fbpixel

Search icon
Search
Oι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά
ARTS & CULTURE

Oι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά

Απολαυστικές παραγωγές και ενδιαφέροντα cast που θα μας κρατήσουν συντροφιά στους κινηματογράφους


Αγαπημένη ασχολία των καλοκαιρινών μηνών είναι το σινεμά - και δε το θερινό. Οι αμερικάνικες Χολυγουντιανές παραγωγές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ από τη μεγάλη οθόνη παρελαύνουν διάσημα ονόματα, τα οποία δημιουργούν διάφορα cast υψηλών αξιώσεων. Παρακάτω, ανακαλύψαμε τις ταινίες που μπορείτε τώρα να απολαύσετε στους κινηματογράφους της χώρας, είτε σε μια αγαπημένη υπαίθρια αίθουσα είτε όχι!

Οι Μηχανόβιοι

«Οι Μηχανόβιοι» απεικονίζουν μία επαναστατική περίοδο στην Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές. Μετά από μία τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, η πεισματάρα Κάθι (Τζόντι Κόμερ) έλκεται αναπόφευκτα από τον Μπένι (Όστιν Μπάτλερ), το νεότερο μέλος μίας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι και έχει ως αρχηγό τον Τζόνι (Τομ Χάρντι). Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα, η λέσχη μεταμορφώνεται από έναν τόπο συγκέντρωσης περιθωριακών τύπων σε μία επικίνδυνη και βίαιη συμμορία του υποκόσμου, αναγκάζοντας τον Μπένι να επιλέξει ανάμεσα στην Κάθι και την αφοσίωση του στη λέσχη.

Hit Man 

Ο Γκάρι Τζόνσον είναι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας δολοφόνος στη Νέα Ορλεάνη. Για τους πελάτες του, είναι σαν βγαλμένος από ταινία: ένας άνδρας εκτελεστής. Αλλά αν τον πληρώσετε για να ξεφορτωθεί έναν σύζυγο ή ένα αφεντικό, καλύτερα να προσέχετε – γιατί δουλεύει για τους αστυνομικούς. Όταν σπάει το πρωτόκολλο για να βοηθήσει μια απελπισμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύντροφό της, βρίσκει τον εαυτό του να γίνεται ένα από τα ψεύτικα πρόσωπα του, ερωτεύεται τη γυναίκα και φλερτάρει με την ιδέα να γίνει ο ίδιος εγκληματίας.

Maxxxine 

Χόλιγουντ της δεκαετίας του ‘80: H σταρ των ταινιών ενηλίκων και επίδοξη ηθοποιός Μαξίν Μινξ έχει επιτέλους τη μεγάλη της ευκαιρία για να εκπληρώσει το όνειρο της. Αλλά καθώς ένας μυστηριώδης δολοφόνος καταδιώκει τις ανερχόμενες στάρλετ του Χόλιγουντ, μία αιματηρή διαδρομή απειλεί να αποκαλύψει το μοχθηρό παρελθόν της.

Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη 

Όταν η Samira (Lupita Nyong’o) επιστρέφει στη γενέτειρά της, το μόνο που θέλει είναι ένα κομμάτι νεοϋορκέζικη πίτσα από το αγαπημένο της μέρος. Αντ’ αυτού, βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν βίαιο, ολοζώντανο εφιάλτη που θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα της πάνω στη Γη. Μαζί με έναν εντελώς άγνωστο τύπο, που ακούει στο όνομα Eric (Joseph Quinn), και τη γάτα της ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα από φλεγόμενα κτίρια, πλημμυρισμένους σταθμούς μετρό και διαλυμένα αυτοκίνητα σε έναν πρόσφατα σιωπηλό κόσμο, όπου παντού ελλοχεύουν απειλές.

Ο Κασκαντέρ

Ο Ryan Gosling είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Και για τους μικρούς φίλους...

Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά - φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Κεντρική φωτογραφία: Τhe Fall Guy