fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

Βαθμολογία: 10/10

Πρόκειται για το brand που έχει καταχωρηθεί στην καρδιά μας σαν το απόλυτο summer must των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο τα σανδάλια της Χριστίνας Μαρτίνη και του Μίνογλου είναι τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ του καλοκαιριού φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή των fashion προτιμήσεων στον παγκόσμιο χάρτη. Μετά τη νυφική συλλογή, τη νέα home συλλογή, τη συνεργασία με Kimale και μια καταπληκτική φρεσκια και απόλυτα summer διάθεσηστη μόνιμη συλλογή με πολλά new entries, μια νέα συνεργασία αυτή με την Lucy Williams ερχεται να ταράξει τα νερά και να δημουργήσει ακόμη πιο ισχυρούς fashion πόθους Αξίζει να την αναζητήσετε!

Not

balenciaga-hardcrocs-platform-crocs-feat.webp
Image source: Balenciaga

Βαθμολογία: 3/10

Αρκετά με τα ugly shoes! Επιλέγουμε να αγαπάμε την κομψότητα σε κάθε στιλ. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

af674c41f4b7f1a224b819ba0e852f1f-xl.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Ένα κορίτσι που παλεύει καθημερινά για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ένα κορίτσι που έχει ένα τεράστιο πάθος, μία τεράστια αγάπη για το τένις και ξεπερνάει ό,τι εμπόδιο παρουσιάζεται στο δρόμο της, για να πετύχει τους στόχους της. Η Μάρθα Ματούλα πανηγύρισε μία ακόμη εντυπωσιακή νίκη στη La Marsa της Τυνησίας, απέναντι στο Νο249 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Berfu Cengiz και προκρίθηκε στην καλύτερη οκτάδα της διοργάνωσης της ITF. Ένα ακόμη big step για την τενίστρια από τη Θεσσαλονίκη, μία ακόμη σπουδαία στιγμή για μία πραγματική μαχήτρια. Το τένις είναι η ζωή της κι από μικρή, έχει μάθει στα δύσκολα, αλλά δε λυγίζει. Ξέρει πώς να παλεύει και πώς να παίρνει αυτό που θέλει κι είναι σίγουρο, πως έχει μπροστά της ακόμη πολύ σπουδαία πράγματα…

Not

r0-0-800-600-w1200-h678-fmax.jpeg

Βαθμολογία: 1/10

Έντονα συναισθήματα, πάθος, συγκίνηση, ένταση. Χαρές και λύπες. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι πολλά περισσότερα. Αυτό που δε μου αρέσει -ωστόσο- καθόλου, είναι ότι πλέον αυξάνονται δραματικά οι στιγμές, όπου όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου μονοπωλούν το ενδιαφέρον. To make the long story short, με στενοχωρεί πραγματικά το γεγονός ότι -σχεδόν- κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, συνοδεύεται από επεισόδια, από εντάσεις και άσχημα σκηνικά. Το είδαμε στην Ελλάδα, το βλέπουμε συνεχώς και στο εξωτερικό. Το είδαμε ακόμη και στον πρόσφατο τελικό του Europa Conference League, όταν ένας ποδοσφαιριστής της Fiorentina τραυματίστηκε στο κεφάλι, από αντικείμενο που πέταξαν από την εξέδρα οπαδοί της West Ham. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει όλη αυτή η οργή, αλλά είναι σίγουρο ότι αν συνεχιστεί όλο αυτό, τα πράγματα θα γίνουν πολύ-πολύ χειρότερα…

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

0581390-264x264-800x800-96x96-560x560jpg.webp
Βαθμολογία: 9/10

Στον περισσότερο κόσμο αρέσει η γρήγορη πληροφορία. Αν και παλιά το απευχόμουν, πλέον ξέρω ότι μπορεί να κάνει θαύματα, όταν χτυπήσει στα κατάλληλα μάτια και αυτιά. Έτσι, μιας και τελευταία πιάνω συνέχεια στα χέρια μου ένα βιβλίο που μου έκανε δώρο η ξαδέρφη μου το 2012, θα σας πω πως οφείλετε να παίρνετε τη γνώση με οποιοδήποτε τρόπο. Μιλάω για τη σειρά της εύκολης απόδοσης του οίκου Πατάκη, και το δικό μου βιβλίο ονομάζεται: «Νίτσε, 99 μαθήματα καθημερινής φιλοσοφίας». Δε χρειάζεται, λοιπόν, όλοι να διαβάσουν Νίτσε για να πάρουν αυτά που έχει να τους δώσει. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν απόλυτα ακόμη και από αυτό το μικρό διαμαντάκι. Αυτό, και όλη την υπόλοιπη σειρά, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Not

352187475-789536259416027-294141162432135182-n.jpg
Image source: @lavieestgrecque

Βαθμολογία: 5/10

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αρχίσουμε να ακούμε το σώμα μας. Να τρώμε λιγότερο, να ξεκουραζόμαστε περισσότερο, να διαβάζουμε ακόμη παραπάνω και να περνάμε χρόνο ανάπαυσης. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει το φυσικό recharging που αποτελεί τον απόλυτο στόχο της περιόδου. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ακαταλαβίστικα στον κόσμο στον οποίο ζούμε αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ακολουθούσαμε πραγματικά όλα όσα μας υπαγορεύει η φύση, τότε θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη της πίσω. Μήπως ήρθε η ώρα;

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

hyatt-regency.jpg
Βαθμολογία: 10/10


Η ιδανική καλοκαιρινή βραδιά φθάνει στο ζενίθ της μέσα από ξεχωριστές και ανεβαστικές μελωδίες, ένα γοητευτικό σκηνικό δίπλα στη φύση και ένα εκλεπτυσμένο μενού. Το restaurant & bar, ō kipos, στο Hyatt Regency Casino Thessaloniki τηρεί πάντα την υπόσχεσή του, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το grand opening του ήταν κάτι παραπάνω από μια εντυπωσιακή εμπειρία, η οποία απεδείχθη η πιο κατάλληλη έναρξη του καλοκαιριού. Ένα υπέροχο δείπνο από τα χέρια του executive chef του σε συνδυασμό με την άκρως κομψή διακόσμηση του χώρου, αλλά και τη μουσική συντροφιά των αγαπημένων Θωμαή Απέργη και Κώστα Μαρτάκη γέμισε τις μπαταρίες μας από πρώτα λεπτά. Ακόμη ένα καλοκαίρι μας περιμένει στο πιο elegant σημείο της πόλης.

Not

shutterstock-227446849.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Είναι αλήθεια ότι πάντα παρατηρώ στο μενού ενός εστιατορίου και εστιάζω στη συχνότητα, με την οποία ανανεώνει τις γευστικές επιλογές που μας προσφέρει. Ειδικά την εποχή που διανύουμε, θεωρώ απαραίτητη τη συγκεκριμένη αλλαγή και αναβάθμιση, αν και υπάρχουν ακόμη spots, στα οποία θέλω να το δω ακόμη περισσότερο. Ελπίζω σύντομα να μας χαρίσουν φρέσκες ιδέες και γαστρονομικές πινελιές.

Μάρα Γρηγοριάδου

Hot

hermes-bag.jpg
Image source: @justinreed

Βαθμολογία: 9/10

Χάρη στο Instagram scrolling, το οποίο για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται εποικοδομητικό, ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Πρόσφατα ανακάλυψα μια μοναδική εκδοχή της Hermes Birkin. Πρόκειται για ένα απολύτως limited και ξεχωριστό κομμάτι το οποίο παρουσιάστηκε στο στην φθινοπωρινή collection του 2020 στο Παρίσι, και τώρα παρουσιάζεται ξανά από το Justin Reed.

Not

nike-cowboy.jpg
Image source: @0831am

Βαθμολογία: 3/10

Από την άλλη κατά τη διάρκεια της ίδιας διαδικασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της οθόνης μου ένα επίσης μοναδικό αλλά κατά τη γνώμη μου μη καλαίσθητο κομμάτι. Πρόκειται για το all time classic sneaker της Nike, το Air Force 1, το οποίο συναντά το cowboy-core, σε ένα κομμάτι που αποτελεί αθλητικό- cowboy boot. Σίγουρα πρόκειται για κάτι πρωτότυπο, όμως κατά την άποψη μου unwearable. 

Χρύσα Σιμώνη

Hot

master.png

Βαθμολογία: 10/10

Πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι, η Swatch κυκλοφορεί μια νέα συλλογή, τη Swatch NEON. Παρουσίασε, λοιπόν, τέσσερα ρολόγια εμπνευσμένα από εμβληματικά μοντέλα συλλογών της Swatch των ‘80s και ‘90s. Τα αναβάθμισε με φωτεινές Neon λεπτομέρειες και σύγχρονο σχεδιασμό που προσθέτουν δροσερές πινελιές coolness στα καλοκαιρινά μας outfits. Αξιοποιώντας τις δεκαετίες τη νοσταλγία του παρελθόντος και ανεβάζοντάς τη σε εντελώς νέο επίπεδο με μεγαλύτερα μεγέθη, υλικά βιολογικής προέλευσης και ζωηρά χρώματα, εκπέμπουν θετική ενέργεια με την πρώτη ματιά. 

Not

277842733-391892635767665-4956383324210761965-n.webp
Image source: @kendalljenner

Βαθμολογία: 4/10

Μιλώντας για περασμένες δεκαετίες που αποτέλεσαν fashion influence, είναι γνωστό πως τα 90's και το Y2K trend επικρατεί ακόμα στα catwalks αλλά και στο street style. Δε λέω πως δεν είμαι fan των περισσότερων 90's inspired προτάσεων, αλλά θεωρώ πως το tie-dye ήρθε η ώρα να αποχωρήσει - είχε τη στιγμή του πέρυσι έως και φέτος. Έναντι του κλασσικού, παιδικού tie-dye σχεδίου, μια blurred εκδοχή του, όπως αυτό που επέλεξε η Kendall θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική.