fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

airbag-1.png

Βαθμολογία: 10/10

Ο οίκος Dior παρουσίασε με την Fall/Winter '22/'23 συλλογή του μια νέα fashion πρόταση σε συνεργασία με το εργαστήριο D-Air. Λατρεύω όταν η μόδα γίνεται λειτουργική κι ενσωματώνει την κουλτούρα της προστασίας και της athletic αισθητικής σε κομμάτια, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο tailored. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής, που η πρωτοτυπία και το σύγχρονος σχεδιασμός είναι το ζητούμενο. Just loved it!

294514260-426434749499036-7196430959888359033-n.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Μιλώντας για τις τάσεις της νέας εποχής, αδυνατώ να κατανοήσω την αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών, στην οποία σπεύδουν οι περισσότερες νέες celebrities πλέον. Πολλές από αυτές μοιάζουν απόκοσμες, και αναδεικνύουν μια νέα plastic culture που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τα νέα κορίτσια, που τώρα μαθαίνουν να αγαπούν τον πραγματικό - και φυσικό - τους εαυτό. You are beautiful just the way you are!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot 

172e2492-5571-4c9c-9be2-192f0e939106.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις ελληνικά brand να διακρίνονται γι αυτό που κάνουν με ιδιαίτερη προσήλωση και επιτυχία. Αυτή τη φορά, η DUST+CREAM, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και λιανικής πώλησης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς με 88 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο κατάφερε μία σπουδαία διάκριση, κάνοντας μας όλους περήφανους. Στη λαμπερή διοργάνωση «Made in Greece», που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Ζάππειο Μέγαρο, η DUST+CREAM έλαβε το «Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος» με τη μοναδική σειρά μακιγιάζ «Wake up» που περιλαμβάνει 5 κατηγορίες προϊόντων. Το σύνολο της «Wake up», προσφέρει στις γυναίκες όλα τα προϊόντα, που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μαγικιάζ βάσης, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η σειρά «Wake up», ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Πρεσβεύει την ανάλαφρη διάθεση, που η κάθε γυναίκα επιθυμεί να δώσει στην επιδερμίδα της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα προϊόντα της έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν ένα «ανάλαφρο» αποτέλεσμα για καθημερινή χρήση, ενώ η κάλυψή τους, μπορεί και να «χτιστεί» ανάλογα με την επιθυμία του καταναλωτή.
Συγχρόνως, είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ όσα έχουν oil free σύνθεση είναι
ιδανικά και για λιπαρές επιδερμίδες. 

Not

ahaskin-524b50a0735144e0b6b23db7a331c85c.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μάλιστα, οι ειδικοί μας έχουν τονίσει ότι όσο πιο νωρίς ξεκινάμε μια ολοκληρωμένη beauty routine τόσο το καλύτερο. Παρόλα αυτά με δυσαρεστεί το γεγονός ότι όλο και μικρότερες κοπέλες τείνουν να κάνουν υπερβολές σε σημείο να αλλάζει η όψη τους. Όλα καλό είναι να γινόνται με μέτρο και τη στιγμή που χρειάζονται. Άλλωστε η ομορφιά κρύβεται στην ψυχή μας...

Κωνσταντίνος Τανιάς

img-6997.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το καλοκαίρι για εμένα είναι συνώνυμο με γεύσεις και αρώματα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απολαμβάνω ένα δροσιστικό ρόφημα στο μπαλκόνι, λίγο πριν ο ήλιος πέσει. Πρόσφατα, ανακάλυψα το Feeju, το χειροποίητο juicy iced tea, το οποίο και λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Όλο το καλοκαίρι «κλείνεται» στο μπουκάλι του, ενώ διατίθεται με χυμό ροδάκινο, βιολογικό matcha tea με λεμονάδα, πράσινο τσάι με χυμό λεμόνι και λουΐζα. Να σημειωθεί πως το όνομά του προέρχεται από την παρότρυνση “Feel The Juice” που συνοδεύει το προϊόν, αφού ο μοναδικός τρόπος παραγωγής του με άφθονο χυμό εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων εγγυάται μια πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. 

img-6998.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Στην προσπάθειά μου να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής λίγο πριν τις διακοπές, συνειδητοποίησα πως λίγα είναι τα προϊόντα που πραγματικά είναι όλα όσα υπόσχονται. Ακόμη και την ετικέτα “sugar free” δυσκολεύομαι να την εμπιστευτώ λόγω της πρόσθετης, «κρυμμένης» ζάχαρης. Λίγα είναι τα ροφήματα στο εμπόριο που είναι πραγματικά light, ιδανικά για κάποιον που λέει «ναι» στην ισορροπημένη διατροφή, ενώ όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στο ράφι καθαρά για λόγους marketing, με τον κόσμο να πέφτει στην παγίδα ενός “healthy product”. Ας προτιμήσουμε τα φυσικά συστατικά και τη handmade τακτική, ώστε να είμαστε σίγουροι για όλα αυτά που καταναλώνουμε.

Αναστασία Πολίτογλου 

21c8ebf2-konstantina-kouneva-ioanna-paliospirou.webp

Βαθμολογία: 10/10

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα πήγε στο podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου και έτσι απλά δύο γυναίκες ενώθηκαν. Με πολλά χρόνια να τους χωρίζουν αλλά με κοινές εμπειρίες να γίνονται σήμα κατατεθέν που καθορίζει τη ζωή τους οι δύο γυναίκες έκαναν μια συζήτηση εφόλης της ύλης. Μπορεί, λοιπόν, η τιμωρία να μην είναι κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση αλλά το γεγονός ότι στην περίπτωση της πρώην ευρωβουλευτή οι υπαίτιοι είναι ακόμη ελεύθεροι -και άγνωστοι- κάνει τον καθένα να αναρωτιέται. Αν θέλετε να απολαύσετε αλήθεια, ειλικρίνεια και καθαρές προσωπικότητες δεν έχετε παρά να το παρακολουθήσετε.

shutterstock-430087837.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Απέχοντας λίγο παραπάνω από ενάμιση χρόνο από τη χώρα και παράλληλα επιστρέφοντας συχνά παρατηρώ μια απίστευτα αγριότητα στις ειδήσεις. Μια κατάσταση που όσο ήμουν εδώ - μάλλον - αδυνατούσα να συνειδητοποιήσω. Όλα γίνονται πιο έντονα με μουσικές χολιγουντιανής παραγωγής, οι ειδήσεις έχουν μόνο αρνητική χροιά και τελικά όλοι γινόμαστε, κάθε μέρα, μάρτυρες γεγονότων που προκαλούν τη θλίψη. Πως θα ήταν άραγε η ζωή του μέσου Έλληνα αν έκλεινε για λίγο το δικό του κουτί και έκανε unsubscribe από τις «λάθος» σελίδες στο Facebook;

Ελένη Παπαστεργίου 

ispania.jpg

Βαθμολογία: 10/10

«Όλα τα σώματα είναι για την παραλία» αποτελεί το κεντρικό motto της νέας διαφημιστικής καμπάνιας που έχει κυκλοφορήσει το Υπουργείο Ισότητας στην Ισπανία. Το "body positivity" τίθεται σε προτεραιότητα και καλεί όλους τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να σέβονται τη διαφορετικότητα γύρω τους. Το μήνυμα είναι σαφές και δίνει το έναυσμα στον γυναικείο πληθυσμό να νιώθει άνετα, να φορέσει με χαρά το μαγιό και να χαρεί τη θάλασσα και τον ήλιο. Πέντε γυναίκες με διαφορετικό σωματότυπο και ηλικία ποζάρουν στο φακό με αισιοδοξία, μεταδίδοντας το ελπιδοφόρο σλόγκαν. Χαίρομαι που οι συγκεκριμένες δράσεις έχουν ξεκινήσει δυνατά να πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια διαφημιστική σκηνή, μεταφέροντας όμορφα συναισθήματα!

mathaios-giosafat-2.webp

Βαθμολογία: 0/10

Μέσα στην εβδομάδα πληροφορηθήκαμε δυστυχώς για την είδηση του θανάτου του αξιόλογου ψυχοθεραπευτή και ψυχιάτρου, Ματθαίου Γιωσαφάτ. Ο ίδιος υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα για τον τρόπο διαχείρισης της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, με βασικό κίνητρο πάντα την κατανόηση. Βιβλία του, όπως το «Μεγαλώνοντας μέσα στην Ελληνική Οικογένεια», το οποίο έγινε best seller, αποτέλεσαν αντιπροσωπευτικά δείγματα σκέψης και γραφής του. Καλό ταξίδι στο φως...

Αγάπη Γαβριηλίδου 

shutterstock-2078213065-hZXl0.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Είναι ωραίο να κάνει κανείς ταξίδια, να γνωρίζει από κοντά νέα μέρη, να δημιουργεί εμπειρίες, ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που φέτος το καλοκαίρι δε θα φύγουν από την πόλη στη διάρκεια των διακοπών τους, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, όπου κι αν περάσετε την άδειά σας, θα πρέπει να ξέρετε πως αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να ξεκουραστείτε και να δώσετε την ευκαιρία στο μυαλό και το σώμα σας να χαλαρώσουν, μένοντας μακριά από τους τοξικούς ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται στο εργασιακό σας περιβάλλον και σας επιβαρύνουν. Μία βόλτα στην πόλη, που τον Αύγουστο μοιάζει πιο όμορφη κι ήρεμη από ποτέ, ένα ποτό στα αγαπημένα σας μαγαζιά ή ένα dinner στα restaurants που βρίσκονται μπροστά στη θάλασσα, είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να κάνετε. Ό,τι κι αν επιλέξετε, απολαύστε το, ξεκουραστείτε, αποφορτιστείτε και γεμίστε μπαταρίες!

shutterstock-1093994570-kzPDz.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Έχουμε συνηθίσει όλοι μας να μιλάμε για το άγχος, για το πόσο πολύ μας επηρεάζει, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην καθημερινότητά μας. Αμφιβάλλω -ωστόσο- πλέον ότι κατανοούμε πραγματικά το πόσο κακό μας κάνει. Μέχρι να γίνει μία "έκρηξη", μέχρι να συμβεί κάτι που θα λειτουργήσει σαν ένα μικρό "καμπανάκι" και θα έρθει να μας θυμίσει πως υπάρχουν πράγματα που είναι σημαντικά κι άλλα, που είναι σίγουρα πολύ λιγότερο. Πραγματικά, με στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι γύρω μου, έχουν να διηγηθούν μία προσωπική ιστορία, μία εμπειρία, ένα περιστατικό, ένα ακραίο ξέσπασμα λόγω του άγχους. Τα αυτοάνοσα έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας κι έχοντας πάθει κι εγώ κάτι ανάλογο, προβληματίζομαι κι απορώ. Μας αξίζει όλο αυτό;