fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωσε ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

1-3-1024x819.png


Hot

Βαθμολογία: 10/10

Κι ενώ τα fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας για την άνοιξη του 2021 είναι σε εξέλιξη, με όλα τα shows να γίνονται με περιορισμένο κοινό και σε livestream έκδοση, ώστε να μη μας λείψουν, έχω να πω πως εκείνο το show που πραγματικά ζήλεψα ήταν αυτό της Sportmax. Super stylish με καταπληκτικά wearable ρούχα, υπέροχους συνδυασμούς και τολμηρές λεπτομέρειες μου έκλεψαν την καρδιά. Η fashion elegance σε όλο της το μεγαλείο!

Not

shutterstock-1634579011.jpg


Βαθμολογία: 0/10

Η απροσεξία και η ανευθυνότητα όλων εκείνων που δεν προσέχουν στους δρόμους, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις ουρές και τα καταστήματα. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να μην είναι κάποιος υπεύθυνος σε σχέση με την πανδημία.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot 

120202885-374521770239836-5698866720209416001-n.jpg
Image Source: @intimissimiofficial

Βαθμολογία: 10/10

Το online κατάστημα Intimissimi είναι εδώ! Με ένα κλικ, τα αγαπημένα σας Ιntimissimi και Intimissimi Uomo έρχονται σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Για όλες τις γυναίκες που αγαπάνε το στιλ και θέλουν να είναι πάντα περιποιημένες θα βρείτε stylish, σοφιστικέ και αισθησιακά σχέδια σε σουτιέν, σλιπ, lingerie, easywear και πιτζάμες ακόμα και για τις πιο απαιτητικές.

Για τους άντρες που αγαπάνε την καλή ποιότητα και την άνεση θα συναντήσουν συλλογές underwear, easywear, κάλτσες και μαγιό με all time classic αλλά και οn trend ύφος. Tο Intimissimi e-shop ξεχωρίζει για τη ζεστή minimal αισθητική, την ευχάριστη περιήγηση και την απόλυτη ασφάλεια που προσφέρει –γεγονός που κάνει το online shopping σε αυτό μία απόλυτα λειτουργική και απολαυστική εμπειρία.

Not 

120199437-199839975075711-2516637226844619597-n.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και αυτό επηρεάζει και την καθημερινή μας γκαρνταρόμπα. Παρά τις μέρες με τις λίγο πιο υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, το καλοκαίρι μαζί με τα άνετα κομμάτια του ανήκει στο παρελθόν. Παρόλο που πολλές γυναίκες ασχολούνται με τη μόδα, παρατηρούμε όλο και περισσότερο σύνολα, στα οποία οι εποχές είναι «μπερδεμένες». Αυτό αφορά τόσο τα χρώματα όσο και τις υφές των items. Για να κάνετε αυτήν τη μετάβαση λίγο πιο ομαλή και να μην πέφτετε σε «παγίδες», μπορείτε να διαλέγετε ουδέτερους τόνους όπως το μπεζ, το λευκό ή το καφέ και τις αποχρώσεις τους, που ταιριάζουν και με την εποχή. Προτιμήστε τα τζιν σας, leather items, ελαφριά outwears, πουκάμισα και blazers και αφήστε στην άκρη τα σανδάλια, τα σορτσάκια και όλα εκείνα τα αξεσουάρ που αγαπήθηκαν τους προηγούμενους. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στη δημιουργία ενός συνόλου και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε ένα υπέροχο και κατάλληλο για την εποχή αποτέλεσμα.

Κωνσταντίνος Τανιάς

img-2621.jpeg


Hot

Βαθμολογία: 9/10

Η νέα συλλογή της Louis Vuitton για τη σεζόν Fall/Winter 2020 που τιτλοφορείται ως “Heaven on Earth”, αποτελεί ωδή στην ελευθερία κι εναντιώνεται στις τοξικές πεποιθήσεις, θέτοντας νέους κανόνες στην υψηλή ραπτική. Βασισμένος σε έναν κόσμο που δε γνωρίζει από όρια και αντιστέκεται σε κάθε στερεοτυπική μορφή που εντοπίζεται στη σύγχρονη κοινωνία, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του εμβληματικού οίκου Virgil Abloh, θέλησε να αποτυπώσει την ειρήνη και κάθε σύμβολο ενότητας μέσα από αυτήν τη συλλογή που αποτελείται τόσο από κλασικές γραμμές όσο και από up to date κομμάτια που ήρθαν για να αφήσουν το στίγμα τους. Η κολεξιόν μελετά την ανθρωπολογία του κοστουμιού και τον επαναπρογραμματισμό του παραδοσιακού dress code για τον σύγχρονο άνδρα. Επίσης, μέσα από τη ματιά του Virgil το σταθερό πρότυπο της σύμβασης και της επιτυχίας, η γνώριμη δηλαδή σιλουέτα στην οποία είχαμε συνηθίσει, αποχωρεί από το comfort zone κι εντάσσεται σε νέους, πιο δημιουργικούς και προοδευτικούς από ποτέ κανόνες.

Not

img-2625.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Ως λάτρης των βιβλίων θρίλερ, σκέφτηκα να ξεκινήσω τον μήνα με το «Καταραμένο βιβλίο» από Tabula Rasa. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες, όμως, δεν κατάφερα το βρω τόσο ενδιαφέρον, ώστε να συνεχίσω να το διαβάζω με αμείωτη προσήλωση. Παρά το γεγονός αυτό, πολλές από τις σκοτεινές ιστορίες αυτών των εκδόσεων έχουν τον τρόπο να συνεπαίρνουν τους αναγνώστες και να τους τοποθετούν σε κόσμους όπου η φαντασία πρωταγωνιστεί. Story: Αντλώντας έμπνευση από τα πιο εμβληματικά έργα της αρχαιοελληνικής ιστορίας, όπως ο δίσκος της Φαιστού και το κουτί της Πανδώρας, ξετυλίγεται μια διαφορετική πτυχή ανατρέποντας τα δεδομένα συντελώντας στην ανακάλυψη πιο σκοτεινών υποθέσεων που έρχονται στο φως. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

in.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Ακόμη και υπό τις τρέχουσες συνθήκες όλες οι διαδικασίες εξελίχθηκαν όπως συνήθως κι εγώ στο ελληνικό διαγωνιστικό κομμάτι ξεχώρισα μια ταινία που σίγουρα θα πρέπει να δείτε, τη "Βούτα". Με ένα cast άσημων -αλλά εξαιρετικών- ηθοποιών και με μια τρομερή απεικόνιση της πραγματικότητας, σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για έναν αθέατο κόσμο. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, και τα αρκετά βραβεία που απέσπασε. 

Not

debate.jpg


Βαθμολογία: 4/10

Ένα debate που θυμίζει αμερικανική κωμωδία εξελίχθηκε αυτήν την εβδομάδα με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ. Με προσβολές, κατηγορίες και από τις δύο μεριές και με πολύ υψηλούς τόνους οι δύο υποψήφιοι -Trump και Biden- πέτυχαν σίγουρα να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους αλλά ακόμη παραμένει αμφισβητήσιμο το αν τελικά θα γίνουν όλα όσα και οι δύο υπόσχονται.

Μαρία Κουτσάκα

Hot

120349965-3570351703027915-7645294926901198297-n.jpg

Image Source: @tezenisofficial

Βαθμολογία: 10/10

Fun, νεανικό ύφος, on-trend styles σε εσώρουχα, easywear και knitwear –τώρα βρίσκετε τα αγαπημένα σας Tezenis σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Tο Tezenis eshop ξεχωρίζει για τη ζωντάνια και την ευχάριστη περιήγηση και την ασφάλεια που προσφέρει –γεγονός που κάνει το online shopping σε αυτό μία απόλυτα πρακτική και απολαυστική εμπειρία. Σερφάρετε στο gr.tezenis.com και ανακαλύψτε τις trendy συλλογές -γυναικείες, ανδρικές, παιδικές- του ιταλικού underwear με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσιτές τιμές.

Good to know: Το Τezenis αποτελεί ένα από τα 5 brands που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUP –Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis. Μέρος του Calzedonia Group από το 2003, το label διαθέτει σήμερα 706 καταστήματα –14 στην Ελλάδα– και 20 οnline stores.

Not

criminal.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η ξένη σειρά του Netflix, Criminal Ηνωμένο Βασίλειο, προστέθηκε πρόσφατα στο Netflix και δεν έχασα ευκαιρία να την παρακολουθήσω αφού είχα δει και στο παρελθόν και τις προηγούμενες σεζόν. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δε με ικανοποίησε αφού ήταν αρκετά ανιαρά τα σενάρια, χωρίς κανένα ενδιαφέρον και αγωνία στην πλοκή, ενώ οι σκηνές διαρκούσαν αρκετή ώρα χωρίς σύντομες εναλλαγές, με αποτέλεσμα να αφήσω πολλά επεισόδια στη μέση. Δε θα την πρότεινα σε κάποιον που αναζητάει να ξεκινήσει μια καινούρια σειρά στο Netflix.