την ανάγκη να επιλέγουμε κομμάτια, τα οποία κολακεύουν τη σιλουέτα μας και χαρίζουν ευελιξία. Ένα από αυτά τα σχέδια είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα midi dresses. Μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα items της γκαρνταρόμπας μας, ανάλογα με το στιλ που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Ποιος μπορεί άλλωστε να αντισταθεί στη γαλάζια επιλογή της Carrie, η οποία έχει κάνει τέλειο match με το λευκό blazer και τα sparkly πέδιλα. Ιδανική επιλογή για ένα εντυπωσιακό αλλά συνάμα κομψό night-out στην πόλη. 

4. Loose outfits 

Image source: @everyoutfitonsatc

Αν κάτι μας έχει διδάξει ο τελευταίος χρόνος στον χώρο της μόδας, τότε αυτό είναι πως πρέπει να νιώθουμε απόλυτα άνετα μέσα στα καθημερινά μας σύνολα. Με γνώμονα αυτό, οι loose γραμμές, όπως τα oversized blazers και τα πιο φαρδιά παντελόνια -και οι παντελόνες- έχουν αυξήσει κατά πολύ τη δυναμική τους. Συνδυάστε μεταξύ τους επιλογές αυτής της φιλοσοφίας και δημιουργήστε το πολυπόθητο total loose outfit. Ολοκληρώστε με διαχρονικά it shoes, όπως τα μπλε Manolo Blahnik pumps. 

5. Florals 

Image source: @everyoutfitonsatc

Τα pritns έχουν έρθει για να μείνουν και πλέον δεν κοιτούν εποχές. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και «ένταση» στην εικόνα σας. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και επιλέξτε floral designs ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες του χρόνου. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και εντάξτε το στα καθημερινά σας looks κρατώντας το υπόλοιπο σύνολο σε ήπιες αποχρώσεις όπως nudes.