fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωσε ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot 

ewscrippsbrightspotcdncom.png

Η σπαρακτική έκκληση της λαμπερής Sharon Stone για τη μάχη που δίνει η αδελφή της έχοντας μολυνθεί από τον ιό Covid-19, προτρέποντας τους ανθρώπους να πάρουν στα σοβαρά τον ιό. «Κάντε το για τους ανθρώπους που αγαπάτε -ζητήστε περισσότερα tests, περισσότερες μάσκες, απαιτείστε όλοι να φορούν μάσκα», δήλωσε η Kelly Stone σε ένα βίντεο στο Instagram, ενώ η ίδια και ο σύζυγός της Bruce Singer βρίσκονται και οι δύο στο νοσοκομείο με τον ιό του αναπνευστικού. «Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι αυτό είναι αληθινό», είπε η Kelly. «Αναπνέω κάθε μου ανάσα με οξυγόνο. Κάντε αυτό για τους ανθρώπους που αγαπάτε -δεν θα θέλατε ποτέ να νιώσετε έτσι.» Η Sharon, μοιράστηκε ότι η Kelly πάσχει από Λύκο, κάτι που την τοποθετεί σε κατηγορία υψηλού κινδύνου. Εξέφρασε επίσης απογοήτευση για την έλλειψη διαθέσιμων tests στη Μοντάνα, όπου ζουν η αγαπημένη της αδερφή με τον σύζυγο της.

Βαθμολογία: 10/10

Not

shutterstock-1096671347.jpg

Tα καλοκαιρινά μπουρίνια που δεν μας αφήσουν αν απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες των διακοπών. Μου θυμίζουν ότι το φθινόπωρο δεν αργεί να έρθει και πως οι ξέγνοιαστες στιγμές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Νομίζω όλοι μας «διψάμε» για λίγο ήλιο ακόμα...

Βαθμολογία: 1/10

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου 

Hot

fcd29f5294721e122a13bea6dadf4e02.jpg

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού αλλά σιγά σιγά το μυαλό μας αρχίζει να είναι στις φθινοπωρινές τάσεις. Ήδη τα πρώτα trends έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα από το Instagram. Μη ξεχνάτε ότι η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης μας έδωσε μία πολύ καλή «γεύση» για το τι επρόκειτο να συμβεί τους επόμενους μήνες. Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα trends που είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες χαρίζουν πρακτικότητα, διαχρονικότητα αλλά και μεγάλη άνεση. Αγαπάμε τους neutrals τόνους που θα κερδίσουν μία σημαντική θέση στις εμφανίσεις μας και κυρίως τις αποχρώσεις του καφέ και δεν κοιτάμε την ώρα για να δώσουμε μία μεγάλη ευκαιρία στα bodycons, τα οποία επιστρέφουν για να γεμίσουν τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση κι ασφάλεια.

Βαθμολογία: 9/10

Not 

253d4df69b7da8122ca333f4ea6fac12.jpg

Η Ελλάδα ζει για το καλοκαίρι... Όσο όμορφα μέρη και να υπάρχουν στη χώρα μας πάντα τα νησιά και τα παραθαλάσσια θέρετρα θα υπερτερούν. Φτάνοντας αυτή η περίοδος στο τέλος της και κάνοντας μια βαθιά ανασκόπηση, αυτό που κρατάω πιο πολύ απ όλα είναι πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα. Μέσα σε μόλις μία στιγμή, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Ναι, είχαμε την ευκαιρία φέτος λόγω λιγότερου κόσμου να απολαύσουμε μέρη που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσαμε, να γνωρίσουμε καινούργιες ομορφιές και να είμαστε πιο ήρεμη. Αλλά τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Και το ερώτημα είναι, αυτή η ηρεμία και η διαφορετική εικόνα που για τον κάθε άνθρωπο διήρκεσε μερικές μέρες, τελικά αξίζει συγκριτικά με όλα αυτά που επρόκειτο να έρθουν;

Βαθμολογία: 5/10

Αγάπη Γαβριηλίδου 

Hot

water-bottle.jpg

Όλοι μας ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το νερό για τον οργανισμό μας, αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση. Ακόμη κι αν βρούμε τα καλύτερα προϊόντα, ακόμη κι αν προσέχουμε στον μέγιστο βαθμό τη διατροφή μας, αν δε βάλουμε το νερό στη ζωή μας, τίποτα δε θα αλλάξει ουσιαστικά. Το ανθρώπινο σώμα παράγει καθημερινά ορισμένη ποσότητα νερού, όμως αυτή δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του. Προσωπικά, έψαξα αρκετά το τελευταίο διάστημα να βρω τρόπους, που θα με βοηθούσαν να καταναλώνω την κατάλληλη ποσότητα νερού μέσα στην ημέρα μου, για αυτό και κατέφυγα στη λύση του reusable water bottle. Οι επιλογές ποικίλουν, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας και να το παίρνετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τα συγκεκριμένα μπουκάλια, έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τη θερμοκρασία του νερού, ενώ φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς όποιο ρόφημα θέλετε να τοποθετήσετε σε αυτά. Δοκιμάστε το και πολύ-πολύ σύντομα, θα δείτε ότι δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε!

Βαθμολογία: 9/10

Not 

tsimiski.jpg

Τα κρούσματα του Covid-19 σε ολόκληρο τον πλανήτη αυξάνονται διαρκώς και πλέον και στην Ελλάδα τα νούμερα είναι μέρα με τη μέρα όλο και μεγαλύτερα. Η κατάσταση δυσκολεύει, όπως άλλωστε αναμενόταν, ενώ η έκφραση "ατομική ευθύνη" μας συνοδεύει όλους το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, στον αντίποδα αυξάνονται όλο και περισσότερο οι εικόνες από ΜΜΜ κυρίως στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κόσμος συνωστίζεται, στην προσπάθειά του να πάει στο χώρο εργασίας του ή σε όποια άλλη υποχρέωση έχει μέσα στην ημέρα του. Εικόνες που προφανώς προκαλούν μεγάλη εντύπωση και σίγουρα δεν έχουν θέση στη σημερινή πραγματικότητα. Η κατάσταση στην πόλη και τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο τομέα είναι γνωστά εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο το να δοθεί μία λύση. Η πανδημία είναι εδώ και δεν πρόκειται να φύγει σύντομα, η πόλη όμως πρέπει να συνεχίσει να κινείται σε όσο το δυνατόν πιο ομαλούς ρυθμούς. Καλές οι μάσκες, καλές οι αποστάσεις, όταν όμως συγκεντρώνεται τόσος κόσμος σε ένα κλειστό μέρος, όπως είναι για παράδειγμα ένα λεωφορείο, τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα...

Βαθμολογία: 2/10

Kωνσταντίνος Τάνιας 

Ηοt

shutterstock-435931858.jpg

Μπορεί να το έχω εντάξει στα περισσότερα πρωινά μου γεύματα εδώ και μήνες, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα νιώθω ότι δεν μπορώ χωρίς αυτό! Αναφέρομαι στο αμυγδαλοβούτυρο, το οποίο δοκίμασα έπειτα από πολλές προσπάθειες αναζήτησης κάποιου προϊόντος που θα με έκανε να βρω έναν επάξιο αντικαταστάτη της all time favorite μερέντας. Αποτελούμενο από μια πλούσια γεύση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις unhealthy επιλογές και με υφή που είναι ό,τι πρέπει για την επάλειψή του σε φέτες ψωμιού ή για να καλύψει τα δημητριακά όσων δεν προτιμούν το γάλα, με έχει κάνει να θέλω να βρίσκεται διαρκώς στα ράφια της κουζίνας και να το ξεχωρίζω κάθε πρωί που ψάχνω για κάτι δυναμωτικό και, first of all, νόστιμο. Εφόσον ταίριαξε τέλεια στις γεύσεις και τα γούστα μου, διότι λατρεύω τα αμύγδαλα εν γένει σε όλες τους τις μορφές, έψαξα να βρω όλα εκείνα τα οφέλη που το εντάσσουν στην κατηγορία των super foods και βρέθηκα μπροστά σε μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών από τα οποία ξεχώρισα την πηγή ασβεστίου και φυτικών ινών, την πληθώρα από βιταμίνες, τα μονοακόρεστα λιπαρά που αποζητά ο οργανισμός μας, καθώς και όλα τα διατροφικά στοιχεία που συντελούν άμεσα στο ανοσοποιητικό σύστημα και δρουν αποτελεσματικά και με αντιοξειδωτικό τρόπο στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Δοκιμάστε το κι εσείς κι εκπλαγείτε από τη νοστιμιά του!

Βαθμολογία: 10/10

Not

shutterstock-1703999134.jpg

Ένα καλοκαίρι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα οδεύει προς το τέλος του. Είδαμε και ζήσαμε τα πάντα: νέες ώρες λειτουργίας καταστημάτων και night clubs, άκρως απαραίτητη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, συζητήσεις για πιθανά lockdown, υιοθέτηση μέτρων που αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή προστασία μας και τόσα άλλα που δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά -έχουν κουράσει άλλωστε. Καταστάσεις που διαδέχονται η μία την άλλη, φέρνουν στην επιφάνεια δυσκολίες τόσο ως προς το κράτος όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που στερούν οικονομικές εισφορές και -πάνω από όλα- την ψυχολογία για να κοιτάξουμε μπροστά, να στρέψουμε το βλέμμα μας προς το αύριο, προς ένα μέλλον που θα φαντάζει τελείως διαφορετικό από το γεμάτο αντιξοότητες παρόν. Ας κρατηθούμε από όσα μας κάνουν πιο δυνατούς, αντιμετωπίζοντας τη ζωή με άλλη ματιά -όχι τόσο δεδομένη, διότι μας έγινε μάθημα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ας πάνε όλα καλά!

Βαθμολογία: 1/10