fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις ομορφιάς του 2021 που σίγουρα θα ακολουθήσουν τα αγαπημένα μας french girls
MAKE UP

Οι τάσεις ομορφιάς του 2021 που σίγουρα θα ακολουθήσουν τα αγαπημένα μας french girls

Πιο επίκαιρες από ποτέ


Όταν ακούτε τον όρο beauty trends από τα κορίτσια της Γαλλίας, πιθανότατα απευθείας εμφανίζεται μπροστά σας μια γυναίκα με όμορφο δέρμα, έντονο κόκκινο κραγιόν και τέλεια, πυκνά καλοσχηματισμένα φρύδια. Ακόμη και αν οι απαιτούμενες μάσκες προσώπου, αποτελούν το νούμερο ένα αξεσουάρ, για τους περισσότερους αυτές οι τάσεις παραμένουν στην επιφάνεια. Όπως, άλλωστε, απέδειξε και η Εβδομάδας μόδας του Παρισιού Spring/Summer 2021 που έγινε το περασμένο φθινόπωρο μπορεί νέα trends να έρχονται στην επιφάνεια αλλά πάντα θα έχουν μια νότα παρελθόντος που θα τα ξεχωρίζει για την κομψότητα τους. 

Αποκωδικοποιήστε όλα όσα θα ακολουθήσουν αυτή τη χρονιά τα french girls και θα δείτε την πιο chic εκδοχή του εαυτού σας να ξεπροβάλλει. 

Μόνο μάσκαρα

mascara-french-girls.jpg

Οι Γαλλίδες ξέρουν καλύτερα από όλες πως το less is more θα αποτελεί πάντα την καλύτερη συμβουλή. Έτσι, και φέτος επέμειναν στην απλή εφαρμογή της μάσκαρα. Για να αποκτήσετε υπέροχες βλεφαρίδες, δε χρειάζεται να είστε ειδικές στην τοποθέτηση των ψεύτικων πρόσθετων ούτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να δοκιμάσετε τα επίμαχα extensions. Μία μάσκαρα για όγκο μπορεί να σας δώσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς καθόλου προσπάθεια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη.

Extra tip: Αντί να απλώσετε την μάσκαρα σε όλο το μήκος της τρίχας, επιμείνετε με το βουρτσάκι στην βάση της βλεφαρίδας κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο.

Το επίμαχο κραγιόν

red-orange-lipstick.jpg

Μπορεί στο άκουσμα των γαλλικών λέξεων το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό να είναι το κόκκινο κραγιόν αλλά οι νέες beauty τάσεις επιβάλλον μια πιο κόκκινο-πορτοκαλί απόχρωση που θα ξεχωρίζει από ένα neutral look και θα σας δίνει την απαραίτητη ζωντάνια στο πρόσωπο. Είναι η απόχρωση κραγιόν, που πλέον δε λείπει από κανένα boudoir, οπότε εάν δεν το έχετε ήδη προμηθευτεί, κάντε το άμεσα.

Γκρι σκιά

gri-skia-mation.jpg

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής και όχι άδικα, αφού αποτελούν το πιο εκφραστικό στοιχείο ολόκληρου του προσώπου. Αν το βλέμμα είναι το ατού σας λοιπόν, γιατί να μην το κάνετε ακόμη πιο ελκυστικό και λαμπερό. Με το γκρι που η Chanel ανέδειξε για μια ακόμη χρονιά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και αστραφτερά makeup looks. Καλύψτε όλο το βλέφαρο με μία γκρι σκιά ή δημιουργήστε ένα κομψό glam smokey eye. Και αν θέλετε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, τότε χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή ένα eyeliner και δώστε ένταση στα μάτια σας.

Εναλλακτική για το eye-liner

eyeliner.jpg


Τα μυστικά για να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή είναι κρυμμένα στην πολλή εξάσκηση. Παρόλα αυτά αυτή τη χρονια μπορείτε να τολμήσετε μια πιο απλή εφαρμογή και να προτιμήσετε την κλασική μαύρη σκιά αντί του υγρού pen. Πάρτε ένα καλό πινέλο με κλίση για τη γωνία και ακολουθήστε κανονικά τις κινήσεις που θα κάνατε με το υγρό eyeliner. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας δώσει μια όψη που σίγουρα δε θα θυμίζει τις τέλειες γραμμές αλλά θα προσδίδει στο beauty look που θα επιλέξετε την απαραίτητη ανεμελιά. 

Λίγες μπούκλες

le-brushing-ondule-de-bar-refaeli.jpg

Η parisian chic αισθητική επιβάλει τις μπούκλες που όλες λατρέψατε στη σειρά Emily in Paris. Ακόμη και αν πλέον όλα γίνονται μέσω Zoom προσπαθήστε να τις εντάξετε στην καθημερινότητα σας για να αλλάξετε πρωταρχικά τη διάθεση σας. Τυλίξτε μια τούφα από τη ρίζα γύρω από την ισιωτική σας και πηγαίνετέ την σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην άκρη της και να την αφήσετε. Αφού τις ψεξάσετε με λακ το μόνο που μένει είναι να τις χτενίσετε για να χάσουν το στημένο σχήμα τους και δείχνουν πιο φυσικές. Μέσα σε 10 λεπτά θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.  

Ξανά αλογοουρά

elle-ferguson.jpg

Όπως διαμορφώνονται οι τάσεις στην πρωτεύουσα της μόδας, στο Παρίσι, οι messy αλογοουρές αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή να εντάξετε τα αξεσουάρ στο look σας. Χαρακτηριστικά, όπως βλέπετε και στην εικόνα μπορείτε να δέσετε τα μαλλιά σας φιόγκο με μία μαύρη κορδέλα, κερδίζοντας έξτρα πόντους στο styling και κρύβοντας παράλληλα το κοινό λαστιχάκι. Μην ξεχνάτε, άλλωστε πως αυτό το bed-time look απομυθοποιήθηκε και έγινε η πιο cool chic επιλογή ακόμη και για τις red carpet εμφανίσεις.

Όλα φυσικά

french-girls-1.jpg

Αν ανέδειξε κάτι η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τότε αυτό ήταν σίγουρα πως όλες οι γυναίκες οφείλουν να κάνουν embrace την πιο φυσική πλευρά του εαυτού τους. Σγουρά μαλλιά, ατημέλητες μπούκλες, απαλό ρουζ και στυλ που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο αποτελούν μόνο λίγα από τα πρότυπα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε πιο «εσείς» από ποτέ σε ένα κόσμο που επιβάλει τάσεις, νέες πραγματικότητες και προκλητικές αλλαγές. Be you!